Imprimanta Multifunctionala Inkjet Epson L550

Imprimanta Multifunctionala Inkjet Epson L550

Imprimanta Multifunctionala Inkjet Epson L550

Imprimanta multifuncțională Epson Inkjet L550 sosește cu un sistem cu rezervor de cerneală, utilizatorii găsind gestionarea aparatului foarte ușoară și la un preț deosebit de accesibil, fiind mult mai simplu a cumpara sticle de cerneală premium de la Epson. Nu vă veți mai face griji cu privire la cumpărarea li schimbarea de cartușe sau cu umplerea lor cu toner în cazul imprimantelor laser.

Epson Inkjet L550

Epson Inkjet L550, cu sistem „Ink Tank”, este un progres imens. Compania Epson declară cu mândrie că acest model oferă un mai mare randament pe pagină, nu compromite flexibilitatea și calitatea imprimărilor va fi deosebită. Cu toate funcțiile dorite și un design excepțional de compact, Epson L550 iese în evidență. Capacitatea mare de imprimare pentru Epson Inkjet L550 face din ea o imprimanta economica si durabila. Compania promite un randament foarte ridicat, de 4000 de pagini alb negru, la un cost foarte scăzut. Și printuri color sunt relativ mai ieftine.

Epson Inkjet L550

Epson Inkjet L550

Viteza de imprimare

Cu imprimanta Epson Inkjet L550 puteți imprima 33 de pagini alb-negru și 15 pagini color, cu text, pe minut. Timpul maxim necesar pentru o imprimarea unei fotografii este de doar 69 secunde, după cum declară oficial Epson. O viteză într-adevăr foarte bună. Proprietarii de afaceri, precum și utilizatorii casnici apreciază acest timp minim pentru o fotografie tipărită ca fiind foarte mic. Cu alte imprimante, este nevoie de aproape 2 până la 4 minute.

Scannerul

Scannerul produce imagini color cu senzor CIS și la o rezoluție de 1200×2400 dpi. Timpul maxim de scanare variază în funcție de rezoluția și densitatea dpi pe care o alegeți, înainte de scanare. Este nevoie de 2 până la 6 minute pentru fiecare scanare, o viteză bună pentru un scanner cu asemenea rezoluție.

Epson Inkjet L550

Imprimanta multifuncțională Epson Inkjet L550

Faxul

Puteți trimite un fax fără efort cu acest Epson Inkjet L550. Acesta vă permite să trimiteți faxuri, atât alb-negru cât și color. Faxul poate stoca până la 180 de pagini în memorie. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trimiterea sau primirea de mai multe faxuri. Alte caracteristici ale faxului includ „Reapelare automată”, PC Fax (numai pentru transmitere), „Broadcast Fax” (numai alb-negru), „Group Dial”, „Delay Send”.

Conectivitatea

Porturile de mare viteză, USB 2.0 și Ethernet, vă dau o conectivitate foarte bună. Acestea vă permit să partajați imprimanta cu ușurință în cadrul grupului de lucru. Caracteristica iPrint vă permite să imprimați direct de la orice dispozitiv inteligent cu prin rețea Wi-Fi. Când este conectat la un router Wi-Fi, puteți imprima și de pe telefonul mobil.

Prețul

Cu toate trăsăturile extraordinare menționate mai sus, imprimanta Epson Inkjet L550 poate fi achiziționată pentru circa 990 lei. Dacă sunteți un utilizator având o afacere sau un utilizator care are nevoie de imprimare de ultra calitate, vă puteți îndrepta spre această imprimantă cu încredere.

Untitled-42

 

One thought on “Imprimanta Multifunctionala Inkjet Epson L550

  1. Pingback: Imprimanta Epson L355 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor