Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M130nw

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M130nw

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M130nw

Gama de imprimante HP LaserJet Pro avea până acum tendința de a se concentra în mod tradițional pe piața afacerilor corporative, oferind imprimante pentru grupuri de lucru din întreprinderile mai mari, ce au nevoie de o mai mare viteză. Cu toate acestea, noua gamă de imprimante M130 reprezintă o ușoară schimbare de direcție, fiind destinate birourilor mici cu până la cinci persoane, ce doresc partajarea imprimantei.

HP LaserJet Pro MFP M130nw: Design și funcționalitate

Instalarea este foarte simplă, deoarece cartușul de toner și unitatea de cilindru separată, sunt deja introduse în imprimantă. Programul de instalare furnizat pe DVD detectează automat rețeaua WiFi și vă oferă posibilitatea de a lega imprimanta pe o rețea existentă, creând o legătură directă WiFi între imprimantă și computer, sau pur și simplu, optând pentru conexiunea USB sau prin cablul Ethernet.

HP LASERJET PRO MFP M130NW

HP LASERJET PRO MFP M130NW

Nu este imprimanta cea mai elegantă întâlnită până acum, dar este relativ compactă pentru o imprimantă laser multifuncțională, măsurând doar 398mm lățime, 482mm lungime și 388mm adâncime. Tava de alimentare pentru 150 de coli se deschide la bază, adăugând alți 105mm în fața imprimantei, ca și tava de ieșire de 100 de coli chiar de sub scaner, cu toate acestea HP LaserJet Pro MFP M130nw se va potrivi în continuare confortabil pe un birou sau un raft de la birou fără a ocupa  prea mult spațiu.

HP LaserJet Pro MFP M130nw: Calitate la ieșire

Calitatea imprimării este extrem de bună, producând text clar și detaliat, chiar ceea ce aștepți de la o imprimantă laser. Este și rapidă, la 20 de pagini pe minut în teste de imprimare – aproape de viteza  lăudată de HP, de 22 ppm – deși mecanismul de alimentare cu hârtie poate fi un pic mai zgomotos atunci când imprimanta este plină cu hârtie. Imprimările de grafică sunt, desigur, limitate la culoarea neagră, dar scanerul de 600dpi pentru culoare vă va permite să importați fotografii și alte documente color, dacă este necesar și beneficiați și de software-ul OCR furnizat pentru documente de tip text pentru scanare.

HP LaserJet Pro MFP M130nw: Cheltuieli de funcționare

Singura noastră plângere (totuși minoră) este că costurile de funcționare se dovedesc dovedit un pic mai mare decât ne-ar fi plăcut. HP LaserJet Pro MFP M130nw include un cartuș “starter” cu suficient toner pentru 700 de pagini (acoperire 5%), însă cartușele pline de la HP costă 306 lei, cu un randament ceva mai mare de 1600 de pagini (la acoperire de 5%). Ceea ce înseamnă la aproape 20 de bani pe pagină, care se află la capătul mediu spre scump, nefiind prea rău. Cu toate acestea, imprimantele HP LaserJet Pro MFP M130 sunt lasere din vechea școală și care utilizează un mecanism de cilindru separat pentru a fuziona pulberea de toner pe hârtie. Acest lucru înseamnă încă un cost de 360 de lei și, cu toate că HP spune că tamburul ar trebui să dureze aproximativ 12.000 de pagini, acesta mai adaugă încă 3 bănuți pe pagină la costurile generale de funcționare. Deasemenea, HP LaserJet Pro MFP M130nw este atât de nouă încât cartușele cilindru și toner nu sunt încă disponibile pe scară largă în varianta compatibilă încă, așa că aceste prețuri vor mai scădea în viitor.

Verdictul

HP LaserJet Pro MFP M130nw va fi o opțiune bună pentru orice birou de mici dimensiuni, care are nevoie de o imprimantă rapidă, monocoloră și multifuncțională pe care o puteți partaja cu câțiva colegi sau membri ai familiei. Calitatea imprimării și viteza sunt superioare imprimantelor pe jet de cerneală comparabile ca preț, iar singura problemă este că ar trebui să verificați prețurile înainte de cumpărare, pentru a vedea dacă puteți să vă permiteți banii de pe cartușele toner de înlocuire și pentru tambur (unitatea de cilindru) la o folosire mai intensă.

 Cumpara Multifunctional laser HP LaserJet Pro MFP M130NW

One thought on “Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M130nw

  1. Pingback: Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro MFP...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor