Preturi Cartuse pentru Imprimante Epson

Preturi Cartuse pentru Imprimante Epson

Preturi Cartuse pentru Imprimante Epson

Veti găsi preturi rezonabile mai ales pentru imprimantele liniei Artisan, orientate spre creativitate si afaceri:  la cartuse pentru imprimante Epson Artisan 837 MFP, de exemplu, costă doar 10.5 bani pe pagină pentru negru si 29 de bani pe pagină pentru imprimarea cu patru culori, în timp ce taxarea pe pagină la Epson Work Force 845 all-in-one este de 9.5 bani pentru negru si 33 de bani pentru toate cele patru culori.

Preturile la cartusele de cerneală pentru imprimante Epson sunt un caz usor diferit.

Linia de imprimante Epson Stylus – cele asa zise “casnice” –  este o exceptie. La dimensiunile standard pentru cartuse de cerneală pentru Epson Stylus NX430 MFP au costuri mai mari decât media adica 18.5 bani pe pagină pentru negru si 50 bani pe pagină pentru toate cele patru culori.

Cartuse Originale Epson

Cartuse Originale Epson

 

Linia de imprimante Epson Stylus oferă, de asemenea, utilizatorilor optiunea de a cumpăra ceea ce numeste Epson cartusele “moderate”, cu randamente mai mici de pagini decât cele ale cartuselor de dimensiuni standard: doar 200 de pagini sau cam asa ceva. Aceste cartuse pentru imprimante Epson nu sunt chiar atat de scumpe: 20 de bani pe pagină pentru negru si abia 58 de bani pentru o pagină, cu toate cele patru culori.

Epson Workforce 845

Epson Workforce 845

One thought on “Preturi Cartuse pentru Imprimante Epson

  1. Pingback: Noile imprimante Epson au o arma secreta: PrecisionCore! – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor