Noile produse i-Aicon, în Romania prin Cartuse-Shop.ro

Noile produse i-Aicon, în Romania prin Cartuse-Shop.ro

Noile produse i-Aicon, în Romania prin Cartuse-Shop.ro

Zhuhai Aicon Image Co Ltd., posesor de certificate ISO 9001 si 14001, este o companie moderna care furnizează o gamă largă de consumabile de calitate pentru imprimante. Mulțumită sprijinului partenerilor săi la nivel mondial, Aicon are clienți în peste 50 de țări. Aicon este una dintre cele mai rapide în creștere companii din această industrie încă de la înființarea sa, în 2006. În Romania, cconsumabilele pentru imprimante de la Aicon le gasiti la Cartridge SRL Cluj prin magazinul online Cartuse-Shop.ro care oferă o gamă largă de consumabile pentru imprimante de calitate:

1: Cartușe toner laser compatibile

2: Kituri de toner compatibile pentru copiatoare

3: Cartușe cerneală compatibile

4: cartușe  cerneală reîncãrcabile

5: Echipamente CISS

6: Cerneală specială și cerneală brevetată

7: Cerneluri în vrac și kituri de reumplere

8: Ribboane, etc

Cartuse i-Aicon

Cartuse Aicon

Aicon trăiește prin motto-ul “luptă pentru perfecțiune”

Aicon lucrează cu ingineri și tehnicieni cu experiență, cu echipamente avansate tehnologic, fiind o  investiție masivă în acest sector, cu expertiză în vânzări și marketing prin echipele sale de logistică. Aicon se angajeaza să ofere produse de calitate premium, un serviciu personalizat, la un preț competitiv și o livrare sigură și de încredere tuturor clienților săi.

Aicon este o companie creativă

Aicon este o companie creativă, care este în măsură să ofere o soluție personalizată la multe dintre produsele de fabricație tradiționale. Compania încearcă tot timpul să înțeleagă și să satisfacă nevoile și cerințele clienților săi.

Noutățile Aicon apar în fiecare săptămână.

După cum știm, în ultimii ani, Canon a dat in judecată mai multe companii din intreaga lume, mai ales după expozițiile ITC din China, introducând în justiție trei „Investigații 337” referitoare la unitatea de manipulare a cartușului toner precum și a mecanismului de acționare cu roți dințate ce sunt  utilizate pentru cuplarea cu tehnologia furnizată în imprimantele laser.

Acum, la ITC, autoritățile chineze au emis un ordin de „încetare a fabricării de cartușe pe designul si tehnologia Canon” așa că “tehnologia noastră a trebuit să fie proiectată în funcție de revendicările la care se face referire, și care sunt incluse în brevetele Canon”.

Pentru că Aicon dorește să își protejeze imaginea, a trecut la dezvoltarea de produse originale de calitate. “Astăzi suntem bucuroși să vă informăm că brevetul pentru cartușul toner CF226A și X de la Aicon este disponibil”, produsele fiind disponibile și în Romania la SC Cartridge Service SRL din Cluj-Napoca.

 

 

One thought on “Noile produse i-Aicon, în Romania prin Cartuse-Shop.ro

  1. Pingback: Noile produse i-Aicon, în Romania prin Ca...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor