Noul telefon Vaio

Noul telefon Vaio

Noul telefon Vaio

Sony și Vaio și-au despărțit drumurile anul trecut, iar fondul de investiții japonez „Japan Industrial Partners” ce a preluat marca, a luat în considerare lupta cu seria Xperia, punând la bătaie propria contribuție pe piața smartphone-urilor.
Astfel, Vaio a făcut primul pas prin lansarea „Vaio Phone”, care va fi disponibil în Japonia începând din 20 martie.

Noul telefon Vaio

Noul telefon Vaio

Vaio Phone oferă un ecran de 5 inci cu o rezoluție de 720p, alături de un procesor de 1.2GHz cu memorie de 2GB de RAM. În ceea ce privește stocarea, telefonul include 16GB la bord cu suport pentru microSD de 64GB și o baterie de 2,500mAh.
Telefonul rulează software-ul Android 5.0 Lollipop, cu interfață de la Vaio și se mai discută despre o cameră foto principală de 13MP, însă cu nici o veste despre senzorul camerei foto frontale.

În ceea ce privește designul telefonului, acesta are un corp din material plastic cu laturile curbate și cu panoul din spate plat și lucios cam ca la HTC 516. Potrivit Vaio, designul este „simplu și elegant”, în lipsă de termeni mai… medii.
Nu există nici o veste dacă telefonul se va lansa în afara Japoniei, dar pentru cei care locuiesc acolo nu va fi chiar ieftin. Va costa 4.000 de yeni (aproximativ 22 de lire sterline sau 33 dolari), pe o lună, cu trafic de date nelimitat, în rețelele mobile naționale, sau poate fi cumpărat direct cu 51,000 de yeni (aproximativ 280 de lire sterline sau 420 dolari).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor