Brother Multi-Function Centre (DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W)

Brother Multi-Function Centre (DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W)

Brother Multi-Function Centre (DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W)

Brother International, un lider în domeniul perifericelor IT pentru acasă și de afaceri, care se concentrează pe abordarea „Primul este Clientul”, a lansat de curând gama de imprimante inkjet Brother Multi-Function Centre (DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W) care dispune de un nou sistem de reîncărcare. Această serie interesantă introduce sticle de cerneală low cost cu randament ultra-înalt de 6000 de pagini și un design inteligent, cu rezervor încorporat, care te scutește de necazurile de altădată când „încercai” să reumpli un cartuș. Linia cea mai recentă de imprimante de la Brother cuprinde trei aparate multifuncționale „3-în-1” pe jet de cerneală Brother DCP-T300, Brother DCP-T500W și respectiv Brother DCP-T700W.

Brother DCP-T300

Brother DCP-T300

Destinate utilizatorilor cu volum mare de imprimare care apreciaza economiile mari la reumplerea cartușelor, noile imprimante multifunctionale pe jet de cerneală de la Brother oferă randamente extrem de accesibile de 6000 de pagini pentru cerneala neagră, lucru care ajută utilizatorii să beneficieze de costuri extrem de mici. Pentru mai buna funcționare a imprimantelor Brother, utilizatorii minimalizează riscul de deteriorare a capului de imprimare ce rezultă din utilizarea de cerneală neoficială. Desemenea se reduc și costurile de înlocuire. Vânzarea rezervelor de cerneală cu randament ridicat, de asemenea, permite utilizatorilor să facă achiziții mai puțin frecvente de cerneală și să se bucure de un plus de confort.

În plus, noua gamă prezintă un design inteligent care ajută utilizatorii prin simplificarea procesului de reumplere.În primul rând rezervoarele de cerneală sunt convenabil situate în partea din față a imprimantei multifuncționale, ceea ce oferă acces ușor la acestea și face reumplerea cu cerneala să fie fără efort pentru utilizatori. În al doilea rând, rezervorul de cerneală încorporat are o acoperire translucidă, ceea ce îl face mai ușor de verificat de către utilizatori pentru a vedea cât de multă cerneală mai au la dispoziție. Având un design încorporat, rezervoarele de cerneală eliberează, de asemenea, un spațiu prețios.

În plus, designul inteligent al noii game de imprimante permite reumplerea cu cerneală la un unghi de 45 de grade optimizat. Aceasta elimină scurgerile de cerneală, reduce murdărirea și face din reumplerea cu cerneala o experiență „ user-friendly”.

Reumplerea cu cerneala

Reumplerea cu cerneala

În ultimul rând, dar nu la urmă, noile modele îmbunătățesc productivitatea muncii, în principal datorită gamei sale de funcții esențiale. De exemplu, DCP-T700W sporește eficiența de lucru cu un alimentator automat de documente, care permite scanarea și copierea documentelor cu mai mute pagini rapid și ușor. Utilizatorii pot salva, de asemenea, resursele, pe care le pot împărtăși colegilor de lucru, în mod convenabil, prin Wireless LAN . În plus, vitezele mari de imprimare ale noii game, de de până la 12 pagini monocrom și 10 pagini color pe minut (pe baza ISO / IEC 24734) sunt potrivite pentru utilizatorii ce au nevoie de un volum mare de imprimare și de cei care apreciază eficiența. Mai mult decât atât, având tăvi pentru alimentare cu hârtie până la o capacitate de 100 de coli, utilizatorii evita reaprovizionarea frecventă și astfel economisi timp prețios.

Untitled-42

One thought on “Brother Multi-Function Centre (DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W)

  1. Pingback: Canon Pixma MG7550 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor