Imprimanta Samsung Xpress M2070W

Imprimanta Samsung Xpress M2070W

Imprimanta Samsung Xpress M2070W

Samsung pare a avea în depozite o sursă aproape nesfârșită de imprimante laser puternice și performante. Samsung Xpress M2070W poate fi o imprimantă laser la preț redus, extrem de capabilă, în primul rând, dar se constată, de asemenea, a avea una sau două caracteristici extrem de interesante. Probabil cea mai semnificativă dintre acestea, cel puțin având viitorul puțin în minte, este link-ul pentru smartphone. Acesta utilizează tehnologia NFC (Near Field Communication), o versiune a mai vechii identificări prin radiofrecvență, pentru a oferi o legătură low-power între cele două periferice.

Caracteristici Samsung Xpress M2070W

Motivul pentru care NFC a devenit atât de important, este pentru că oferă un mijloc extrem de simplu de identificare. Relocarea detaliilor de pe cartela SIM în telefonul mobil, acest lucru va crea un viitor unde putem cumpăra aproape orice, fără a mai fi nevoie chiar și de un card de credit. Desigur, funcția sa aici este mult mai prozaică, permițând imprimantei Xpress M2070W să găsească și să se conecteze rapid la telefonul nostru. Aplicația a fost ușor de instalat si rulat și testul nostru cu un telefon adecvat (un model de Samsung!) a produs aproape instantaneu rezultate. Pur și simplu atingeți telefonul de partea de sus a acestei imprimante multifunctionale și o conexiune se va face aproape instantaneu. Vă puteți aștepta să auziți o mulțime de laude despre NFC în viitor. În măsura în care acest model merge, totuși, aveți nevoie doar să știți că funcționează foarte bine.

Samsung Xpress M2070W

Panou de Control la Samsung Xpress M2070W

Samsung Xpress M2070W nu arată atât de inovator în termeni de design. Este un dispozitiv multifuncțional la care, componenta de scanare gri stă mai degrabă ne-elegant pe partea de sus a corpului de culoare crem. Panoul de control este plin de culoare, în schimb.

Într-adevăr, configurarea Samsung Xpress M2070W este destul de simplă, și veți avea, probabil, nevoie de puțin timp pentru a parcurge textul li a sistemului din meniuri. După configurare ai posibilitatea de a privi la o simulare a documentului de imprimat și poți opta să renunți la elemente nedorite, cum ar fi imagini, linii și text, înainte de a începe de imprimarea. Ca un mod de economisire a hârtiei, aceasta funcție este rapidă și relativ… nedureroasă. Putem deja vedea utilizatorul tipic care dorește să folosească această funcție de bază, zi de zi, plus că funcșia aceasta se va folosi cu siguranță atunci când aveți un document lung pe care veți dori să-l tăiați cu puțin efort.

Calitatea la iesire si alte considerații

Manipularea hârtiei de către Samsung Xpress M2070W este destul de banală pentru o imprimantă la acest preț (617,09 lei). 150 de coli nu este o capacitate uimitoare, dar va fi suficientă. În alte domenii, Samsung Xpress M2070W se comportă mai bine. Cei 128MB de memorie este o complimentare sănătoasă, iar imprimanta nu va avea probleme cu manipularea documentelor pline de imagini. Rezoluția sa de 1200x1200dpi este fină și concentrată și cei 600MHz ai procesorului Cortex A5 se regăsesc în zona de top a procesoarelor tipice găsit în modele la acest preț. Conectivitatea este destul de bună. Nu numai că aveți instrument NFC pentru a lucra cu un telefon mobil, dar există, de asemenea, o interfață wireless 802.11b/g/n, însă nu aveți legătură ethernet, totuși.

Samsung Xpress M2070W

Samsung Xpress M2070W

Scanarea este bine gestionată, Samsung Xpress M2070W fiind capabil să producă imagini A4 în aproximativ 10 până la 32 secunde la rezolutii de 300 dpi și 600 dpi, respectiv (sau imagini foto la o viteză între 8 și 22s). Imprimarea este impresionantă. Avem viteze de până la 17,1 pagini pe minut la o rezoluție ridicată, cu acest procesor rapid. Nu sunt multe modele la acest tip de preț care să o bată la acest ritm. La ieșire textul este întunecat și clar, simțindu-se îmbunătățirile distincte pentru caracterele mici și palide pe care le găsești, uneori, la imprimantele laser mai ieftine. Nu e, poate, cea mai bună imprimantă la grafică, iar testele noastre pentru tonurile de gri a relevat o gamă destul de limitată de nuanțe. Cu toate acestea, este potrivită pentru prezentări PowerPoint. Pentru imprimări un pic mai avansate, veți dori, probabil, un model de imprimantă color, în orice caz.

O omisiune destul de evidentă este duplexul automat. Cu un astfel de ritm de bază bun, ai fi crezut că o viteză de imprimare față-verso în jurul valorii de 10 ppm ar fi fost posibil și ar fi fost montat împreună cu alte acreditări ecologice ale Samsung. Din păcate, însă, o astfel de caracteristică este de domeniul viitorului.

Costurile pentru Samsung Xpress M2070W

O ușoară preocupare pentru noi este costul de funcționare acestui model. De la 113,81 lei pentru un toner pentru 1000 pagini, acesta are un cost destul de bun pe pagină, de 11 bani. Ne-ar place foarte mult să vedem această cifră sub semnul fatidic al celor 10 bani. Trebuie să fie spus, totuși, că multe lasere mono sunt surprinzator de scumpe în această privință – iar o imprimantă laser color, ciudat, va avea de multe ori costuri de funcționare mai mici, chiar și pentru textul mono. Având în vedere excelentul mod „ecologic”, bănuim că acest model va produce în continuare cele mai mici tarife pentru utilizatorii care sunt pregătiți să-și petreacă un pic de timp la panoul de control pentru a diminua din elemente documentelor și pe care nu au nevoie a le imprima.

Cumpara Multifunctional laser Samsung Xpress M2070W

Cartus Toner Original 228,06Lei                             Cartus Toner Compatibil 113,81Lei

 

One thought on “Imprimanta Samsung Xpress M2070W

  1. Pingback: Cele Mai Bune 10 Imprimante Multifunctionale Wireless in 2014! – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor