Canon i-SENSYS MF640 Series

Canon i-SENSYS MF640 Series

Acestea sunt imprimantele color multifuncționale, durabile, fiabile și rapide. Opțiunile extinse de conectivitate mobilă maximizează productivitatea. Aceste imprimante color A4 sunt ideale pentru birourile mici și mijlocii.

Conectivitate mobilă

Seria Canon i-SENSYS MF640 este optimizată pentru a face imprimarea simplă și eficientă indiferent unde se află utilizatorul. Aplicația Canon PRINT Business permite utilizatorilor să imprime fără fir de pe smartphone-uri și tablete, în timp ce compatibilitatea cu Apple AirPrint și Mopria pentru Android înseamnă acces rapid, fără a fi nevoie să descarce aplicații suplimentare.

Personalizare

Gama Canon i-SENSYS MF640 are o bibliotecă de aplicații concepută pentru a spori și mai mult eficiența. Butoanele de pe ecran sunt automatizate și accelerează sarcinile de zi cu zi precum imprimarea formularelor stocate, scanarea către e-mail și copierea documentelor cu o singură atingere a unui buton. Biblioteca de aplicații permite ca standul de afișare de așteptare să fie personalizat și a fost actualizat pe seria MF640 pentru a include cinci funcți  noi utile.

Securitate și control

Managerul de autentificare universal al imprimantelor (MF645Cx numai)  permite proprietarului sau administratorului să controleze acces la imprimantă prin autentificarea utilizatorului, permițând personalului să asigure confidențialitatea documente. Gestionează și permisiunile, astfel încât acestea poate urmări cine imprimă ce și când, salvând bani prin reducerea tipăririi inutile. Funcția PIN sigură restricționează vizionarea oamenilor sau imprimarea documentelor sensibile.

Eficiența fluxului de lucru

Companiile ambițioase cer produse care sunt nu doar robuste și fiabile, ci și rapide, ușoare să funcționeze și extrem de productiv. Canonul Seria i-SENSYS MF640 are eficiența centrală, livrând până la 21 de pagini tipărite în format A4 (MF645Cx și MF643Cdw). Culoarea mare ușor de utilizat ecranul face operațiile simple, în timp ce o singură trecere scanarea față-verso economisește timp la scanarea ambelor laterale simultan (numai MF645Cx).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor