LG G3 vs LG G3 Stylus

LG G3 vs LG G3 Stylus

LG G3 vs LG G3 Stylus

LG G3 este disponibil acum pe scară largă în România. Prin contrast, LG G3 Stylus va ajunge la vânzare din luna septembrie, însă începând cu Brazilia. Nu știm încă o dată de lansare pentru România, deși ne așteptăm să apară la un moment dat și la noi. Până în prezent, LG a spus doar că acest nou smartphone va fi lansat în alte regiuni, cum ar fi Asia, Orientul Mijlociu și Africa (!?!).

LG G3 Stylus este specificat a fi un smartphone în categoria „ceva mai ieftin la noi, dar de neatins la voi”, „mid-range” adică, fiind așteptat să aibă un “preț corect” de „phablet”. Asta e ceea ce spune LG, oricum. LG face referire repetată la valoarea sa, dar un preț exact nu se cunoaște.
Prețul pentru LG G3, „SIM-free”, a fost confirmat la 479£, care nu este la nivelul de preț al mai vechiului G2 într-o etapă similară. Cu toate acestea, a fost cu circa 70£ mai puțin decât prețul de pornire la rivalii de pe piață, și deși aceste dispozitive sunt acum disponibile pentru mai puțin, LG G3 intra atunci pe piață cu un set unic de caracteristici nemaivăzut niciodată înainte, inclusiv un ecran Quad HD. (a se vedea, LG prezinta G3 cu Display Quad HD).

LG G3 vs LG G3 Stylus: design și construcție

Încă nu am pus mana pe un LG G3 Stylus, astfel încât putem spune doar puține lucruri despre construcție și design. Știm totuși că acesta va fi un telefon mare, așa cum te-ai și aștepta de la un phablet de 5.5 inci. LG G3 Stylus va măsura 149.3 x 75.9 x 10.2 mm. Grosimea este destul de mică pentru un smartphone cu ecran mare/tabletă iar greutatea de 163 de grame dovedește acest lucru încă o dată.
LG G3 are doar 8.9 mm grosime. Impresionant de subțire, având în vedere volumul mare de tehnologie introdus, în dimensiunile de 146 x 75 mm, LG G3 este surprinzător de mic pentru un telefon cu așa ecran, dar Stylus ajunge și mai departe. Cu o greutate de 149 gr, LG G3 este doar cu 24 gr mai usor decât Stylus.

lg g3 stylus

LG G3 Stylus

O schimbare majoră de design a LG G3 a fost introducerea metalului. Există un cadru de metal în jurul marginii care separă partea din față de spate. Capacul din spate este detașabil și din plastic, dar are o “piele metalică”, cu un finisaj special, rezistentă la zgârieturi. Așteptați-vă la ceva similar și pentru LG G3 Stylus.

LG G3 vs LG G3 Stylus: Ecranul

Aici este locul unde se întâmplă magia. LG G3 a fost primul telefon „pentru mase” cu un ecran Quad HD, cu o rezoluție enormă de 1440 x 2560 pixeli. Este numit Quad HD deoarece are de patru ori rezoluția „normală”, de 720p.
LG G3 are un display de 5.5 inci iar handset-ul are o densitate de pixeli masivă, de 538 ppi conform LG. Ecranul LG G3 arată absolut uimitor. Totul pe ecran este super clar; indiferent cât de mult ai încerca, nu poți vedea un pixel singularizat. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune. LG a reușit și un echilibru foarte bun în ceea ce privește culorile și contrastul… acestea nu te lovesc în față ca display-ul Samsung Galaxy S5.
LG G3 Stylus, de asemenea, va veni cu un touchscreen de 5.5 inci, IPS LCD capacitiv. Dar rezoluția va fi semnificativ mai mică, la doar 540 x 960 pixeli cu o densitate a pixelilor de doar 200 ppi. Ca și LG G3, va fi un ecran multitouch și va fi dotat, desemenea, cu un „stylus” (stilou – pen).

LG G3 vs LG G3 Stylus: Specificații și performanță

LG ne spune că G3 Stylus are următoarele specificații: un procesor quad-core ce va rula la 1,3 GHz și va fi ajutat de o memorie de 1GB RAM. LG G3 Stylus va rula Android 4.4 KitKat și va avea capacitate de stocare pe o memorie interna de 8 GB – va exista, cu toate acestea și un slot microSD. O baterie detașabilă de 3,000mAh va avea grijă de viața telefonului.

lg_g3

LG G3 Metalic

Prin contrast LG G3 are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5GHz, plus 3GB de memorie RAM, dar numai în cazul în care ați cumpărat varianta cu stocare de 32GB, căci modelul de 16GB are doar 2GB de memorie. Software-ul este proiectat pentru 2GB de memorie, astfel încât surplusul de memorie de pe dispozitivul de 32GB pur și simplu este „în plus, pentru petreceri”, spune LG.
G3 are și el un slot pentru card microSDXC și o baterie de 3000mAh.

LG G3 vs LG G3 Stylus: Camerele foto!

LG G3 Stylus va veni cu o cameră principală de 13Mp și una frontală de 1.3MP. Acestea sunt mai puțin impresionante decât cele de 13Mp și respectiv 2Mp ale lui LG G3.  Nu cu mult…

LG G3 Stylus

LG G3 Stylus – Camerele foto

LG G3 vs LG G3 Stylus: Verdict

Este încă prea devreme să tragem vreo concluzie despre cât de bun va fi LG G3 Stylus. Dar putem spune cu siguranță o serie de lucruri: un singur lucru este sigur, deocamdată: LG G3 Stylus probabil va avea un preț rezonabil (pentru cartierele bogate ale Rio de Janeiro). Ne putem aștepta însă și să aibă performanțe decente, deși avem nevoie a vedea totul pe ecran, înainte de a putea face judecăți ferme. În cele din urmă, suntem încântați să vedem că LG poate construi un telefon/phablet la preț mediu.

 

2 thoughts on “LG G3 vs LG G3 Stylus

  1. Pingback: Apple iPhone 6 Plus vs. Galaxy Note 4, LG G3 Stylus, LG G Flex | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  2. Pingback: Lux din metal - ceasul LG Watch Urbane - | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor