Noile imprimante HP LaserJet 400

Noile imprimante HP LaserJet 400

Noile imprimante HP LaserJet 400

În 10 septembrie, Hewlett-Packard a introdus imprimantele sale de ultimă generație din seria HP LaserJet MFP și HP LaserJet Pro 400, care folosesc cartușe toner de ultimă generație, realizate prin tehnologia JetIntelligence HP, care se spune că va livra cu până la 33 la sută mai multă imprimare.

Tehnologia JetIntelligence de la HP permite mai multe imprimări

HP a declarat că piesele noilor cartușe de toner „JetIntelligence all-in-one” au fost reproiectate pentru a fi mai mici, astfel încât să conțină mai mult toner – cu până la 33 la sută mai mult – astfel că  utilizatorii primesc mai multă putere de imprimare. De asemenea, firma declară că noile cartușe de toner JetIntelligence sunt cu 8-10 la sută mai puțin costisitoare decat predecesoarele cartușe HP și sunt, de asemenea, mai mici și mai compacte. Piese cartușelor toner sunt, de asemenea, declarate a fi mai “robuste” pentru o mai mare durabilitate și o uzură internă mai mică, oferind o mai bună fiabilitate, astfel că sunt necesare mai puține intervenții ale utilizatorilor.

Noua tehnologie de la HP - JetIntelligence

Noua tehnologie de la HP – JetIntelligence

Noile cartușe toner JetIntelligence au următoarele caracteristici:

 ·        Noua tehnologie de imprimare cu ecartament, care, spune HP, sunt mai inteligente în a prezice nivelurile de toner (care sunt afișate pe imprimantă de ecranul tactil al imprimantei).

·        Îndepărtarea automată a foliei de etanșare, utilizatorii ne mai trebuind să elimine banda de protecție  de pe cartușul toner înainte de a-l instala. În schimb, sigiliul tonerului este acum în interiorul cartușului și este eliminat în mod automat în timpul instalării.

·        Noul recipient de plastic, în loc de cutii de carton, toate materialele fiind de asemenea reciclabile.

Noile cartușe de toner „JetIntelligence” constau din seriile HP 201A și HP 508A, ambele disponibile în versiuni X, de mare randament.
Cartusele HP 201 JetIntelligence sunt urmatoarele:

·        HP 201A cartuș toner negru, care produce aproximativ 1.500 de pagini, în timp ce culorile, magenta, galben și cyan produc aproximativ 1.400 de pagini fiecare.

·        HP 201X, cartuș toner de mare randament negru, care produce aproximativ 2800 de pagini, în timp ce HP 201X cyan, magenta, galben produc aproximativ 2.300 de pagini în parte.

Seria HP 508 JetIntelligence este formată din:

 ·        HP 508A cartuș de toner negru, care produce aproximativ 6.000 de pagini, în timp ce fiecare cartuș toner color HP 508A, cyan, magenta și galben produc aproximativ 5.000 de pagini.

·        HP 508X, cartușul toner negru produce aproximativ 12.500 de pagini, în timp ce culorilede la 508X, cyan, magenta și galben produc aproximativ 9,500 de pagini fiecare.

Cartușele toner JetIntelligence vor folosi, de asemenea, noile materiale pentru toner de la HP, ColorSphere 3. Cu tonerul ColorSphere 3, particule mici de toner au fost re-proiectate, astfel încât acestea au în prezent un înveliș mai durabil la exterior și un miez de ceară mai moale. HP declară că acest lucru înseamnă că particulele de toner vor fi topite pe hârtie la o temperatură mult mai scăzută în timpul procesului de formare a imaginii, astfel că este nevoie de mai puțină energie pentru a imprima, reducând astfel costurile totale.

Noua serie de imprimante HP LaserJet Pro 400 Series

Potrivit HP, noile imprimante și multifuncționale laser HP LaserJet seria 400 oferă cel mai rapid timp pentru a imprima prima pagină, o imprimare mai rapidă față-verso (duplex), și cel mai mic consum de energie în clasa lor. Caracteristicile de securitate includ și stocarea de lucrări cu PIN Printing (necesită o unitate flash USB opțională). Sunt concepute pentru întreprinderile de orice mărime, dar fiind, în special recomandate, birourilor de dimensiuni medii și mici și pentru echipe de lucru mici, cu 3 până la 10 utilizatori și imprimări de până la 4.000 de pagini pe lună. Seria HP LaserJet 400 este formată din:

 ·        HP LaserJet Pro 400 M402 este o imprimantă ideală în clasa monocromă, pentru spații de lucru compacte și este subliniat ca fiind cea mai mică și cea mai eficient energetică imprimantă din clasa sa. HP LaserJet Pro 400 M402 este disponibilă din luna octombrie, începând de la 1.298 lei.

·        HPColor LaserJet Pro M452 este o imprimantă color cu cu până la 48 la sută mai rapidă la  imprimarea primei pagini decât predecesoarea sa. Seria HP Color LaserJet Pro M452 este de asemenea disponibilă în luna octombrie, începând de la 1.389 de lei.

·        HP LaserJet Pro MFP M426 este o imprimantă multifuncțională monocrom, în culoare albă, cu scanare rapidă, duplex, email, folder de rețea, USB și capabilități „cloud”. De asemenea, este dotată cu imprimare duplex de două ori mai rapidă decât precedenta imprmantă din serie. Seria HP LaserJet Pro MFP M426DW este și ea disponibilă în luna octombrie, începând de la 1.750 de lei.

·        HP Color LaserJet Pro MFP M477 oferă scanare și suport duplex pentru fluxurile de documente, inclusiv scanare către e-mail, folder de rețea sau USB, recum și capabilități cloud. HP, de asemenea, spune că oferă viteză, cea mai bună în clasa sa de performanță, imprimarea color față-verso fiind cu până la 150 la sută mai rapidă, iar prima pagină fiind cu 46 la sută mai rapidă decât la precedenta imprimantă. HP Color LaserJet Pro MFP M477 este de așteptat să fie disponibilă din luna octombrie, începând de la 1.896 lei.

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M426DW

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M426DW

Imprimantele din seria HP LaserJet 400 împachetează, de asemenea, mai multe soluții de imprimare mobilă, inclusiv prin wireless și direct prin Near Field Communication (NFC), sau „touch2print”, precum și imprimarea prin „cloud” cu aplicația HP JetAdvantage Private Print.

One thought on “Noile imprimante HP LaserJet 400

  1. Pingback: Imprimanta laser HP Color LaserJet Pro M452nw – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor