Imprimanta Xerox Phaser 6500DN

Imprimanta Xerox Phaser 6500DN

Imprimanta Xerox Phaser 6500DN

Ca și alt model Xerox Phaser, 6500N, un punct clar de comparație pentru Xerox Phaser 6500DN (la 288.99$ pe Amazon) este compararea directa cu Dell 2150cdn. Cele trei imprimante sunt similare în multe feluri, toate cele trei fiind construite în jurul aceluiași motor și toate trei au o viteză evaluată la 24 de pagini pe minut (ppm), atât pentru monocrom cât și pentru color, la ieșire. Dar în cazul în care Xerox 6500N nu are imprimare față-verso, imprimanta Dell 2150cdn oferă acest lucru, iar Xerox Phaser 6500DN adaugă imprimarea față-verso plus că oferă o viteză mai mare, de asemenea.
Manevrarea hârtiei în imprimantă este destul de ușoară pentru cele mai multe birouri sau grupuri de lucru micro sau mici, cu o tavă de 250 de coli, cu alimentare manuală și una standard pentru duplex. Pentru nevoile grele, puteți adăuga, de asemenea, o a doua tavă de 250 de coli (la 199 dolari), ceea ce face din Xerox Phaser 6500DN o alegere bună pentru imprimări moderate până la imprimări grele în birouri mici.

Configurare și viteză la Xerox Phaser 6500DN

Ceea ce este tipic pentru această clasă de imprimante, Xerox Phaser 6500DN este prea mare pentru a partaja un birou confortabil, la 16,4 x 15,9 x 16,8 inci (HWD). Este, de asemenea, destul de grea, la aproximativ 20kg. Odată ajuns în locul potrivit, cu toate acestea, configurarea este destul de standardizată. Pentru teste, am conectat imprimanta la rețea cu fir și instalat driverul de pe un sistem Windows. Rețineți de asemenea că, dacă preferați să vă conectați wireless, puteți adăuga o opțiune Wi-Fi externă (pentru 219 $).
Viteza imprimantei este un punct forte și o surpriză plăcută. Ca la multe alte imprimante duplex, driverele 6500DN instalează modul de imprimare duplex implicit (default), astfel încât viteza oficială pentru testele noastre este pentru imprimarea față-verso. Pe aplicațiile de business (folosind hardware și software QualityLogic pentru sincronizare), am cronometrat la 5.4 ppm. Această viteză face, în esență, ca Xerox Phaser 6500DN să fie asemănătoare cu Dell 2150cdn, la 5,5 ppm. Cu toate acestea, viteza de imprimare la Dell este pentru imprimarea în modul (unilateral) simplex.

Xerox Phaser 6500/DN

Xerox Phaser 6500DN

Când am setat Xerox Phaser 6500DN în modul simplex, a devenit în mod semnificativ mai rapidă, la 6,5 ​​ppm. Oarecum surprinzător, Xerox Phaser 6500DN în mod simplex a fost, de asemenea, semnificativ mai rapid decât Xerox 6500/N, la 5.2 ppm. Diferența s-a datorat în întregime la Xerox Phaser 6500DN pentru tipărirea unui fișier PowerPoint mai rapid, ceea ce sugerează că cu acest format de fișier se descurcă mai repede, la prelucrare.

Calitatea la ieșire pentru Xerox Phaser 6500DN

Calitate la ieșire Xerox Phaser 6500DN lui nu este la fel de impresionantă ca viteza sa, dar e ușor de ajuns la lucruri de calitate pentru aproape orice ai nevoie la birou. Textul în teste a fost la limita inferioară a intervalului de calitate în care lucrează majoritatea laserelor color, dar chiar și atunci, calitatea este destul de mare pentru aproape orice utilizare de afaceri. În funcție de modul în care ochiul critică, această imprimantă s-ar putea considera potrivită și pentru publicarea unor grafice. Calitatea grafică a fost pe picior de egalitate cu celelalte imprimante laser color, făcând-o potrivită pentru multe imprimări, de la texte până la, inclusiv, fișiere PowerPoint. Cei mai mulți oameni ar considera acest lucru suficient de bun pentru materialele de marketing, cum ar fi reclame pe o pagină sau broșuri împăturite.

xerox_phaser_6500_dn

Imprimanta Xerox Phaser 6500DN

Calitatea foto pe hârtie normală a fost, mai mult spre limita de jos a calității oferite de o imprimanta laser color.
Rețineți că imprimanta Dell 2150cdn oferă o calitate de ieșire ceva mai mare, în special pentru text, și acesta poate fi încă imprimanta preferată în cazul în care nevoia ta principală este de calitate absolută pentru texte pe hârtie obișnuită. Așa cum sa discutat deja, cu toate acestea, Dell a fost mai lentă decât Xerox Phaser 6500DN în testele noastre. Și pentru cele mai multe birouri de azi, lipsa unui duplex poate fi o răspundere importantă, acesta fiind și motivul pentru care Xerox Phaser 6500DN câștigă un rating mai mare.
Toate acestea fiind spuse, Xerox Phaser 6500DN oferă “un echilibru între viteză, calitatea la ieșire, manevrabilitatea hârtiei și preț” ceea ce rezultă într-un un argument foarte convingător pentru imprimantă, iar combinația este suficientă pentru a o face alegerea noastră de azi.

2 thoughts on “Imprimanta Xerox Phaser 6500DN

  1. Pingback: Imprimanta Xerox Phaser 6500/DN | Cartridge Ser...

  2. Pingback: Cele mai Bune 10 Imprimante in 2014 – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor