Acer Chromebook 13

Acer Chromebook 13

Acer Chromebook 13

Mai țineți minte noua tabletă Nvidia Shield, prezentată acum câteva zile? Cum v-ar părea un laptop alimentat de același procesor ca și tableta Nvidia? Acer, mult timp un susținător al conceptului de Chromebook, tocmai a anuntat disponibilitatea noului notebook Acer Chromebook 13 alimentat de procesor Tegra K1 Nvidia.
După cum sugerează și numele, Acer Chromebook 13 are un ecran de 13.3 inci, construit într-un corp zvelt și elegant din policarbonat alb și care cântarește doar 1,5 kilograme. Este subțire, doar 1,8 cm, dar ceea ce îl face notabil este ceva ce îi lipsește: un ventilator de răcire. De necrezut? Acer Chromebook 13 este complet fără ventilator, datorită proprietăților termice ale procesorului Tegra K1, care se află în prezent în tableta Nvidia Shield. Acest procesor rulează atât de silențios și fin încât nu are nevoie de un ventilator care să te facă să suferi și pentru zgomotul asociat.

tableta Nvidia Shield

Tableta Nvidia Shield

Acer Chromebook 13 va avea trei modele în vânzare cu amănuntul, inițial, unul cu un ecran cu rezoluția de 1366×768 pixeli, cu 2GB de memorie și un SSD de 16 GB pentru 279.99 dolari pe Amazon.com. Modelul exclusiv ”Best Buy” are un ecran cu rezolutie Full HD 1920×1080 pixeli, 2GB de memorie și un SSD de 16GB pentru 299.99 dolari. Modelul ”top-of-the-line” are ecran cu rezoluție Full HD, 4GB de memorie, și un SSD de 32GB pentru 379.99 dolari, de asemenea, tot la Amazon.com. Toate trei sunt disponibile pentru comandă chiar acum.

Acer Chromebook 13

Acer Chromebook 13

Acer oferă, de asemenea, un model comercial și pentru educație, cu un ecran 1366×768, 4GB de memorie și un SSD de 16GB pentru 329.99 dolari.
Toate modelele cu rezoluție 1366×768 promit 13 ore de viață a bateriei, în timp ce sistemele cu ecran Full HD au o durată de viață a bateriei un pic mai scurtă, de 11.5 ore. Ambele vor avea un strat anti-orbire și nu vor fi ecrane tactile. În timp ce Acer Chromebook C720P-2600 oferă un ecran tactil, Chrome OS (sistemul de operare Chrome) nu este încă optimizat pentru ”touch” în acest moment.

În lucrul cu acest laptop, Acer Chromebook 13, cu un ecran full HD 1080p, totul a funcționat perfect. În timp ce unghiurile ecranului au fost oarecum înguste, imaginile și clipurile video se văd foarte bine atunci când este privit din față. Tastatura se simte elegant, comparabilă cu senzația de pe laptop-urile gamei medii de la Acer. Trackpad-ul dintr-o bucată este receptiv și confortabil de utilizat și sistemul Wi-Fi 802.11ac nu a avut probleme cu conectarea la rețeaua de 5GHz a laboratorului nostru. Acer Chromebook 13 are port HDMI, ”jack” pentru căști, slot pentru card SD și două porturi USB 3.0 și este unul dintre ”cele mai bune conectate Chromebook-uri” de pe piață la această oră.

One thought on “Acer Chromebook 13

  1. Pingback: Google Nexus 9 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor