Imprimanta Xerox Phaser 3260DN

Imprimanta Xerox Phaser 3260DN

Imprimanta Xerox Phaser 3260DN

Imprimanta Xerox Phaser 3260DN, este un pic diferită de cele mai multe imprimante laser monocrom din gama sa de preț. Este concepută ca o imprimantă personală sau pentru a fi utilizată în comun într-un micro birou, producătorul american concentrându-se acum pe manevrarea hârtiei și economisirea costurilor, la fel ca majoritatea concurenților săi, principalul său atu fiind puterea sa și calitatea imprimărilor.
În esență, Xerox Phaser 3260DN este o variație a celuilalt model Xerox Phaser 3260DI, la un preț un pic mai mare dar cu Ethernet adăugat ca o alternativă la Wi-Fi pentru conectarea la o rețea.
În afară de lipsa unui conector Ethernet al Xerox Phaser 3260DN, cele două diferențieri cheie între aceste modele sunt manipularea hârtiei și costurile de funcționare. Ambele imprimante au o tavă de 250 de coli și duplex (pentru imprimare față-verso) ca standard. Cele două imprimante Xerox oferă alimentare manuală doar pentru o singură coală de hârtie fără opțiuni de upgrade.

Caracteristici, setup și viteză pentru Xerox Phaser 3260DN

Ca Xerox 3260DI, Xerox Phaser 3260DN oferă imprimare mobilă, dar este limitată în opțiuni doar la Apple AirPrint și la imprimarea prin cloud. Dacă vă conectați imprimanta la o rețea prin Wi-Fi sau Ethernet, puteți imprima prin orice punct de acces Wi-Fi la rețea utilizând AirPrint de la telefoane și tablete iOS, precum și prin computerele Apple care acceptă AirPrint. Dacă vă conectați la un singur PC prin cablu USB în loc de conectarea la o rețea, nu veți putea imprima prin cloud. Cu toate acestea, puteți imprima folosind AirPrint, profitând de „Direct Wi-Fi” pentru a vă conecta direct la imprimantă.

Xerox Phaser 3260DN

Xerox Phaser 3260DN

Setup-ul este standard. Imprimanta cântărește doar 7,25kg, fiind ușoară pentru o persoană să o mute și este suficient de mică pentru a se potrivi pe un birou nu prea mare, cu ușurință la 20,32 x 35,50 x 33 cm (Hight/Width/Deep). Pentru teste, am conectat imprimanta la rețea prin Ethernet și am instalat driverele pe un sistem Windows 7.

Viteza declarată de producător pentru Xerox Phaser 3260DN este de 29 de pagini pe minut (ppm) în modul simplex, dar driverele instalează automat modul de imprimare duplex (față-verso). În aplicații pentru business, am cronometrat imprimanta la o respectabilă, dar nu impresionantă viteză de 7.2ppm în mod duplex și 8.9ppm în modul simplex.

Calitatea imprimărilor și costuri pentru Xerox Phaser 3260DN

Calitatea la ieșire este unul dintre atuurile Xerox Phaser 3260DN, cu o calitate a textului la mijlocul unei game de imprimante destul de pretențioase și scumpe, care include mai multe modele, obișnuite a fi în top la grafică și o calitate de printare foto care este și ea aproape de nivelul de sus al topului.

Cartus Toner pentru Xerox Phaser 3260DN

Cartus Toner pentru Xerox Phaser 3260DN

Pentru text, traducem aceasta prin a fi foarte bun pentru aproape orice utilizare de afaceri, cu toate că nu este de foarte înaltă calitate pentru aplicații „desktop publishing”. Ieșirea grafică este destul de bună pentru orice nevoie de afaceri în care producția alb-negru este necesară, inclusiv, de exemplu, pentru fișiere PowerPoint și altele asemenea. În mod similar, imprimarea fotografică este egală sau mai bună decât la cele mai multe lasere monocrome găsite pe piață.

Costurile pentru imprimare se situează în jurul a 8 bani (0,08 lei) pentru o pagina imprimată cu text la 5% acoperire standard, în cazul în care achiziționați „value pack” cu două tonere.

Untitled-42

 

One thought on “Imprimanta Xerox Phaser 3260DN

  1. Pingback: Samsung poate disparea in maxim 5 ani | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor