Lenovo ThinkPad 10

Lenovo ThinkPad 10

Lenovo ThinkPad 10

Lenovo a dezvăluit detaliile noului ThinkPad 10 actualizat, care va fi lansat în patru module de convertibilitate și o serie de suplimente interesante. Tableta este mai mică decât ThinkPad Yoga 14, fratele mai mare, dar este concepută pentru mobilitatea oamenilor de afaceri care sunt în mod constant în mișcare.

Tableta pentru Business ThinkPad 10

Tableta pentru Business ThinkPad 10

La data când Windows 10 va fi lansat, mai târziu în această vară, Lenovo speră că sistemul va fi integrat la bordul tabeltei și nu a exclus nici o caracteristică pentru a-l folosi cu brio. În principal, pentru a alimenta spectacolul, tableta include noul „system-on-chip” procesor quad-core Intel Atom Z8500 sau varianta Z8700, memorie de 2GB sau 4GB RAM DDR3 și 64GB sau 128GB de stocare internă, cu până la 10 ore de viață a bateriei, și un ecran multi-touch de 10 inci IPS WUXGA la rezoluție de 1.920 x 1.200 pixeli.

ThinkPad 10

ThinkPad 10 – Ultrabook Mode

Pentru intimitate tableta convertibilă poate fi cumpărat cu filtre cu patru căi, pentru confidențialitate și pentru cei în mișcare și o folie anti-orbire, care este opțională. Alte măsuri de securitate includ criptare dTPM opțională, un cititor de amprentă sau un cititor de carduri inteligente pentru a consolida în continuare repertoriul său de opțiuni pentru securitate.

Unde se vede noutatea noii tablete de la Lenovo, sunt bonusurile adăugate, care includ „ThinkPad Pen Pro” care, atunci când este combinat cu aplicația WRITEit, oferă una dintre cele mai bune experiențe de scriere de mână, în acest moment. Există, de asemenea, o nouă tastatură „ThinkPad Folio” și o tastatură „Ultrabook”, ambele ajutând această tabletă de a-și demonstra capacitățile de laptop.

Lenovo ThinkPad 10

Lenovo ThinkPad 10 – Stand Mode

Alte caracteristici includ o cameră de 5 megapixeli principală și una de 1.2 megapixeli în față, capacitatea de a folosi 3G sau 4G LTE, Bluetooth 4.0 și cele patru moduri diferite arătate mai sus, pentru a face față în orice situație (tabletă, thinkpad, folio, ultrabook).
Noua tabletă Lenovo ThinkPad 10 va fi lansată în luna august cu prețuri începând de la 499 dolari și Lenovo bănuiește că va fi una dintre primele aparate care se va folosi de lansarea noului Windows 10.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor