Imprimanta HP OfficeJet Pro 276dw

Imprimanta HP OfficeJet Pro 276dw

Imprimanta HP OfficeJet Pro 276dw

HP Officejet Pro 276dw este una de top printre imprimantele multifunctionale cu jet de cerneală, rapidă și capabilă, fiind o afacere în comparație cu concurența laser din domeniu.

Unele imprimante cu jet de cerneală, care si-au pierdut atractia  în rândul consumatorilor, isi găsesc acum noi locuri de muncă în birourile mici și in aceste grupuri de lucru. Am testat destule modele de imprimante cu jet de cerneala pentru afaceri în ultimii doi ani, pentru a dovedi că un jet de cerneală multifuncțional de înaltă calitate este mai rapid și mai ieftin in operare decât produsele laser comparabile, la suma de 500 dolari. Si am inceput bine cu HP Officejet Pro 276dw la valoarea de 400 dolari. Este oarecum scumpă la cumpărare, dar este, de asemenea, o imprimantă multifuncțională cu jet de cerneală excelentă, ale cărei caracteristici de manevrabilitate îmbunătățită vă vor permite să vă desfăsurati cu usurintă chiar și în mediul corporativ. HP Officejet Pro 276dw, de asemenea, se instalează ușor, produce la ieșire imprimări frumoase si rapide, iar costurile la cerneală sunt extrem de scăzute.

Panoul de control al HP Officejet Pro 276dw

Din zona de imprimante cu jet de cerneală, HP Officejet Pro 276dw are o nuanță închisă, ciocolatiu-maro, care, desi arată un pic de modă veche, se potriveste perfect cu marginile și colțurile rotunjite ale imprimantei. Este dotată cu un panou mare de control touchscreen, de 4,3 inci, cu o structură a meniului bine gândită, care o face ușor de operat. Software-ul include HP de scanare, imprimarea e-mailurilor de la distanță și o consolă de management la bord complet accesibilă prin intermediul browser-ului web. Caracteristicile de gestionare includ alerte e-mail, un firewall ,suport proxy, etc. Puteți ajunge la interfata de management prin intermediul panoului de control sau prin browser-ul dumneavoastră.

HP Officejet Pro 276dw

HP Officejet Pro 276dw

HP Officejet Pro 276dw  are suport Ethernet, Wi – Fi și USB, astfel încât să poată fi atașată la rețea în orice mod și locație pe care o doriți. Instalarea a fost o nimica-toată: nu au existat complicații la firewall sau alte probleme de configurare, pe care le vedem de obicei, deși există destul de multe setări intermediare. Scanarea de la PC-ul nostru de test prin panoul de control al HP Officejet Pro 276dw a fost disponibilă aproape imediat. Destul de des este nevoie la aceste imprimante cu jet de cerneală o perioadă exagerată de timp pentru a obține conectarea la rețea prin PC.

Calitatea și viteza imprimării la HP Officejet Pro 276dw: impresionantă!

Ceea ce vedeți în tava de ieșire la HP Officejet Pro 276dw vă va face să zambiti. Textul este aproape la o calitate laser și grafica de culoare este foarte frumos ansamblată. Fotografiile pe hârtie normală nu apar niciodată spălăcite si arată bine încorporate în emailuri și alte documente. Fotografii color pe hârtie lucioasă arată excelent, deși inclinarea HP Officejet Pro 276dw față de tonuri portocalii rămâne. Tenta verzuie a dispărut din grafica monocromă – o schimbare de bun venit. Mai este însă găsită, cu toate acestea, în grafica alb-negru imprimată prin PostScript pe calculatoarele Apple. Calitatea la scanare este destul de bună.

Cumpara cartuse imprimanta originale pentru HP Officejet Pro 276dw

Cumpara Multifunctional HP Officejet Pro 276dw

3 thoughts on “Imprimanta HP OfficeJet Pro 276dw

  1. Pingback: Cele Mai Bune 10 Imprimante Multifunctionale Wireless in 2014! – Cartuse Imprimante

  2. Pingback: Imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One | Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor