Noile imprimante multifunctionale Epson EcoTank

Noile imprimante multifunctionale Epson EcoTank

Noile imprimante multifunctionale Epson EcoTank

Dacă ați obosit să tot schimbați în mod constant cartușele de cerneală la imprimantă, Epson s-a gândit să vă prezinte o nouă linie de imprimante multifuncționale, all-in-one, potrivite pentru toți clienții.
Noile imprimante multifunctionale Epson EcoTank vin cu un compartiment special conceput pentru a înmagazina mult mai multă cerneală decât imprimantele color standard de azi. Comparativ cu alte imprimante Epson similare, all-in-one, fiecare dintre cele cinci noi modele EcoTank sunt capabile a stoca echivalentul a până la 20 de cartușe de cerneală de generație anterioară.

Expression ET-2550 EcoTank All-in-One

Epson Expression ET-2550 EcoTank All-in-One

Epson declară că o cantitate de cerneală încărcată într-un EcoTank ar trebui să dureze pentru consumatorii individuali și birourile mici, cel puțin doi ani. Singurul dezavantaj la noua formula este că fiecare model este mai mare cu câțiva centimetri și puțin mai greu decât generația actuală de imprimante all-in-one, ca urmare a depozitului suplimentar pentru cerneală.

Imprimantele Multifuncționale Epson EcoTank – modele și disponibilitate

Epson WorkForce Pro WF-R4640 EcoTank All-in-One (la cca. 1,199$, fără TVA) este „nava amiral” pentru noua formulă. Această imprimantă este capabilă să imprime 20.000 de pagini alb-negru și 20.000 de pagini cu culoare, cu încărcarea sa inițială cu cerneală. Deși va funcționa doar la o viteză de imprimare de maxim 20 de pagini ISO pe minut în negru și color, va avea o capacitate de încărcare enormă de 580 de coli.

WorkForce Pro WF-R4640 EcoTank All-in-One

Epson WorkForce Pro WF-R4640 EcoTank All-in-One

WorkForce ET-4550 EcoTank All-in-One (la 499$) este mai potrivită pentru o imprimantă de domiciliu sau pentru un proprietar de afacere mică. Aceasta poate imprima până la 11.000 de pagini alb-negru și 8.500 de pagini color, la o viteză de până la 13 de pagini pe minut în negru și 7,3 pagini pe minut color.

Linia mai include, de asemenea modelele mai mici ale Epson Workforce ET-4500 (la 429$), Epson Expression ET-2550 (399$) și Epson Expression ET-2500 (379$). Fiecare dintre modelele de mai sus, va fi lansat pentru public începând cu luna septembrie a acestui an.

Imprimante Economice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor