Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

La un eveniment de pre-informare desfășurat în New York City, s-a lansat noul gadget, Lenovo Yoga Tablet 2 Pro. Este un gigant printre tablete (la 13 inci), mai ales pentru cei neinițiați, și care are o mulțime de capabilități într-un un bagaj totuși mic.
Noua tabletă de 13 inci, Lenovo Yoga 2 Pro, la bază, se străduiește să adune funcționalitățile unui laptop și portabilitatea unui comprimat prin furnizarea de soluții „all-in-one” pentru a adăuga ușurința fluxului de lucru și distracția, pentru client. Și reușește în parte, Lenovo oferind un pachet de caracteristici așteptate la o tabletă modernă și chiar oferă și câteva surprize.

Caracteristici Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Tableta de 3.7mm cea mai subțire la această oră și cântărește aproximativ 900 de grame. Se simte subțire și ușoară pentru corpul său mare de 13 inci. Îmbrăcând un ecran „hot” QHD IPS și rulând la o rezoluție de 2560×1440 pixeli, Yoga 2 Pro arată perfect. Doar o margine de un centimetru, la toate cele patru colțuri ale ecranului, te desparte de ecranul luminos.

Lenovo Yoga 2 Pro - Proiector

Proiector

Android 4.4 KitKat este pre-încărcat cu îmbunătățiri de la Lenovo ce nu se abat prea mult de la sistemul de operare Android standard. E rapid și rareori împovărat de lansarea numeroaselor aplicații, datorită unui procesor quad-core Intel Atom de a 4-a generație, tactat la 1,86 GHz.
De asemenea, sub capotă, aveți 2 GB de memorie DRAM mobilă și o baterie capabilă de pompare de minim 15 de ore de performanță. Suportul pentru stocare amovibilă prin Micro SD până la 64 GB este, de asemenea, întotdeauna o caracteristică folositoare într-o tabletă. Cu aceste bunătăți interne, a stoca muzica, filme și jocuri, nu va fi o problemă.

lenovo-laptop-convertible-yoga-2-pro-orange-tablet-mode-19

Tableta Lenovo Yoga 2 Pro

Pe partea din spate a tabletei, veți găsi un aparat foto de 8MP. Nu e nimic special. Alături de el, aveți un subwoofer JBL de 5 wați. Acesta nu adaugă o mult bass sunetului ci, mai degrabă, ajută să echilibrați sunetul, astfel încât să nu pară superficial, o caracteristică comună în rândul majorității tabletelor.

O tableta cu funcționalitate unică

Lenovo, în speranța de a stabili unele noi standarde, spre deosebire de alte tablete, a arătat că tableta Yoga 2 Pro poate fi utilizată într-o mai mare varietate de moduri. Datorită standului care se ejectează cu un buton metalic, ați deblocat acum patru moduri diferite de utilizare (Hang, Tilt, Stand and Hold).

Lenovo-Yoga-2-Pro

Patru moduri

  • „Hold” este exact ceea ce pare a fi. A ține. Acest lucru necesită ca mâinile și tableta să fie în contact direct.
  • „Stand” utilizează cricul. Deschiderea completă permite Yoga Tablet 2 Pro să stea în picioare în modul „landscape”.
  • „Tilt” poate fi experimentat prin ajustarea tabletei pentru unghiul de vizualizare dorit.
  • În cele din urmă „Hang”, o caracteristică nouă, necesită încredere… în tabletă exisă o gaurică de dimensiunea unui bănuț prin care puteți atârna Yoga Tablet 2 Pro, ca o ramă de tablou… foarte, foarte scumpă.

Toate aceste funcționalități unice, în plus față de durata de viață a bateriei menționată la 15 ore și difuzoarele dual JBL sunt posibile, datorită apendicelui ciudat, cilindric, care parcă se luptă să ascundă utilitatea sa. În această structură cilindică se ascunde un proiector Pico, capabil de reproducere a unei imagini WVGA cu rezoluție de 854×480 pixeli și până la 50 de inci în dimensiune pe o suprafață oarecare, la alegere. Proiectorul poate reflecta ceea ce este pe ecran, în orice moment, putând fi activat cu ușurință printr-un meniu. Există un comutator pentru focus, reglabil, încorporat în tabletă pentru a permite ajustările focale necesare.

lenovo-yoga-tablet-2-pro-product-photos11

Yoga 2 Pro – Proiectie

Nu judeca proiectorul bazat pe fotografia de mai sus. Arată mult mai bine cu lumina stinsă. Cu toate acestea, calitatea imaginii și puterea luminoasă (40-50 lumeni) lasă mult de dorit. Nu contează cât de impresionantă este această caracteristică, dar a fost destul de neplăcut de a trece de la un ecran QHD la o imagine sub-HD a proiecției. Aceasta fuziune de tehnologii va fi probabil copiată de mulți alți producători și va fi și dezvoltată așa cum trebuie.

Verdict pentru Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Ieșind pe piață la sfârșitul acestei luni, tableta nu va costa mai mult decât v-ați obișnuit să vedeți la tabletele premium. Dacă sunteți interesat de ceea ce Lenovo Yoga Tablet 2 Pro are de oferit, prețul porneste de la 499 dolari. Tableta însăși este o opțiune excelentă pentru cei care caută una de dimensiunile unui laptop, cu unele caracteristici interesante, pe care nu le puteți găsi în altă parte.

3 thoughts on “Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

  1. Pingback: 5 motive pentru care Google a vandut Motorola | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  2. Pingback: Lenovo lanseaza seria de laptopuri LaVie Z | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

  3. Pingback: Yoga Tablet 2 AnyPen | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor