Imprimantele noi vin cu cartuse?

Imprimantele noi vin cu cartuse? | imprimanta

Imprimantele noi vin cu cartuse? | imprimanta

Am primit această întrebare de la mulți cumpărători de imprimante. Răspunsul scurt este – DA! Majoritatea imprimantelor includ cartușe în cutia cu imprimanta dvs., dar este important de notat că majoritatea cartușelor care sunt incluse sunt cartușele de start (sau „demo”).

Cartușele de start sunt destinate a face ca imprimanta să funcționeze pentru prima dată. Acestea au o cantitate mai mică de cerneală decât un cartuș de randament standard și probabil vor dura câteva săptămâni dacă imprimați ocazional, deci așteptați să comandați un nou set de cerneală sau toner laser, relativ curând. Prețul cartușelor poate varia destul de mult, în funcție de imprimanta pe care o aveți. Ca atare, costul total al operațiunii ar trebui să fie întotdeauna primordial pentru orice cumpărător. Înainte de a cumpăra, gândiți-vă la ceea ce doriți să imprimați. Unde intenționați să utilizați imprimanta? Imprimați în cea mai mare parte documente, fotografii sau ambele? Câți bani doriți să cheltuiți pe cerneală sau toner? Cu atât de multe imprimante disponibile, stabilirea așteptărilor, înainte de cumpărare, vă va ajuta să găsiți imprimanta potrivită. Pentru a vă ajuta să determinați costul real al utilizării imprimantei, există două puncte de reținut …

Cum judeci o imprimanta? Randamentul paginii…

Randamentul paginii – numărul aproximativ de pagini pe care îl puteți imprima cu un anumit cartuș – variază de la aparat la aparat. Când faceți cumpărături, este important să comparați prețul cartușului și randamentul imprimantelor la numărul de pagini printat cu un cartuș, pentru a vă asigura că nu veți cheltui mai mult pe cerneală decât este necesar. Cele mai multe cartușe sunt vândute la randament standard sau randament ridicat (XL), iar unele sunt disponibile chiar și la randament foarte mare (XXL). Dacă imprimați câteva pagini pe lună, probabil veți cumpăra liniștit un cartuș standard. Clienții care tipăresc mai frecvent sunt mai potriviți pentru cartușe cu randament ridicat sau cu randament foarte mare datorită capacității lor mai mari de cerneală sau toner. Randamentul de pagini pe cartușe cu jet de cerneală și cartuse toner laser variază destul de mult. La prima vedere, costul cartușelor de toner laser poate părea mult mai mare decât la cartușele cu jet de cerneală. Dar, atunci când țineți cont de numărul de pagini pe care fiecare cartuș laser le poate imprima, costul pe pagină de toner (~ 24 de bani – de ex.) este mult mai economic decât la un cartuș de cerneală (~ 80 de bani).

Vulnerabilitatea unei Imprimante? Costul cartușelor

Cartușele însă pot fi și scumpe. Înainte de stabili ce imprimantă aflată în vânzare să achiziționați, așteptați un moment pentru a face puțină matematică. Costul cernei se calculează prin împărțirea randamentului unei imprimante la costul cartușului de cerneală.

hp302xl

Cartus HP original vs. cartus HP compatibil

De exemplu, prețul unui cartus original de cerneală HP® 302 este de 60,99 lei, iar randamentul este de 190 de pagini (la o acoperire standard de 5%). După divizare, costul este de 32 bani pe pagină. În mod comparativ, însă, puteți cumpăra un cartus HP® 302XL negru pentru 122,63 lei, ceea ce vă va oferă un randament de 480 de pagini și un cost pe pagină de numai 25 de bani pe pagină, oferindu-vă mai multă cerneală la un preț mai mic. Acesta este motivul pentru care prețul cartușului și randamentul imprimantei (numarul de pagini pe cartuș) merită atenție. Mai mult, costul pe pagină al unui cartuș compatibil este chiar mai mic. Cartuse-Shop vinde un cartus compatibil HP 302XL la 67,53 lei sau mai bine zis, la 14 bani pe pagină. Adică o economie de 60%!!! Deci, înainte de a cumpăra o nouă imprimantă, amintiți-vă de calculele acestea…

DA, noua dvs. imprimantă va veni probabil cu cartușe noi … dar probabil că nu vor dura foarte mult.

Cartușele demo (de start) pot fi costisitoare. Comparați prețurile nu numai între modelele de imprimante, ci și ale cartușelor respective! Imprimantele ieftine vin de obicei cu cartușe cu prețuri mai mari. Pentru o înțelegere mai bună a economiei pe care o puteți face, luați în considerare cumpărarea cartușelor compatibile vândute de Catridge Service Cluj, prin magazinul său online Cartuse Shop. Acestea au prețuri semnificativ mai mici decât ale mărcilor originale și sunt susținute de o garanție de de 100%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor