Imprimantele Canon PIXMA TS305 si Canon PIXMA TS205

Imprimantele Canon PIXMA TS305 si Canon PIXMA TS205

Imprimantele Canon PIXMA TS305 si Canon PIXMA TS205

Imprimantele Canon PIXMA TS305 și Canon PIXMA TS205 oferă imprimare la domiciliu convenabilă și ușoară. Sunt ideale pentru familii sau studenți, imprimantele compacte și elegante fiind ușor de utilizat și putând imprima fotografii de 4 x 6″, fără margini, în doar 65 de secunde. Canon PIXMA TS205 este disponibilă la 219,90 RON iar Canon PIXMA TS305 la un preț de 269,90 RON.

Imprimare fără margini la domiciliu

Tipărirea momentelor dragi cu prietenii și familia este ușoară cu noile imprimante PIXMA. Fie că creați un colaj de fotografii sau vreți doar să fixați o fotografie pe frigider acasă, modelele PIXMA TS205 și PIXMA TS305 imprimă fotografii fără margini de 4×6″ în numai 65 de secunde.

canon

Pentru perfecționiștii din familie, cerneala Canon oferă cele mai bune rezultate. O cerneală negru de pigment pentru imprimarea celor mai clare texte și alte 3 culori pentru a obține imprimare de cea mai înaltă calitate.

Creșteți productivitatea

Canon PIXMA TS205 și Canon PIXMA TS305 au fost proiectate cu productivitate și eficiență economică în gând, cu funcții precum modul automat de pornire și oprire pentru a economisi costurile de energie în timp ce imprimanta nu este utilizată. De asemenea, utilizatorii pot imprima și copia documente întregi cu margini inferioare îmbunătățite, iar cartușele opționale XL înseamnă mai puține reîncărcări și mai multe imprimări. Cartușul negru XL poate tipări aproximativ 2,2 ori mai multe printuri comparativ cu cartușele standard, ceea ce reprezintă o valoare fantastică mai ales dacă alegeți cartușele noastre compatibile. Schimbarea manuală a hârtiei, consumatoare de timp, poate fi evitată deoarece imprimantele vin cu senzori de detectare a hârtiei.

Imprimare

Cartuse Compatibile pentru Canon PIXMA TS305 si Canon PIXMA TS205

Canon PIXMA TS305 – Conectivitate Wi-Fi

Canon PIXMA TS305, este compatibilă cu programele AirPrint [Apple – iOS] și Mopria [Android], pentru a beneficia de conectivitate wireless. Imprimarea de pe telefonul smartphone sau tabletă nu poate fi mai rapidă sau mai convenabilă. Descărcați aplicația Canon PRINT  pentru iOS și Android pentru a obține mai mult de la imprimantă. Imprimați atât de pe dispozitivul mobil, cât și de la aplicații care utilizează PIXMA Cloud Link, indiferent dacă este vorba de cea mai recentă auto-prezentare Instagram sau de documente importante din Google Drive. Rămâneți conectat la Canon PIXMA TS305 în orice moment, chiar dacă conexiunea Wi-Fi se întrerupe. Selectați cu ușurință modurile wi-fi, alegeți să vă conectați prin metoda routerului wi-fi convențional sau fără un router prin modul ”punct de acces”.

Imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305

Imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305

Conectați-vă la imprimanta prin tehnologia Bluetooth

Nu vă faceți griji niciodată despre un blocaj de hârtie sau despre faptul că ați pierdut hârtia pe jumătate prin imprimare. Atunci când Canon PIXMA TS305 este conectată prin Bluetooth, aplicația Canon PRINT vă informează despre erori înainte ca acestea să devină o problemă, direcționându-vă spre manualul online, cu pașii simpli de depanare care trebuie urmați.

Imprimați și copiați

Noua imprimanta Canon PIXMA TS305 oferă utilizatorilor avantajul suplimentar al copierii, cum ar fi o imprimantă cu mai multe funcții, atunci când este conectată prin intermediul aplicației Canon PRINT. Funcția de captare și copiere depe un smartphone permite utilizatorilor să facă o fotografie a oricărui document pe telefonul propriu, fie că este vorba despre un orar de autobuz sau factura de apă, și să o transforme într-un PDF care să fie salvat, împărțit sau tipărit.

Canon PIXMA TS305 are o placă de grilă special concepută, care vă permite să plasați cu ușurință documentul pe imprimantă, gata pentru a copia sau a converti in pdf la atingerea unui buton. Chiar și atunci când captați documentul dintr-un unghi, aplicația îl îndreaptă pentru a arăta profesional.

Distracție pentru familie

Cu imprimanta Canon PIXMA TS305 puteți trimite mesaje personalizate, unice cu aplicația ”Mesaj în imprimare” de la Canon și puteți împărtășiți povestirile cu prietenii și familia într-un mod nou și distractiv. Pentru o atingere atentă încorporați mesaje invizibile, cum ar fi un mesaj de ziua de naștere sau un videoclip YouTube, numai pentru cei dragi. Întreaga familie poate imprima acum ca niciodată cu noile modele de la Canon, PIXMA TS205 și PIXMA TS305. Indiferent dacă imprimați documente sau facturi importante cu aplicația Canon PRINT, sau vă distrați cu mesaje personalizate; noile imprimante răspund nevoilor tuturor.

Cumpara Imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor