Canon Pixma MG7550

Canon Pixma MG7550

Canon Pixma MG7550

Disponibilă în negru, alb și chiar un „portocaliu brun ars” Canon Pixma MG7550 este o imprimantă all-in-one cu scanner și copiator, bună pentru fotografii mari (maxim A4), care poate, de asemenea, imprima direct pe suport DVD, CD și alte discuri imprimabile. Canon PIXMA MG7550 nu este o imprimantă la fel de voluminoasă ca mulță dintre rivalii săi. Funcționalitatea de imprimare pe un disc adăugată, reprezintă un bonus pentru o imprimantă, pentru că imprimantele care imprimă pe DVD-uri, CD-uri și discuri Blu-ray sunt greu de găsit, iar Canon conduce domeniul acesta din punctul de vedere al consumatorilor.

Canon Pixma MG7550: fotografii de calitate, viteză și costuri

Să trecem direct la subiect. Canon Pixma MG7550 produce printuri foto mari, deși cele șase cartușe cu cerneală pot face acest lucru ceva mai scump decât la alte imprimante inkjet. Totuși, credem că veți fi mai mult decât fericiți de rezultate. Culorile sunt bogate și saturate, precum și cu o lipsă de granulație ce se poate vedea mai ales la detaliile ascuțite. Tonurile și umbrele sunt bine redate. Culorile arată neted și strălucitor chiar și pe hârtie obișnuită, dar veți dori neapărat hârtie adecvată foto, lucioasă, pentru cele mai bune rezultate.
Vitezele de imprimare nu prea se potrivesc cu nominlizarea oficială a Canon de 15 pagini pe minut pe monocrom și 10 ppm la culori, dar realitatea este destul de apropiată. Este nevoie de 20 de secunde pentru a porni și a imprima prima pagină, 16 secunde din standby, și doar 9 secunde, atunci când imprimanta e deja pornită și rulează. Printurile de text negru ies la 14,3 pagini pe minut iar imprimările foto A4 în mai puțin de două minute.

Canon Pixma MG7550

Canon Pixma MG7550

Costurile de imprimare nu sunt cele mai ieftine, dar dacă ești fotograf și vei cumpăra cartușe de cerneală de mare randament, XL-urile, vei economisi bani. Canon Pixma MG7550 se vinde cu cartușe de cerneală de dimensiuni standard.
Pornirea și oprirea imprimantei prea des pentru mai multe printări te poate costa bani, fiindcă imprimanta (ca multe altele) consumă mai mult cu curățarea mai frecventă a capetelor de imprimare.
Această imprimantă utilizează șase cartuse de cerneală pentru a obține rezultatele de mai sus: C, M, Y, BK, PGBK (pigment negru) și GY (gri).  Cernelurile negre și gri permit contraste și detalii clare la negrul profund.
La terminarea cartușului e nevoie de a schimba doar cartușul a cărui culoare s-a terminat, lucru care ar trebui să te facă să economisești, dar imprimanta nu va imprima, dacă unul dintre cartușele este gol – chiar dacă această culoare nu este necesară imprimării respective.

Canon Pixma MG7550: conectivitatea

Canon Pixma MG7550 are conexiuni pe USB și Ethernet (10.100) pentru conectivitate prin cablu la o rețea de domiciliu, plus wireless prin Wi-Fi (IEEE802.11 b / g / n). Imprimanta este compatibilă cu Apple AirPrint și Google CloudPrint, și are propria legătură „Pixma Cloud Link”, care permite imprimarea fotografiilor de pe Facebook, Twitter și albume foto on-line, și imprimarea sau scanarea documentelor prin cloud, prin servicii cum ar fi Google Drive, Dropbox și OneDrive. Pe panoul frontal, în interiorul capacului frontal, sunt două sloturi SD și MemoryStick. Imprimanta are, de asemenea NFC, (Near Field Communication), astfel încât să puteți imprima de la telefoanele compatibile ținând receptorul lipit de imprimantă. Poate fi de asemenea utilizat pentru a imprima de la camere foto/video cu conexiune wireless.
Prin utilizarea aplicației pentru smartphone „Canon Pixma Printing Solutions” puteți accesa serviciile de cloud, și puteți verificați starea imprimantei, nivelurile de cerneală sau starea în timp real a joburilor imprimantei.

Specificații Canon Pixma MG7550:

 • PRINTER:
  Rezoluție de imprimare: până la 9600 x 2400 dpi
  Tehnologie de imprimare: 6 Rezervoare de cerneală individuale (PGBK, BK, C, M, Y, GY)
  Imprimare fără margini: A4, Letter, 20×25 cm, 13x18cm, 10x15cm
  Imprimarea față-verso: Auto Duplex Print (A4, A5, B5, Letter – hârtie simplă)
  Disc de imprimare directă: software inclus.
 • SCANNER:
  Rezoluție Scanner (optică): 2400 x 4800 dpi
  Culoare: 48 biți / 24 biți
  Nuanțe de gri: 16 biți / 8 biți
  Dimensiunea maximă a documentului: 216 x 297mm

Untitled-42

13 thoughts on “Canon Pixma MG7550

 1. Pingback: Noile imprimante multifunctionale Epson EcoTank | Cartuse Imprimanta

 2. POLIN

  O imprimantă f. proastă.Cartușele originale se golesc f. repede iar dacă le reăncărcați imprimanta nu le recunoaște.O am doar de 7 luni și am avut probleme din prima lună de funcționare,deși nu am printat decăt fețe DVD.Cartușele originale sunt f. scumpe,aproximativ 82 lei pe cartuș X 6 cartușe = 490 lei

  1. admin Post author

   Nu este o imprimanta pentru oricine ci este o imprimanta pentru un scop. Judecarea unei imprimante dupa costurile consumabilelor nu este o opinie profesionista. Puteti cumpara cartuse compatibile CLI 551 (color) la valoarea de 8,88 de lei si cartus negru compatibil la 9.36 de lei bucata… iata ca se poate, trebuie doar “cercetat”

   1. POLIN

    Știu destul de bine pt. ce am cumpărat-o,iar înainte de cumpărare am citit totul despre calitățile ei.Doream o altă imprimantă,Multifunctionala Epson Stylus Photo PX820FWD,însă nu am reușit să o găsesc și pt. că eram presat de timp,am cumpărat-o pe cea de față.Înainte am avut un HP care m-a ținut aproape 9 ani și de care am fost destul de mulțumit.Cartușele nu mi-au făcut niciodată probleme la reăncărcare,capul de redare nu trebuia curățit atăt de des ca la canon și în plus se scotea f. ușor.NU FOLOSESC IMPRIMANTA PT. PRINTĂRI POZE PE HĂRTIE FOTO,CI DOAR PT. PRINTĂRI FOTO PE FEȚELE DVD-iurilor

     1. Laurentiu

      Observ ca nu sunt decat 3 cartuse Orink. Merg combinate cu cele originale sau trebuie sa fie toate de un fel?

  1. admin Post author

   nu era aprobat, atata tot… gasiti cartusele acum pe magazin… pot fi folosite si originale impreuna cu compatibile (grey compatibil nu exista la orink, deocamdata)

  1. admin Post author

   De exemplu la Canon MG7150 (foarte asemanatoare cu imprimanta de mai sus) se afiseaza nivelul de cerneala la cel putin 2 feluri de compatibile…

 3. Pingback: Cele mai Bune Imprimante Multifunctionale in 2016 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor