Imprimanta laser Xerox WorkCentre 3615/DN

Imprimanta laser Xerox WorkCentre 3615/DN

Imprimanta laser Xerox WorkCentre 3615/DN

Un concurent foarte serios al HP LaserJet Pro MFP M521dn (743.39 dolari pe Amazon.com), Xerox WorkCentre 3615/DN (852.89 dolari pe Amazon) oferă același tip de acreditare pentru muncă asiduă pentru un laser monocrom, și chiar mai mult. Ca și imprimanta HP, această unitate Xerox dăruiește toate beneficiile pe care o imprimantă multifuncțională (MFP), le poate oferi unui birou, dar cu un ciclu de printare mai mare (numărul de pagini ce se pot imprima într-o lună), o capacitate de intrare mare, și viteza de imprimare ridicată. Combinația este suficientă pentru a întrece imprimanta HP și de a face din Xerox WorkCentre 3615/DN alegerea noastră pentru utilizările grele într-un birou sau grup de lucru de dimensiuni medii.

197575-11

Control Touch Panel Xerox WorkCentre 3615

Ca și imprimanta HP, Xerox WorkCentre 3615/DN oferă un set complet de caracteristici de bază pentru o MFP („MultiFunctionPrinter”). Se poate imprima și de la fax, precum se și scananează de la un calculator, inclusiv printr-o rețea, și poate lucra ca un copiator independent, fax independent și expeditor direct de e-mailuri. În plus, poate imprima atât de la o scanare cât și de la un stick de memorie USB, deși, spre deosebire de imprimanta HP, această imprimanta nu vă va lăsa să examinați o imagine înainte de a o imprima de pe panoul de control cu touch-screen de 4,3 inci.

Presupunând că ați conectați Xerox WorkCentre 3615/DN la o rețea, se va putea, de asemenea, imprimarea va putea fi mobilă, fiind posibilă prin cloud sau prin Wi-Fi de la telefoane cu iOS, Android, Windows și tablete. Rețineți că pentru imprimarea prin Wi-Fi, aveți nevoie de un punct de acces Wi-Fi în rețea. Puteți adăuga, opțional, Wi-Fi ca o alegere de conexiune pentru imprimantă (99.99 dolari), pentru că aceasta nu are suport Wi-Fi Direct pentru a conecta direct la dispozitivele mobile.

Alimentarea cu Hârtie la Xerox WorkCentre 3615/DN

Manipularea hârtiei de către Xerox WorkCentre 3615/DN ‘s este unul dintre cel mai tare punct al ei. 110.000 de pagini maxim de imprimare lunar și o recomandare de 12.000 de pagini pe lună pentru utilizarea regulată, este substanțial mai mare decât oferta imprimantei HP comparate, ceea ce face ca Xerox WorkCentre 3615/DN să fie alegerea potrivită pentru job-urile cele mai grele ale unui birou. În plus, această imprimanta oferă o capacitate de hârtie mai mare, cu un sertar de bază de 550 de coli standard și o tavă multifuncțională de 150 de coli, împreună cu un duplex built-in (pentru imprimare față-verso). 700 de coli în total ar trebui să fie de ajuns pentru cele mai multe dintre birourile de dimensiuni medii, notariale sau avocațiale, spre exemplu. Dacă aveți nevoie de mai mult, cu toate acestea, puteți adăuga până la trei sertare de câte 550 de coli suplimentare (199.99 dolari fiecare) pentru o capacitate maximă de 2350 de coli.
Imprimanta, de asemenea, lucrează foarte bine la manipularea hârtiei pentru scanare. La fel ca cele mai multe MFP-uri de birou, aceasta oferă atât un scaner cât și un alimentator automat de documente (ADF). Spre deosebire de multe alte imprimante, inclusiv HP M521dn, atât flatbed-ul de scanare cât și seratrul pentru 60 de pagini ADF poate suporta hârtie până la dimensiune de legal. Chiar mai mult, ADF-ul pentru duplex poate scana, copia, trimite fax sau email-uri, în timpul scanării unei părți a paginii. Pentru copiere, combinația de imprimare duplex și duplex ADF vă permite să copiați ambele originale simple și față-verso la alegerea dvs., fie cópii simple fie față-verso.
Duplex-ul ADF este o binecuvântare un pic amestecată. Pe de o parte, nu este la fel de rapid ca un scaner de duplex, ca cel al HP M521dn, care scanează ambele fețe ale paginii, în același timp. Pe de altă parte, fiind capabil să lucreze duplex la toate, este mult mai bine decât să se limiteze la simplex numai la scanare (unilateral). Și spre deosebire de HP M521dn, Xerox WorkCentre 3615/DN are avantajul de a permite să scanați originale duplex atunci când trimiteți fax, de asemenea, care este mai capabil la Xerox, cel puțin în această privință.

Configurare și Viteză la Xerox WorkCentre 3615/DN

În ceea ce este tipic pentru această clasă de MFP, Xerox WorkCentre 3615/DN cu dimensiunile de 21,6 x 19,5 x 19,4 inci (HWD) este prea mare pentru a nu avea un birou separat. Este, de asemenea, destul de grea, la 22 de kg. Setup-ul imprimantei este standard, de asemenea. Pentru teste, s-a conectat imprimanta la o rețea cu cablu și s-au instalat driverele de pe un sistem Windows Vista.

Viteza nu este un punct forte pentru Xerox WorkCentre 3615/DN, dar aceasta nu este o problemă. Evaluarea este de 47 de pagini pe minut (ppm) în modul simplex și 28 ppm în duplex. Ambele sunt vitezele pe care ar trebui să le aveți atunci când imprimați pagini de text, cu puțină sau deloc formatare. O complicație minoră este că diverele sunt setate pentru a imprima în mod duplex implicit, ceea ce înseamnă că am utilizat modul duplex pentru testele oficiale. Cu toate acestea, testele au fost făcute și în modul simplex.

xerox_workcentre_3615v_dn

Xerox WorkCentre 3615/DN

Surprinzător, imprimanta a avut, în esență aceeași viteză, la aplicații de business în ambele moduri. Oricum, viteza rezultă ca fiind mai mult decât acceptabilă, dar nu impresionantă. Viteza actuală (folosind QualityLogic și software pentru sincronizare) a ajuns la 9,9 ppm pentru rezultatul său oficial în duplex și unul aproape identic, de 10,0 ppm în modul simplex. Aceasta face ca 3615/DN să fie mult mai rapidă decât HP LaserJet Pro MFP M521dn, la 5,3 ppm , dar mai lentă decât unele imprimante mai puțin costisitoare, ca Brother MFC – 8950DW (la 499.98 dolari pe Amazon), la 10,6 ppm, de exemplu sau ImageClass Canon MF4770n (la 109.99 dolari pe Amazon), la 12,3 ppm.

Rezultate de calitate și alte probleme

Calitatea la ieșire a imprimantei Xerox WorkCentre 3615/DN ‘s este bună în intervalul tipic pentru multifuncționale-mono laser de pe piață. Textul este imprimat la calitate normală, făcându-l destul de bun pentru aproape orice nevoie de afaceri. Cu toate acestea, textul nu va fi de calitate pentru aplicații desktop publishing.
Grafica și fotografia de calitate sunt ambele la marginea de sus a calitășii medii pentru un laser mono. Pentru grafică, este destul de bună pentru o nevoie de afaceri internă. În funcție ochiul critic poate fi bună și pentru, să zicem, fișiere PowerPoint. Pentru fotografii, însă, depinde încă o dată de cât de exigent esti.
Două alte probleme care necesită o mențiune, în cele din urmă, sunt imprimarea privată (care Xerox o numește imprimare securizată), și posibilitatea de a salva lucrările în imprimantă. Imprimarea privată vă permite să trimiteți o lucrare la imprimantă și o puteți pune în așteptare până când introduceți un cod PIN de la panoul frontal înainte de imprimare. Acest lucru poate fi de ajutor dacă aveți nevoie a imprima ceva ce nu doriți ca alții să vadă.
Salvarea unor lucrări vă permite să stocați formulare sau alte pagini pe care le utilizați în mod repetat în imprimantă, astfel încât să le puteți imprima cu comandă direct de pe panoul frontal. Acest lucru poate fi deosebit de convenabil cu imprimantele care oferă un ecran tactil ca cel al Xerox WorkCentre 3615/DN. Pentru ca funcția aceasta să fie cu adevărat utilă, trebuie să adăugați un kit opțional de productivitate (349.99 dolari prețde listă), care permite imprimantei să-și păstreze lucrările stocate, chiar dacă o opriți.
Xerox WorkCentre 3615/DN este o imprimantă extrem de capabilă pentru utilizare zilnică și intensă. Dacă aveți nevoie în special de text de înaltă calitate, este posibil să preferați HP LaserJet Pro MFP M521dn, totuși. Pentru cele mai multe birouri, cu toate acestea, imprimanta Xerox oferă o combinație mult mai atractivă de caracteristici, cu manevrabilitate excelentă a hârtiei, cu viteză la ieșire spre mediu și o calitate bună și facilități asortate, cum ar fi imprimarea privată. Factorul scăzut al costurilor în funcționar, la 1,7 cenți pe pagină fac din Xerox WorkCentre 3615/DN  o alegere ușoară pentru lucrul la birou peste 10-12 ore pe zi.

3 thoughts on “Imprimanta laser Xerox WorkCentre 3615/DN

  1. Pingback: Xerox WorkCentre 3615/DN | Cartuse Imprimante |...

  2. Pingback: Imprimanta Xerox Phaser 6500/DN – Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Cele mai Bune 10 Imprimante in 2014 – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor