Carcasa Prynt transforma telefonul in imprimanta

Carcasa Prynt transforma telefonul in imprimanta

Carcasa Prynt transforma telefonul in imprimanta

Camerele Polaroid sunt prețuite de pasionații de fotografie (și „hipsteri”) oriunde în lume, dar vechile Polaroid nu mai există de mult. Ce le înlocuiește? Smartphone-urile și partajarea mobilă. Sigur, există o bucurie simplă care vine de la obținerea unei imagini la fața locului. Dar pentru cei mai mulți, confortul unui smartphone în buzunar nu se compară cu nimic.

Dar dacă un telefon cu Prynt ar putea funcționa ca un aparat de fotografiat Polaroid?

Ei bine, există deja o aplicație pentru asta. Sau, mai degrabă, va fi, împreună cu o carcasă de telefon care găzduiește o imprimantă foto instant. Se numește „Prynt” și aceasta va pune fotografiile din telefonul smartphone pe o hârtie fotografică în cel mai scurt timp, imediat ce va ieși victorioasă din campania de finanțare deschisă pe Kickstarter.

Prynt este o carcasă modulară care se poate fixa pe ambele feluri de telefoane și iOS și Android, datorită design-ului inteligent. Montajul de pe telefon este separat de imprimanta în sine, ceea ce înseamnă că puteți să o păstrați în cazul că vă schimbați telefonul, plătind doar pentru noul modul de montare.

prynt

Carcasa Prynt

După ce este conectat la telefon, puteți să apăsați pe un buton, pentru a fixa o imagine și caarcasa va tipări imediat imaginea, folosind tehnica de imprimare termică ZINK (Zero Ink). Dar aplicația Prynt va include, de asemenea și un mod „realitate augmentată”, care înregistrează un videoclip scurt în timp ce poate poza și poate uploada în „cloud”.
Mai târziu, posesorul telefonului (sau persoana care va imprima de la el) poate utiliza aplicația Prynt pentru a scana fotografia imprimată, iar aplicația va putea descărca clipul video și îl poate reda. Este un mod inteligent de a încorpora mesaje sau amintiri într-o imprimare, plus o respirație nouă pentru un artefact tradițional static.

Smartphone cu Prynt

Telefon cu Prynt

În cele din urmă, Prynt poate fi de asemenea folosit pentru a imprima fotografii de pe Facebook și Instagram, la fel ca și aplicația pentru imprimare „Instax Mini” a companiei Fujifilm.

Prynt a făcut show la Consumer Electronics 2015 din Las Vegas, iar acum se găsește în mijlocul unei campanii de succes pe Kickstarter. Proiectul nu va fi finanțat până în luna martie, dar carcasa pentru fotografii Polaroid a atras o mulțime de susținători, atât de mulți încât aceasta și-a atins scopul de 50.000 dolari în doar 33 minute. Până la acest articol, mai mult de 2100 de susținători au contribuit cu peste 250.000 dolari.

La lansare, Prynt va fi disponibil cu module de montare pentru iPhone 5 și iPhone 6, precum și Samsung Galaxy S4 și Galaxy S5. În cazul în care se va dovedi un succes, se pare că vor urma module și pentru alte telefoane populare de pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor