Yoga Tablet 2 AnyPen

Yoga Tablet 2 AnyPen

Yoga Tablet 2 AnyPen

CES 2015 LAS VEGAS – Dacă doriți să utilizați o tabletă cu stilou (stylus), aveți de obicei două opțiuni: cumpărați un dispozitiv scump cu un stylus activ, sau mai adăugați 20 dolari pe un stilou capacitiv care nu face mai mult decât să copieze acțiunea de a pune degetul pe un ecran.
Dar nici măcar cu cele mai bune dintre aceste dispozitive nu se simte destul de adevărat, ca o scriere naturală. Lenovo este pe cale de a schimba totul cu noua sa tehnologie AnyPen pentru Yoga Tablet 2, care vă va permite să scrieți pe o tabletă cu orice obiect de grafit sau metalic, inclusiv creioane, pixuri sau chiar cu un cuțit de buzunar.

Yoga Tablet 2 AnyPen – tehnologie ieftina

Noua tehnologie AnyPen va fi prima dată disponibilă, ca opțiune, pentru o tabletă Lenovo de 8 inci „Yoga Tablet 2” cu sistem de operare Windows, și adăugând doar 20 dolari la prețul de plecare, deja rezonabil, de 279 dolari. Tehnologia foloseste o sticlă specială consolidată chimic, nu Corning Gorilla Glass, pentru a evita zgârieturile și care acceptă orice atingere cu obiecte din metal și grafit. În timpul unei scurte prezentări la CES 2015, publicul a fost chiar mai impresionat de capacitatea ecranului de a evita zgârieturile decât de capacitatea de recunoaștere a atingerilor.

Yoga Tablet 2 AnyPen

Yoga Tablet 2 AnyPen

Pentru a arăta cât de durabil este ecranul AnyPen, Lenovo a înmânat o serie de obiecte ascuțite doritorilor pentru a fi utilizate la scriere, iar fiecare a fost recunoscut de Yoga Tablet 2 ca și cînd ar fi fost un deget. S-a demonstrtat navigarea pe ecranul de pornire cu vârful ascuțit al unei șurubelnițe cu cap plat și scrisul câtorva cuvinte pe tastatura pentru recunoașterea scrisului de mână din Windows 8 folosind o pereche de foarfece. Un creion standard no. 2 și un stilou cu vârf însă se vor simți mult mai natural între degete decât obiectele ascuțite, însă cu toate acestea, cu un pix s-au produs doar linii destul de instabile.
Nici unul dintre uneltele folosite nu au deteriorat ecranul. Nu s-au văzut nici măcar pete de cerneală sau urmele creionului.

Yoga Tablet 2 8 inci

Yoga Tablet 2 8 inci

Lenovo a declarat că obiectele care au doar un singur nivel de presiune, cum ar fi degetul, nu vor avea aceeași precizie la care teaștepți de la un Stylus activ, care poate produce diferite grosimi ale liniilor în funcție de cât de tare apăsați. Cu toate acestea, navigarea prin ferestre, meniuri mici și widget-uri este mult mai ușoară atunci când se utilizează vârful unui creion decât atunci când se utilizează degetele pline de grăsime.
Yoga Tablet 2 AnyPen de 8 inci cu Windows este primul și singurul dispozitiv dotat cu tehnologia AnyPen, dar bazat pe ceea ce așteaptă publicul, sperăm că nu e și ultimul. Doar numai rezistența sa ar justifica punerea tehnologiei pe fiecare tabletă și notebook și cu doar un supliment de 20 dolari adăugat pentru AnyPen, se pare că prețul chiar se merită.

One thought on “Yoga Tablet 2 AnyPen

  1. Pingback: Lenovo Vibe X2 Pro si P90 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor