Marele Plan Google!

Marele Plan Google!

Marele Plan Google!

Se zvoneste ca Google ar putea lansa programul Android Silver în februarie 2015, potrivit unui nou zvon de pe contul Twitter al @evleaks,  si reperat prima data de www.9to5Google.com.
Zvonul vine doar la cateva zile dupa ce @evleaks, de asemenea, a tweetuit Google a “terminat-o cu dezvoltarea smartphone-urilor Nexus, adăugând există “si o parte buna in acest nor intunecat“.  Aceasta nu este prima dată când am auzit Google ar putea omora linia de smartphone-uri Nexus.

Inca din luna ianuarie, bloggerul tech rus Eldar Murtazin a tweetuit că Google va reduce linia de Nexus în 2015 și o să o înlocuiască cu smartphone-uri – Play Edition, cu alte cuvinte, telefoane smartphone de la furnizori importanți care rulează doar versiunea de Android.
Murtazin a adăugat că aceste smartphone-uri Play vor fi redenumite, lucru care sună foarte mult cu zvonurile auzite până acum despre Android Silver.

nexus5

nexus5


Programul, în cazul în care scurgerile de informații și zvonurile anterioare se dovedesc legitime, ar însemna o revizuire completă perspectivei despre Android a Google. Ca si zvonurile anterioare care au sugerat ca Google ar ucide brandul Nexus în favoarea celui Silver într-un efort de a stabili Android ca un jucător mai important pe piața smartphone-urilor. Informațiile raportate (o mare parte dintre ele) au aceasta luna trecută.

Google conform relatărilor va intra in parteneriat cu producătorii de smartphone-uri Android pentru ca acestia să-și vândă telefoanele sub marca Silver. Google ar putea limita numărul de aplicații pentru terțe părți cu privire la aceste telefoane, sugerand ca acestea vor rula pe Android-ul de baza, mai degrabă decât pe versiuni modificate ale software-ului.
Google ar putea investia milioane, poate chiar un miliard dolari, în promovarea dispozitivelor Silver, prin campanii publicitare și chioșcuri in locații de vânzare cu amănuntul, in mijloace de transport, dupa cum ne informeaza unele rapoarte.
O mare parte din Android Silver ar fi, de asemenea, pentru asistența clienților, a lăsat să se înțeleagă la începutul lunii aprilie site-ul Android Police. Clienții Silver Android ar putea avea acces 24/7 la serviciile de asistență prin intermediul Google Hangouts, Google putand oferi chiar și dispozitive de înlocuire în perioada de asistenta, prin intermediul programului, pentru cei care au avut telefoanele pierdute sau furate.
În cazul în care zvonurile rezista, Android Silver ar putea fi încercarea Google prin Android de a lupta si a cuceri de la Samsung, pozitia de concurent de top al iPhone. În cazul în care Google planifica si alte schimbări radicale pentru Android, putem auzi detaliile la conferința anuală a dezvoltatorilor, Google I/O de luna viitoare.

One thought on “Marele Plan Google!

  1. Pingback: Google: Android peste tot! – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor