Noul smartphone Acer Liquid Jade

Noul smartphone Acer Liquid Jade

Noul smartphone Acer Liquid Jade

Noul smartphone Acer Liquid Jade va costa aproximativ 1300 de lei, însă nu-l veți simți ca un smartphone pentru bugete mici. La evenimentul de lansare din New York în aprilie acest an, Acer a anunțat smartphone-ul Liquid Jade împreună cu ceasul Liquid Leap. Acer inițial a spus Liquid Jade va fi lansat la sfârșitul lunii iulie, începutul lunii august. Vestea cea mai bună este că smartphone-ul va fi foarte accesibil. Acer a confirmat că va costa maxim 229 lire sterline, dar firma are ca scop reducerea prețului până la 199 de lire (aproximativ 1100 lei).

Acer-Liquid-Jade

Acer Liquid Jade

Firma este cunoscută mai ales pentru că ne pune la dispoziție produse ieftine dar robuste, iar Acer Liquid Jade cu siguranță nu se încadrează ca și specificații între cele ieftine. Nu este în aceeași clasă ca și LG G3, HTC One M8 sau iPhone 5s, dar nici nu așteptam acest lucru. Este în concurență cu dispozitivele din gama de mijloc, cum ar fi Sony Xperia M2 și HTC One mini 2. Telefonul arata si se simte frumos în mână cu curbele sale netede si un design frumos subțire și ușor. Acest model are un ”caracter de invidiat” și este pe departe, cel mai bun smartphone al companiei Acer până în prezent.

Specificații și surprize la Acer Liquid Jade

Pentru banii de mai sus primiți un ecran mare de 5 inci, dar oricine se așteaptă la o rezoluție Full HD va fi dezamăgit. Acer Liquid Jade utilizează 720p HD, la o densitate a pixelilor de 294ppi, care nu este ideală pentru mărimea ecranului, dar nu arată cu totul groaznic.
Ascuns sub exteriorul din material plastic curbat, aveți un procesor quad-core Mediatek la 1,3 GHz și 1GB de RAM. Performanța Acer Liquid Jade este destul de decentă pentru zilele noastre. Nu aveți doar 8GB de memorie internă, ci și un slot pentru card microSD de până la 32GB

liquid-jade

Acer Liquid Jade – Camera foto principala

Specificatiile nu sunt excepționale, dar s-ar putea să fiți surprins să aflați că Acer Liquid Jade dispune de o camera principală de 13Mp ceea ce cu siguranță arată un anume potențial. În față aveți o cameră mai obișnuită, la 2MP.
Restul specificațiilor sunt de bază, astfel încât aveți Wi-Fi și Bluetooth, dar nu și NFC, IR blaster sau 4G LTE ca sprijin.

Pe frontul software, Acer Liquid Jade ruleaza Android 4.4.2 KitKat upgradabil. Acer nu ne excită în mod deosebit cu smartphone-urile sale, dar ne bucurăm să aflăm că o companie renumită se gândește și la utilizatorul cu putere financiară mică spre medie și a cărui piață, din păcate, va creste exponențial în următorii ani.

citeste si Noul HTC One Max cu ecran QHD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor