Imprimanta Brother MFC-J6920DW

Imprimanta Brother MFC-J6920DW

Imprimanta Brother MFC-J6920DW

Dacă aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională (MFP) A3 (și hârtie „tabloid” de 11 x 17 inci), care să fie și ieftină și plină de caracter, Brother MFC-J6920DW ar putea fi ceea ce căutați. Cea mai noă generație de imprimante Brother începea cu MFC-J6910DW, care este încă disponibilă pe piață, dar MFC-J6920DW este modelul de top această nouă „Pro Business” inteligentă. Este, de asemenea alegerea perfectă pentru un birou micro sau mic, ce are nevoie atât de imprimare cât și de scanare la dimensiunea A3 (tabloid). Seria Business Inteligent Pro de la Brothers „este următorul pas în topul pentru imprimante de afaceri inteligente”. Modele „Pro”, cum este și Brother MFC-J6920DW, adaugă la capacitățile sale, cea de scanare la dimensiunea tabloid, de asemenea. Și rețineți că dimensiunea tabloid, în acest context include, de asemenea, și echivalentul, ușor diferit, al dimensiunii ISO, A3.

Manipularea hârtiei și alte noțiuni de bază ale Brother MFC-J6920DW

Manipularea hârtiei de către MFC-J6920DW, atât pentru imprimare cât și pentru scanare este, fără îndoială, punctul său cel mai puternic. Este cu siguranță un motiv cheie pentru a alege acest model, față de cele care sunt limitate la hârtia de dimensiune „Letter” sau A4.
Pentru imprimare, MFC-J6920DW oferă două sertare de hârtie de câte 250 de coli. Puteți seta unul sau ambele pentru hârtie de format „tabloid”, ceea ce înseamnă că puteți încărca 500 de coli format tabloid sau A3 sau 250 de coli la „A4” și 250 la dimensiunea A3 pentru a vă permite să comutați între ele cu ușurință. Se oferă, de asemenea, un duplex automat (pentru imprimarea față-verso) și o tavă de alimentare manuală, astfel încât să puteți folosi șialte tipuri și dimensiuni de hârtie (mai mici de A3), fără a fi nevoie să schimbați hârtiile din tăvile principale.

Brother MFC-J6920DW

Brother MFC-J6920DW

Pentru scanare, atât „flatbed-ul” cât și alimentatorul automat de documente (ADF) de 35 de coli poate, de asemenea, suporta dimensiuni până la A3. Chiar mai bine, atunci când utilizați ADF-ul, scanerul poate lucra duplex cu hârtia A3 prin scanarea ambelelor părți ale paginilor dintr-o dată. După cum vă puteți aștepta, scanarea duplex combinată cu imprimarea duplex vă permite, de asemenea, să copiați în duplex. Ecranul tactil color de 3.7 inci oferă meniuri simple care vă permit să copiați documentele originale atât mono cât și față-verso la alegerea dvs. Și, spre deosebire de alte imprimante MFP A3, caracteristicile de copiere duplex pot funcționa și cu formatul de hârtie A3.

În plus față de manipularea atât de capabilă a hârtiei, Brother MFC-J6920DW are o listă lungă de caracteristici MFP în repertoriul său. În plus față de imprimare și transmitere de faxuri de la scanner, precum și de la scanările PC-ului, fie direct, fie printr-o rețea, lucrează ca un aparat fax independent și copiator, putând imprima direct chiar și de la o cameră foto cu „PictBridge”; se poate imprima și se poate scana de la un card de memorie sau un stick de memorie USB; se oferă și caracteristici „web based” care vă permit să imprimați și să scanați de la la diverse servicii online, inclusiv „Evernote”, „Dropbox”, Facebook, etc.

Brother MFC-J6920DW

Nera Field Communication la Brother MFC-J6920DW

Imprimanta acceptă, de asemenea, imprimare și scanare de la telefonul mobil sau tabletă printr-o conexiune Wi-Fi, inclusiv imprimarea prin nor. Și pentru că oferă, de asemenea, Wi-Fi Direct, puteți imprima sau scana de la un smartphone sau tabletă, chiar dacă imprimanta nu este într-o rețea cu un punct de acces. În cele din urmă, suportul NFC (comunicația „near-field” – apropierea telefonului de imprimantă), face extrem de ușoară conectarea la smartphone-uri care suportă și ele, de asemenea, NFC.

Setup, viteza, și calitatea la ieșire pentru Brother MFC-J6920DW

Configurarea Brother MFC-J6920DW este standard. Viteza de imprimare contează ca și un alt punct forte. Am cronometrat imprimanta pe aplicații de business conectată la un PC Windows, la o eficientă viteză de 5,5 pagini pe minut (ppm). Viteza de printare a unor fotografii a fost, de asemenea, bună, la 53 secunde pentru un format 4×6 inci.
Calitatea la ieșire este neuniformă, cu textul mai bine imprimat decât la cele mai multe MFP-uri cu jet de cerneală, dar nu la fel de bine la grafică și fotografii. Calitatea textului în teste mele a fost aproape de limita superioară a clasamentului imprimantelor MFP cu jet de cerneală, lucru care o face cu ușurință de recomandat pentru cele mai multe utilizări în afaceri.
Grafica la ieșire a fost la un pas mai jos de media clasei, ceea ce o face încă destul de bună pentru orice utilizare de afaceri internă. Pentru prezentări PowerPoint sau altele asemenea va depinde de cât de critic vă sunt ochii. Fotografiile pe hârtie foto au fost aproximativ sub media unui clasament cu cele mai bune imprimări, dar asemănător cu ceea ce veți primi la orice magazin oficial de imprimări, ceea ce este o calitate mai mare decât au nevoie cele mai multe companii cand se gandesc la cumpararea unei imprimante.

Vezi si Cele Mai Bune Imprimante Multifunctionale Wireless in 2014!

Multifunctional inkjet Brother MFC-J6920DW
 

2 thoughts on “Imprimanta Brother MFC-J6920DW

  1. Pingback: Cele Mai Bune 10 Imprimante Multifunctionale Wireless in 2014! | Cartuse Imprimante

  2. Pingback: Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor