Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3225

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3225

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3225

Xerox subliniază în mod corect pe site-ul său că imprimanta multifunctionala Xerox WorkCentre 3225 poate fi o alegere foarte bună ca o imprimantă multifuncțională laser monocrom personal (MFP) sau ca imprimantă de lucru într-un micro birou sau un grup de lucru mic. Aceasta oferă chiar mai mult, având unele caracteristici suplimentare, foarte bune pentru mulți clienți. Xerox WorkCentre 3225 include suport pentru HP PCL și PostScript, pentru birourile care au nevoie de aceste limbaj precum și Wi-Fi Direct, care vă permite să imprimați wireless de pe dispozitive mobile, atunci când nu conectați imprimanta în rețea.

Xerox WorkCentre 3225 – Caracteristici de bază

Imprimanta multifunctională de la Xerox oferă Ethernet și Wi-Fi ca alegeri de conectare, un sertar de 250 de coli de hârtie, un sertar pentru alimentare manuală și duplex (pentru imprimare față-verso) ca și standard. Xerox însă nu oferă nici un upgrade la manipularea de hârtie. Pentru scanare, platforma de copiere are și alimentator automat de documente (ADF) pentru hârtie până la dimensiunea „legal”. Capacitatea de încărcare este de 40 de coli.

Xerox WorkCentre 3225

Xerox WorkCentre 3225

Alte caracteristici de bază ale Xerox WorkCentre 3225 includ Imprimare și scanare de la fax, precum și de la un PC, plus abilitatea de a lucra ca un copiator independent și fax. Imprimanta oferă, de asemenea, imprimare mobilă. Dacă o să vă conectați imprimanta Xerox WorkCentre 3225 la o rețea, puteți imprima de la smartphone-uri și tablete iOS, precum și de la computerele Apple care acceptă AirPrint. Presupunând că rețeaua este conectată la internet, de asemenea, puteți imprima prin „cloud”. Dacă vă conectați imprimanta la un singur PC prin cablu USB, nu puteți imprima prin „cloud”, dar având suport Wi-Fi Direct aceasta vă va permite în continuare să vă conectați direct de la dispozitivele mobile pentru a imprima.

Xerox WorkCentre 3225 – Configurare, viteza și calitatea de imprimare

La doar 11 kg, Xerox WorkCentre 3225 este suficient de ușoară pentru a fi despachetată de o singură persoană. La 37x40x36 cm (HWD), este un pic prea mare pentru a se potrivi pe un birou, dar este suficient de mică astfel încât să nu aibă nevoie de o cameră separată. Configurarea este tipică pentru o imprimantă multifuncțională laser monocromă. Puteți instala driverele pe oricare sistem Windows de la Vista încoace, și o conectași la o rețea folosind portul său Ethernet.

Xerox se laudă cu o viteză de 29 de pagini pe minut (ppm) pentru imprimarea simplă a textului, dar driverele instalează automat și imprimarea în modul duplex. Pe aplicații de business si documente mai complexe viteza scade până la 6.7ppm pentru modul duplex și 8.3ppm pentru simplex (o singură parte a paginii). Calitatea generală de imprimare este la limita superioară a unei imprimante MFP laser monocrom. Textul este potrivit pentru aproape orice nevoie de afaceri și suficient de bun pentru tehnoredactare de înaltă calitate.

Cartus toner original Xerox

Cartus toner original Xerox

Grafica și fotografiile sunt la calitatea superioară a gamei care include marea majoritate a multifuncționalelor laser monocrom. Ieșirea grafică este destul de bună pentru orice utilizare de afaceri intern. În funcție de cât de mult de perfecționist ești, poate sau nu să fie considerată suficient de bună pentru prezentări PowerPoint sau altele asemenea.

Calitatea imaginilor imprimate este un pic mai bună decât v-ați aștepta să zicem la niște fotografii alb-negru dintr-un ziar. Asta face ca imprimanta Xerox WorkCentre 3225 să fie mai mult decât suficient de bună pentru orice aplicație fotografică ce va fi probabil utilizată pentru imprimarea unor imagini ușor de recunoscut de pe o pagină web.

Multifunctional Xerox WorkCentre 3225

One thought on “Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3225

  1. Pingback: Imprimanta Canon Pixma MX535 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor