Top 10 imprimante 3D in 2015

Top 10 imprimante 3D in 2015

Top 10 imprimante 3D in 2015

Imprimantele 3D imprimă modele în trei dimensiuni, printr-un proces numit „manufacturare de aditivi”, pe scurt, AM. Acest proces folosește un program pe calculator pentru a depune straturi succesive de material și a construi un model 3D.
Materialul folosit, ABS (acrilonitril butadien stirenul), sau cel ecologic APL (acid polilactic sau poliactidă), ambele, sunt mase plastice, și sunt cel mai frecvent utilizate, dar vom ajunge ca din ce în ce mai multe materiale să poată fi tipărite, de la alimente 3D la diferite metale, și nu doar neapărat acasă.

Cel mai folosit format de fișier pentru imprimarea 3D este „.stl” care poate fi exportat prin majoritatea aplicațiilor de modelare și scanare 3D. La fel ca și multe modele 3D, puteți descărca aceste fișiere de pe o selecție uriașă de site-uri, spre exemplu Thingiverse.com, al MakerBot.

Ca și în cazul imprimărilor 2D convenționale, rezoluția și dimensiunile sunt la fel de importante. O rezoluție înaltă va produce un print de calitate mai mare decât una scăzută și un pat mare de imprimare poate fi mai convenabil, permițându-vă să imprimați obiectele dintr-o singură trecere decât să-l împărțiți în imprimări a diferitelor părți.

Dacă survolați piața pentru o imprimantă 3D pentru acasă, atunci există multe modele de luat în considerare pentru multe caracteristici: imprimare într-o singură culoare, în două sau mai multe, dacă ai nevoie de un scaner 3D, iar dimensiunea fizică și greutatea aparatului este întotdeauna o caracteristică importantă în cazul în care spațiul este o problemă; deasemenea calitatea și viteza imprimării este un atu important. În continuare vom arunca o privire la zece dintre cele mai bune imprimante 3D, pe baza prețului.

 

1. CubePro Trio

Cea mai bună pentru trei culori, cu trei materiale de imprimare, la un preț incredibil
Pret: £ 3075/4299 dolari
Cea mai mare parte a imprimantelor 3D sunt limitate la unul sau două culori de imprimare, dar CubePro Trio are capacitatea de a imprima trei materiale diferite într-o singură sesiune. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă doriți să creați un mecanism închis. Nylon poate fi folosit pentru mecanisme, ABS pentru suprafețe și APL pentru structura de sprijin care poate fi apoi dizolvată cu sodă caustică. CubePro este o soluție ideală pentru modele și pentru ingineri care au nevoie a crea printări 3D cu piese în mișcare.

 

CubePro Trio

CubePro Trio

2. Airwolf 3D HD2x

Recomandat pentru două stand-alone de imprimare
Pret: £ 2,685 / 3,995 dolari
Airwolf 3D HD2x este o imprimantă isteață ce folosește multi-materiale, elegant proiectată cu gândul la fabricarea de proptotipuri. Materialele din două culori fac imprimările acestei imprimante 3D să iasă în evidență, în zona de imprimare de 11x8x12 inci, fiind o alegere ideală pentru realizarea de prototipuri. Designul are o structură semi închisă pentru a proteja plasticul în timpul procesului de imprimare și pentru o absolută autonomie fișierele de imprimare pot fi încărcate direct din SD pentru imprimare fără computer. O alegere excelentă pentru designerii de produs care au nevoie de un pat mare de imprimare și care doresc să aleagă culorile și materialele.

 

Airwolf 3D HD2x

Airwolf 3D HD2x

3. MakerBot Replicator 3D (a 5-a generație)

Foarte bună pentru învățământul superior de specialitate
Pret: € 2639, 2899 dolari
MakerBot sunt unul dintre cei mai cunoscuți producători de imprimante 3D, și asta se datorează Replicatorului. Acesta a fost unul dintre primele imprimante ce arăta ca un produs convențional, mai degrabă decât ceva construit într-un garaj. Ușurința în utilizare, calitatea imprimării și caracteristicile de auto calibrare consistente, fac din această imprimantă o alegere populară. Acum, la a 5-a generație, incinta semi-închisă, designul neted și sprijinul imens al comunității 3D, face din această mașină o alegere foarte tentantă pentru orice profesor din domeniul educației tehnologice, precum și pentru entuziaști, la domiciliu.

 

MakerBot Replicator 3D

MakerBot Replicator 3D

4. Ultimaker 2

Bună pentru un modelator, acasă
Pret: 1,818.00 RON / 2,499 dolari
Originalul Ultimaker se vindea sub formă de kit de construire, lucru care a entuziasmat mulți auto-didacți, ce au dorit imediat să pună la lucru propriile mașini construite și a vedea modul în care tehnologia a evoluat. A 2-a generație vine pre-construită ca un produs finit și direct configurat. Proiectarea și ușurința în utilizare sunt domeniu prioritar, împreună cu excelentul software „Cura” de la Ultimaker, ce face ajustarea setărilor și calitatea imprimării extrem de simple. Calitatea imprimării și timpii de imprimare sunt bune, dar lipsa de zgomot este cea care încântă utilizatorii, în special pentru printuri mai îndelungate, ceea ce o face o alegere ideală pentru acasă.

 

Ultimaker 2

Imprimanta 3D Ultimaker 2

5. Wanhao D5S Large

Ideală pentru printuri înalte
Pret: 1,596.00 RON / 2,373 dolari
Dimensiunele de imprimare reprezintă o problemă frecventă la imprimantele 3D, deci, dacă doriți o imprimare mai mare înseamnă de multe ori divizarea modelullui în mai multe secțiuni diferite și apoi fixarea lor ulterioară. Imprimanta Wanhao are o bază decentă de imprimare cu dimensiunea de 29cm x 19cm, dar înălțimea de 59cm este cea care într-adevăr iese în evidență. Imprimantele Wanhao nu sunt dotate cu un pat de imprimare încălzit astfel încât utilizează PLA pentru imprimare fină, mai degrabă decât ABS plastic dur, dar dacă sunteți doritor de a printa figurine, părți pentru asamblare ulterioară sau doar doriți să imprimați la mărime mare, atunci prețul este de excepție.

 

WanHao D5 3D Large

WanHao D5S 3D Large

6. SeeMeCNC – Orion

Impresionantă la vedere operată opțional și cu o tabletă
Pret: 1,320.00 RON / 1,964 dolari
SeeMCNC Orion are o abordare diferită față de majoritatea celorlalte imprimante 3D, cu un mecanism al capului de imprimare suspendat între 3 picioare, deasupra unui pat circular de imprimare, nu foarte frecvent în această industrie. Vizionarea creerii unei imprimări este spectaculoasă. De asemenea, această imprimantă are patul de imprimare încălzit și capacitatea de a fi controlată cu ajutorul unui touch pad MatterControl bazat pe sistemul Android. Aceasta este alegerea cea mai bună daca vrei ceva un pic diferit.

 

SeeMeCNC

Imprimanta 3D SeeMeCNC

7. UP! Plus 2 3D Printer

Simplitate pură într-o imprimantă
Pret: £1249 / $1782

UP! Având caracteristică una dintre cele mai mici urme de printare a unei imprimante 3D de pe piață, această mașinărie are o simplitate a designului aproape de neegalat. Calitatea nu este nici o problemă, iar imprimanta poate construi și oferi printuri de calitate, cu toate că mărimea este restricționată la dimensiunea patului de 14x14x13.5 cm. Există puține detalii de configurare necesare, calibrarea automată completă face această imprimantă o alegere excelentă pentru oricine dorește o imprimantă 3D discretă care pot fi ușor mutată și depozitată până când este din nou nevoie de ea.

 

UP! Plus 2 3D Printer

UP! Plus 2 3D Printer

8. BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST

Una și pentru muncă și pentru acasă
Pret: £1,140.00/ 1,643 dolari
În termeni generali imprimantele 3D sunt concepute ca niște cutii cu un scop anume, și totuși BeeTheFirst a creat o imprimantă având atât calitatea de imprimare cât și designul aparatului în minte. Aceasta este o mașină care într-adevăr nu ar arăta rău nici măcar într-un living modern. Proiectanții imprimantei s-au gândit, de asemenea, și la locul unde oamenii vor dori să utilizeze o imprimantă 3D, la locul de muncă, sau acasă, sau în ambele locuri, astfel încât au inclus un design subțire, cu mâner, care permite ca imprimanta să fie ridicată ușor și transportată.

 

BEETHEFIRST

BEETHEFIRST 3D

9. LulzBot Printer Mini 3D
Recomandat pentru adevăratul entuziast

Pret: £925/ 1,350 dolari
Imprimantele 3D LulzBot se bazează pe proiectele de pe comunitatea Open Source și imprimantele companiei reflectă acest „ethos”. Componentele imprimate 3D cu această mașină fac parte din construcția acestei imprimante și în timp ce aceasta confirmă originea sa de proiect urban, oferă, de asemenea, ușurință în utilizare, în timp ce nu face rabat de la calitate. Dimensiunea suprafeței de imprimare de 15.2×15.2×15.8 cm, forma sa compactă mini și prețul excepțional fac din această imprimantă o unealtă ideală pentru acasă.

 

LulzBot Mini

LulzBot Mini 3D Printer

10. XYZprinting Da Vinci 1.0 AiO All-in-One 3D

Toate caracteristicile într-o singură soluție
Pret: £ 599/799 dolari
Crearea propriilor modele 3D, mai degrabă decât descărcarea de pe net a unora complexe, care necesită software specializat și calificare fac din această imprimantă una foarte ușor de utilizat. Imprimanta XYZ vizează piața educației și soluția all-in-one (AIO) este una care oferă atât imprimare cât și scanare. Pur și simplu așezați obiectul pe care doriți să-l copiați în scaner și software-ul XYZ va crea un model 3D, pe care îl puteți trimite apoi înapoi la mașină pentru a fi imprimat. Imprimantele XYZ sunt mari și complet închise ceea ce le face o alegere ideală pentru condiții de siguranță ca o imprimanta introductivă în procesul educațional.

XYZprinting Da Vinci 1.0 AiO All-in-One 3D

XYZprinting Da Vinci 1.0 AiO All-in-One 3D

Iata mai jos și unul dintre beneficiile unei imprimante 3D:

 

 

 

2 thoughts on “Top 10 imprimante 3D in 2015

 1. Petru

  Cea mai bună din cele menționate aici este „Ultimaker 2”:
  Viteza de imprimare mare
  Dimensiuni destul de mari ale piesei de imprimare,
  Calitatea imprimării, finețe și fără erori de imprimare
  Calitatea asamblării și îmbinării pieselor ce intră în componența ei.
  Am văzut o parte din imprimantele enumerate aici, dar Ultimaker le dădea clasă la toate.
  Imprimanta Mankati, la fel aș pune-o în categoria celor mai bune imprimante 3D. Dar după 2-3 luni apar rapid altele fiindcă sunt ușor de cumpărat Kitu-rile și se pot face multe alte imprimante 3D.

 2. Pingback: Pantofi sport Adidas imprimati 3D pentru 333$ - | Cartridge Service Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor