Xiaomi Mi Note si Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note si Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note si Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi ar putea încă să spargă piața smartphone-urilor din Europa, dar în afara continentului nostru mică firma chineză a fost al treilea producător de smartphone-uri în 2014. Și chiar acum aceștia au dezvaluit telefonul cel mai puternic din lume, cu specificații gata să rivalizeze cu Note 4, Nexus 6 și iPhone 6 Plus.

Xiaomi Mi Note si Xiaomi Mi Note Pro – data de lansare

Xiaomi Mi Note va ajunge în 27 ianuarie, în China, iar Mi Note Pro la sfârșitul lunii martie. O dată de lansare pentru Marea Britanie, de exemplu, nu a fost confirmată.

Xiaomi Mi Note si Xiaomi Mi Note Pro – prețul în Europa

Xiaomi Mi Note la 16GB costă 2299 de yuani în China, ceea ce este în jurul valorii de 371 dolari sau 244 de lire sterline. Acest preț este la mai puțin de jumătate din prețul rivalilor, cum ar fi Note 4, Nexus 6 și iPhone 6 Plus. Xiaomi Mi Note Pro la 64GB este mai scump, la 3299 de yuani, ceea ce echivalează cu 532 dolari sau 350 de lire sterline. Chiar si la acest pret mai mare phabletul oferă o valoare uimitoare.

Xiaomi Mi Note

Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note si  Xiaomi Mi Note Pro – Specificații

Mi Note este un telefon full-HD de 5.7 inci (rezoluție de 1920×1080 și 386ppi) cu ecran curbat și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2.5GHz, cu grafică prin Adreno 330, 3GB de memorie RAM și 16 sau 64GB de stocare. Acest telefon cu ramă de metal este protejat cu sticlă Gorilla Glass 2.5D pe partea din față și Gorilla Glass 3 pe partea din spate. Telefonul suportă două SIM-uri (nano + micro, ambele 4G) și este dotat cu cameră foto posterioară de 13Mp (cu un obiectiv Sony cu șase elemente, OIS și un bliț Philips în două tonuri) și o cameră în față de 4mp (cu pixeli de 2 microni).
O baterie de litiu-polimer la 3000mAh ce suportă încărcare rapidă, în timp ce capacitatea de audio a Xiaomi Mi Note se întinde până la 24 biți și 192 kHz la o redare fără pierderi, inclusiv sprijin pentru APE, FLAC, WAV DSD. La 77.6 x 155.1mm și doar 6.95 mm grosime, Mi Note este mai subțire decât iPhone 6 Plus, și e de asemenea mai ușor cu 11g.
Mai impresionant, decât toate acestea, este faptul că Xiaomi Mi Note Pro, este declarat a fi cel mai puternic telefon din lume.

Mi Note Pro are tot ce are și Mi Note, dar lucrează cu un procesor mai rapid, octa-core Snapdragon 810 pe 64 de biți și 2GHz, care este asociat cu procesorl de grafică Adreno 430 și 4GB de memorie RAM. Ecranul este un panou de 5.7 inci, Quad HD, de la Sharp, la rezolutie 2560×1440 pixeli și o densitte de 515ppi. Stocarea este de 64GB standard, telefonul având și suport pentru LTE Cat 9 cu care vă puteți aștepta la viteze de download uimitoare de până la 450MB/s.
Ambele telefoane vor rula software-ul lui Xiaomi, MIUI 6, care se bazează pe Android 4.4.4 KitKat.

One thought on “Xiaomi Mi Note si Xiaomi Mi Note Pro

  1. Pingback: Samsung poate disparea in maxim 5 ani | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor