Noi tipuri de hartie foto de la HP

Noi tipuri de hartie foto de la HP

Noi tipuri de hartie foto de la HP

HP introduce trei noi tipuri de hartie foto acoperite cu rășini optimizate pentru imprimantele HP Latex care accelerează producția și oferă o calitate foto de neegalat: hârtia HP Professional Gloss Photo Paper, HP Professional Satin Photo Paper și HP Everyday Satin Photo Paper.

Noi tipuri de hartie foto de la HP

Noile tipuri de hartie foto se uscă instantaneu, sunt durabile și se imprimă fără probleme de imagine; cele trei tipuri se vor găsi la vânzarea cu amănuntul, pentru decor și acasă, pentru corporașții, afișe și alte aplicații care necesită o calitate și o durabilitate rezistentă la zgârieturi.
Finisajul alb-strălucitor pe fiecare hârtie foto oferă un interval dinamic mare și o gamă largă de culori pentru culorile importante precum și la imaginile detaliate. Ele sunt, de asemenea, certificate FSC-1, un standard la nivel mondial care promovează materialele ecologice, benefice social și un management economic ce ajută la reducerea tăierilor pădurilor lumii.

HP Everyday Satin Photo Paper

HP Everyday Satin Photo Paper

Hârtia foto „HP Professional Gloss” și hârtia „HP Professional Satin” sunt în categoria grea (275 g/m2) fiind hârtie foto acoperită cu rășină, substanță care oferă o stabilitate sporită pentru o manipulare mai ușoară și o gamă Dmax înaltă și largă de culori pentru imprimarea de fotografii de înaltă calitate.
Hârtia foto „HP Everyday Satin Photo” este o alternativă economică la 180 g/m2 proiectată pentru munca în producția de mare volum, de înaltă calitate, cum ar fi posterele, fotografii de format mare, pentru magazinele profesionale de materiale foto precum și pentru târgurile de profil.
Hârtia foto „HP Professional Gloss”, „HP Professional Satin” și „HP Everyday Satin Photo” vor fi disponibile în lățimi de rolă de 36, 42, 54 și 60 inci si 100 inci lungime.

 

One thought on “Noi tipuri de hartie foto de la HP

  1. Pingback: HP Multi Jet Fusion 3D si Sprout by HP | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor