Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830

Microsoft a discutat și anterior despre necesitatea de a aduce camera foto „PureView” pe un smartphone la un preț mai accesibil, iar acum compania este în măsură a face acest lucru. Noul telefon Nokia Lumia 830, lansat la IFA 2014, include o camera „PureView” de 10 megapixeli cu ceea ce Microsoft numește cel “mai subțire” sistem optic de stabilizare a imaginii pe un telefon Lumia, atașat până în prezent. Acest upgrade are ca rezultat un design interesant, care combină piese de le Nokia Lumia 930 și carcasa aparatului foto de la Nokia Lumia 1020.

Nokia Lumia 830 – Caracteristici

Nokia Lumia 830 este în esență o versiune mai subțire, mai puțin voluminoasă și mai ușoară a Nokia Lumia 930, în exterior. Cu toate acestea, în interior există o mulțime de diferențe între cele două. Nokia Lumia 830 este propulsat de un procesor quad-core Snapdragon 400 la 1.2GHz, memorie de 1GB RAM și 16 GB de stocare. La fel ca și Nokia Lumia 930, 830 este, de asemenea, un telefon cu ecran de 5 inci, dar Microsoft a optat pentru o rezoluție de 1280 x 720 pixeli în loc de display-ul perfect la 1080p de pe Nokia Lumia 930 Aceasta este o jertfă inevitabilă, pentru că Nokia Lumia 830 este poziționat sub Lumia 1520 și Lumia 930, ca un “smartphone pilot dar la prețuri accesibile.”

Lumia_830

Culori – Nokia Lumia 830

La fel ca 930, Nokia Lumia 830 dispune de o caroserie din aluminiu, cu un spate policarbonat și include, de asemenea, încărcare wireless integrată. Există patru variante de culori: verde, portocaliu, alb, și negru. Deși Nokia Lumia 830 lucrează cu sistemul de operare Windows Phone 8.1 (cu update-ul 1), Microsoft va oferi un nou update „Lumia Denim” mai târziu în acest an, pentru pornirea mai rapidă a aparatului de fotografiat și pentru captarea la viteză mai mare. Update-ul „Lumia Denim” include, de asemenea, înregistrarea video de calitate 4K și îmbunătățiri generale pentru imagini la luminozitate scăzută. Nokia Lumia 830 de la Microsoft va fi disponibil la nivel global în aceasta lună, la pretul de 330 de euro, înainte de taxe și fără contract.

lumia830hand

Nokia Lumia 830 – Rama de metal

Alături de noul Nokia Lumia 830, Microsoft va lansa de asemenea, două noi accesorii care complementează telefonul. O nouă placă de încărcare wireless, “DT-903”, va alerta proprietarii telefonului Lumia atunci când este momentul încărcării, datorită sprijinului prin Bluetooth. Există o mare varietate de alerte pentru încărcător, inclusiv lumini de notificare pentru SMS, e-mail, sau apeluri pierdute precum și abilitatea de a vedea starea bateriei. Un accesoriu de partajare a ecranului va permite, de asemenea, proprietarilor de telefoane Nokia să trimită conținutul telefonului prin infraroșii la un TV sau un display cu HDMI.

One thought on “Nokia Lumia 830

  1. Pingback: Noul Moto X | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor