Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

Următoarea generație de iPhone, numită neoficial „iPhone 7”, ar putea dispune de o nouă tehnologie de afișare tridimensională care nu va cere utilizatorilor să poarte ochelari speciali, s-a aratat într-un raport pe internet din 5 noiembrie, adăugându-se că Apple va colabora cu „TPK Taiwan” pentru a dezvolta tehnologia. Potrivit raportului distribuit de „Economic Daily News”, un site de știri din Taiwan, Apple este foarte „activ” în dezvoltarea unui ecosistem 3D, „hardware și software”, iar compania a abordat de mai mult timp cu furnizorul de tehnologii de afișare „TPK” sarcina de a dezvolta noul ecran în vederea livrării de anul viitor al noului iPhone. Raportul detaliază că tehnologia actuală „touch-screen”, pe care Apple a lansat-o cu iPhone 5, nu va fi utilă pentru a construi „ecranul 3D liber”, care este de așteptat să fie instalat pe următorul iPhone.

iPhone 7 cu ecran 3D

Deși este prea devreme pentru a specula dacă viitorul iPhone va folosi un ecran 3D, ideea nu este una exagerată, dat fiind faptul că Apple a arătat un interes crescând în tehnologia 3D, de mai mult timp.
În 2008, Apple a aplicat pentru un brevet pentru ochelari fără lentile cu afișare 3D stereoscopică, tehnologie care nu ar cere utilizatorului să poarte ochelari speciali. Noua tehnologie, care a fost declarată a fi abordată în relație și cu dispozitivele 3D anterioare, implica urmărirea utilizatorul, astfel încât interpretările corecte ale imaginii 3D să poată fi create, indiferent de poziția utilizatorului, după a declarat și site-ul „MacRumors”.

i7

iPhone 7?

În luna august a anului trecut, „US Patent and Trademark Office” a publicat, conform relatărilor, un brevet al Apple ce se referă la o metodă de generare și manipulare a obiectelor 3D pe un dispozitiv de calcul. În aprilie, „USPTO” a publicat o altă cerere de brevet din partea Apple pentru un „sistem interactiv pentru afișaj tri-dimensional”, care descria o metodă mai avansată pe care utilizatorii ar putea-o folosi pentru a vizualiza și manipula imaginile 3D prin diferite gesturi.

Apple a cumpărat, de asemenea și „PrimeSense”, o companie cu sediul în Israel specializată în tehnologia senzorilor 3D, în noiembrie 2013, pentru doar 345 milioane dolari. „PrimeSense”, care a dezvoltat și tehnologia de la Microsoft pentru Kinect-ul Xbox One, este cunoscută și pentru fabricarea produselor pentru automobile, care pot crea hărți 3D ale mediului și urmări expresiile faciale și mișcările corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor