Imprimanta Multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M227fdw

Imprimanta Multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M227fdw

Imprimanta Multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M227fdw

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro M227fdw este o alegere profesională care imprimă rapid și liniștit cu o precizie remarcabilă, susținută de software-ul excelent. Rețineți că este o imprimantă mono, iar cartușele toner nu sunt ieftine.

Gama HP LaserJet Pro este destinată în mod direct birourilor mici, punând accentul pe viteză și fiabilitate. Această imprimantă multifuncțională premium, care se vinde la 1494 lei, poate imprima, scana, copia și trimite prin fax cu precizie în monoculoare, dar nu acceptă cartușe color. Pentru culori alegeți HP Color LaserJet Pro M277dw.

La o capacitate de 250 de coli de hârtie și o viteză de imprimare de 30 de pagini pe minut, această imprimantă multifuncțională (MFP) este proiectată pentru a maximiza productivitatea, în timp ce caracteristicile convenabile precum scanarea prin e-mail, imprimarea duplex și conectivitatea wireless pentru maximum cinci utilizatori o fac mai ușoară în utilizare și partajare.

Designul HP LaserJet Pro M227fdw

Cu un sertar de hârtie destul de mare, capabil să susțină 250 de coli de hârtie A4, un pat scaner și un alimentator automat de documente (ADF), această imprimantă încape pe un birou, dar amprenta sa este considerabil mai mică decât a unui  Xerox WorkCentre 3215NI. De asemenea, se simte compactă, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca lamele și tăvile sale diferite să se desprindă prea curând.

Paginile tipărite sunt depozitate în tava centrală, iar conexiunile, care includ portul universal omniprezent și un port Ethernet, se află în spate. Exista și un port USB în față pentru a imprima de pe o unitate USB sau pentru a salva o scanare pe un stick.

Afișajul fix este touchscreen, ceea ce îl face mult mai ușor de utilizat decât panourile LCD mono găsite pe imprimantele mai vechi.

Caracteristici HP LaserJet Pro M227fdw

Acesta este un echipament clasic ”patru în unu”, ceea ce înseamnă că poate imprima, scana, trimite imprimări prin fax și poate copia, deși ultima caracteristică este doar o combinație de scanare și tipărire. Dar imprimanta poate face și mai mult. Acest aparat are atât un port Ethernet, cât și o conexiune Wi-Fi (deși nu este NFC) și un port suplimentar pentru introducerea unei unități USB (stick), după cum am menționat. Tava de hârtie superioară este un ADF de 35 de coli pentru folosirea  lucrărilor de scanare.

multifunctional-laser-hp-laserjet-pro-mfp-m227fdw

Imprimanta Multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M227fdw

Dacă descărcați software-ul HP, puteți să configurați dispozitivul pentru imprimare directă prin e-mail, astfel încât să puteți trimite lucrări de imprimare în timp ce vă aflați departe de imprimantă. Rețineți că va trebui să configurați un cont HP pentru a face acest lucru. Aplicația de la HP vă ușurează folosirea, deoarece vă permite să scanați cu ușurință sau să imprimați de pe dispozitivul mobil. De asemenea, puteți ajusta unele setări și le puteți solicita să curețe și capul de imprimare direct de pe telefon.

Configurarea și operarea HP LaserJet Pro M227fdw

Noțiunile de bază pentru configurarea HP LaserJet Pro M227fdw offline și online sunt foarte ușor de aplicat. Trebuie doar să urmați instrucțiunile simple din manual când aveți nevoie să descărcați software-ul pe PC sau Mac. Apoi, puteți să vă configurați și să completați înregistrarea produsului prin comoditatea tastaturii de pe computer, în loc să vă bazați pe panoul de control al imprimantei.

Funcționarea de zi cu zi este cu siguranță ajutată de ecranul senzitiv de pe fața imprimantei HP și de interfața intuitivă. Imprimarea și scanarea sunt chiar mai ușoare dacă faci aceste activități direct de pe telefonul smartphone, datorită aplicației excelente însoțitoare numită AiO Remote.

Performanţele HP LaserJet Pro M227fdw

Modelul HP LaserJet Pro M227fdw dovedește o calitate de imprimare remarcabilă. Textul negru pe hârtie simplă arată superb, chiar și atunci când ”zboară” la o rată de 28 de pagini pe minut. Impactul delicat al acestei imprimante în ceea ce privește aplicarea tonerului este de asemenea un semn al eficienței sale. De fapt, HP consideră că veți primi până la 30.000 de pagini de la unitatea de imagine (deși este garantată pentru doar 23 de mii).

De asemenea, am apreciat modul surprinzător de liniștit în care această mașină imprimă și livrează hârtie, fără agitația obișnuită.

Imprimarea imaginilor și a graficelor este întotdeauna puțin dezamăgitoare la o imprimantă mono, dar trebuie să recunoaștem că există o mulțime de detalii fine și umbre în amprentele alb-negru. Rezoluția este de 1200 x 1200 dpi și chiar și la această calitate înaltă, imprimările apar în câteva secunde.

Scanarea este puțin mai lentă și rezoluția este limitată la 600 x 600 dpi din anumite motive, dar cel puțin este colorată din plin. Puteți alege, dacă doriți, ca fișierul PDF, JPG, TIFF sau PNG rezultat să fie salvat pe USB sau trimis direct prin e-mail.

Verdictul final

Este greu să nu fiți impresionați de viteza și calitatea documentelor de text simplu, deoarece acestea umplu în tăcere tava de ieșire a HP LaserJet Pro M227fdw. Aceast aparat funcționează mai repede și mai ușor decât majoritatea imprimantelor.

HP LaserJet Pro M227fdw reușește să producă o imprimare deosebit de fină la viteze mari, însă nu uitați că aceasta este o imprimantă mono. De asemenea, rețineți că scanerul este oarecum limitat de rezoluția sa de 600 x 600 dpi și că originalele cartușe toner sunt scumpe la înlocuire, până la apariția cartușelor compatibile.

Cumpara Imprimanta Multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M227fdw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor