Imprimante cu Cartuse Ieftine

Imprimante cu Cartuse Ieftine

Imprimante cu Cartuse Ieftine

Costurile la cerneală sunt importante atunci când cumpărați o imprimantă, iar costurile la cerneală s-au clasat pe locul al treilea dintre cele mai important aspecte ale unei imprimante, după calitatea imprimării și capacitatea de a imprima color.
Din păcate, unele imprimante costa de cinci ori mai mult în cerneală decât altele, iar prețul imprimantei nu va dă nici un indiciu ca să aflați care dintre imprimante produc cele mai ieftine printuri.

Imprimante ieftine si Cartuse ieftine

Unele imprimante ieftine sunt ieftine în lucru, altele nu. Alege una greșită și vei plăti și pe nas pentru printuri! Am văzut unele imprimante cu preț sub 100$, care se dovedesc a printa ieftin, însă alte modele costa de trei ori mai mult pentru a imprima la acești bani.

Imprimantele ieftine produc printuri ieftine? Nu… dar nimeni nu vă spune asta!

La o imprimantă cu jet de cerneală, o cantitate nu mică de cerneală va fi pierdută chiar și la curățare. Când lăsați mai mult timp între imprimări, imprimanta va curăța capetele de imprimare data viitoare când imprimați. Procesul de curățare folosește cerneală – cerneală pe care nu o vei mai folosi la alte imprimări. Producătorii spun că această curățare automată pentru capul de imprimare este necesară pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune printuri de fiecare dată, dar testele noastre au descoperit că, atunci când vine vorba de a curăța capul de imprimare, unele imprimante folosesc mai multă cerneală decât altele.

De ce sunt unele imprimante atat de scumpe la cartuse?

Costurile de funcționare ale imprimantei noastre ideale trebuie să ia în considerare și costul cernelii utilizate pentru curățarea capului. Imprimanta cea mai risipitoare cu care ne-am întâlnit a folosit cu 500 % mai multă cerneală decâ pentru a imprima o lucrare în două segmente cu pauză mare între lucrări, în comparație cu imprimarea aceluiași număr de pagini într-un singur job, crescând în mod dramatic costurile de imprimare.
Acest test “de imprimare ocazional” este test unic ce simulează modul în care oamenii imprimă de fapt la domiciliu, astfel încât va fi greu să găsiți o imprimantă care produce printuri bune cu costuri ieftine.

Cum pot găsi o imprimanta cu cartuse ieftine?

Nu vă putem spune, doar uitându-ne la prețul unui set de cartușe, sau uitându-ne la prețul unei imprimante, dacă veți obține o mai bună valoare pentru banii cheltuiți atunci când vine vorba de printuri. Valoarea este într-adevăr numărul de exemplare pe care le obțineți de la fiecare set de cartușe. Unele cartușe ieftine pot produce doar cateva printuri și pe termen lung se vor dovedi extrem de costisitoare.
Noi folosim costul cernelii și numărul de pagini pe care le poate imprima un set de cartușe pentru a găsiți cele mai ieftine imprimante de pe piață.

Imprimanta Canon Pixma

Imprimanta Canon Pixma

Imprimantele ale căror costuri de imprimare sunt cu mai mult de 50% peste medie nu pot fi prima alegere la cumpărare, indiferent de cât de bine imprimă o hârtie. Deci, atunci când vrei o imprimantă cu cartușe ieftine, nu crede un vânzător care îți vinde o imprimantă scumpă cu bani puțini, pentru că vei putea primi o imprimantă care te va costa triplu in câteva luni, și vei cheltui o avere pentru cerneală. Vezi si articolul anterior despre cum să cumperi o imprimantă cu cartuse ieftine.
A obține o imprimantă de calitate, cu costuri de funcționare respectabile este o alegere care trebuie făcută cu consultarea unei firme profesioniste cum este Cartridge Service Cluj.

Untitled

3 thoughts on “Imprimante cu Cartuse Ieftine

  1. Pingback: Imprimante cu Cartuse Ieftine | Cartridge Servi...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor