Samsung domina piata “Smartwatch”

Samsung domina piata “Smartwatch”

Samsung domina piata “Smartwatch”

În cursa pentru captarea atenției tinerilor, SmartWatch-ul este fără îndoială un competitor, dar în măsura în care am putea prevedea un câștigător, acesta pare a fi Samsung. Un nou raport de cercetare de piață a Strategic Analysis constată că transporturile de SmartWatch au crescut cu 250 la sută față de Q1 2014 și că Samsung a dominat aceste transporturi.

“Piața a fost determinată în mare măsură de către Samsung și modelului Galaxy Gear, care a surclasat toți rivalii majori, cum ar fi Motorola și Pebble”, scrie analistul Neil Mawston.
Mawston calculează că comercianții cu amănuntul și alte magazine au comandat 700.000 de smartwatch-uri la nivel mondial de la toți vânzătorii și 500.000 dintre acestea au fost modelele Samsung, după cum raportează și Michael Leibel pe VentureBeat.

Cate ceasuri touch screen, vinde Samsung?

Rețineți că aceste transporturi nu indică cât de multe smartwatch-uri s-au cumparat de fapt. Acest număr este probabil mult mai mic. “Business Insider Intelligence” estimeaza că 91.6 milioane de unități de SmartWatch se vor vinde la nivel global în 2018. Cu un preț mediu de vânzare de aproximativ 100 de dolari, s-ar traduce într-o piață de 9.2 miliarde dolari.
Dar, în cazul în care Apple iWatch într-adevăr nu apare mai târziu în acest an, așa cum se zvonește, în următorii câțiva ani, SmartWatch-urile ar putea deveni chiar și mai populare. „BI Intelligence”, de asemenea, prezice că aproximativ 1 din 20 de smartphone-uri va fi asociat într-un fel cu un smartwatch ca adaos de caracteristici pentru fitness, și un mod de a înlocui piața de benzi de fitness.

Samsung Smartwatch

Samsung Smartwatch

Deși este greu să găsesti un SmartWatch pe mâna cuiva în afara Silicon Valley sau Silicon Alley, în prima jumătate a anului 2013, ceasul Pebble lansat pe Kickstarter.com s-a vândut in 93.000 de dispozitive și a avut peste 275.000 de precomenzi.
Deci, cererea este cu siguranță acolo, și în cazul în care adăugați câteva aplicații criminale acestor ceasuri, ele pot deveni în curând la modă.

samsung_smartwatch

New Technology Days

3 thoughts on “Samsung domina piata “Smartwatch”

  1. Pingback: Samsung este pe cale sa-si autosaboteze pozitia dominanta pe piata! | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  2. Pingback: Noua Tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5 – Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Smartwatch de lux de la HP… si Android si iOS? | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor