Imprimanta Multifunctionala HP DeskJet GT 5820 AiO

Imprimanta Multifunctionala HP DeskJet GT 5820 AiO

Imprimanta Multifunctionala HP DeskJet GT 5820 AiO

Multă lume își instalează pe imprimanta cu jet de cerneală un sistem de reîncărcare continuă cu cerneală (sistem CISS) pentru că dorește să economisească niște bani. Acum nu mai trebuie să faceți acest lucru, care ar putea anula garanția noii imprimante, deoarece noua imprimanta HP Deskjet GT 5820 AiO (si fratele mai mic, fără wireless, HP Deskjet GT 5810 AiO) au fost concepute ca imprimante cu sistem CISS, din fabricație.

Design simplu la imprimanta HP Deskjet GT 5820 AiO

Forma urmează funcția, astfel încât imprimanta HP Deskjet GT 5820 are o carcasa obișnuită din plastic negru, dar cu sistemul de rezervoare de cerneală cu patru camere care iese în exterior, în  partea dreaptă. În partea de sus este un scaner plat care poate scana hârtie de format A4. Alături de scaner, pe suprafața din stânga sus este afișajul LCD cu diferite butoane de comandă aliniate. Veți găsi conexiunea de alimentare și un port USB în spate.

Imprimanta HP Deskjet GT 5820

Imprimanta HP Deskjet GT 5820

Introducerea hârtiei se face printr-un slot din partea din spate a unității. Trageți în sus tava de alimentare, reglați ghidajul pentru hârtie la lățimea corespunzătoare și introduceți topul de hârtie vertical, cu marginea scurtă în jos și cu fața de imprimat în sus. Tava de alimentare poate reține până la maxim 60 de coli de hârtie standard A4. Tava pentru ieșire este de fapt un braț din plastic cu un prelungitor pe care îl glisați din partea frontală a imprimantei. Aceasta poate găzdui până la 25 de coli.

Partea de hardware la HP Deskjet GT 5820 AiO

Mecanismul de tipărire cu jet de cerneală tip ”drop-on-demand” de pe imprimanta HP Deskjet GT 5820 AiO utilizează două capete de imprimare – unul pentru negru și unul pentru cerneala tricoloră. Odată ce aceste capetele de imprimare sunt introduse în carul imprimantei și pornite, cerneala din rezervorul extern curge prin tuburile de alimentare în capetele de imprimare, după cum este necesar.

Scanerul plat este capabil de rezoluții de până la 1200 dpi, în timp ce rezoluția unei copieri este de până la 600 x 300 dpi. Conectivitatea wireless este un avantaj, permițând imprimarea mobilă direct de pe smartphone-uri și tablete.

Experienta utilizatorului unei imprimante HP Deskjet GT 5820 AiO

Noutatea adusă de companie pentru imprimanta HP Deskjet GT 5820 AiO este sistemul său de rezervoare de cerneală, care este cu siguranță superior față de cele montate artizanal pe piață. De exemplu, acesta oferă un sistem de umplere rezistent la vărsare care folosește sticle de cerneală proiectate să se conecteze în duzele rezervorului de cerneală și să curgă fără să picure pe alături, astfel încât să nu obțineți scurgerile murdare adesea asociate cu sistemele CISS montate ulterior. Rezervorul de cerneală este transparent, astfel încât să puteți verifica rapid dacă o anumită culoare trebuie reumplută. O supapă de cerneală în  partea frontală a rezervorului exterior vă permite să controlați fluxul de cerneală. Blocarea supapei previne scurgerile de cerneală dacă aveți nevoie să mutați sau să transportați imprimanta.

Cu cerneala originală de la HP GT51 (pentru negru) și GT52 (pentru cele trei culori), imprimările cu HP Deskjet GT 5820 AiO sunt de bună calitate, cu o saturație consistentă a culorii. Cu toate acestea, viteza imprimantei este puțin dezamăgitoare, iar timpul necesar procesării unei pagini complexe poate dura câteva minute. Pe de altă parte, posibilitatea de a imprima wireless chiar și atunci când imprimanta HP Deskjet GT 5820 nu este conectată la un router este un avantaj major. Cu funcția Wi-Fi Direct activată, puteți trimite lucrările de imprimare direct de pe dispozitivul mobil spre exemplu, sau puteți imprima o fotografie făcută pe telefonul dvs. smartphone direct pe HP Deskjet GT 5820.

Costurile HP Deskjet GT 5820

Fiecare cartuș de cerneală HP original, costă 39,90 lei. Cu rezervele celor trei culori se pot tipări până la 8.000 de pagini, ceea ce înseamna 0,4 bani pe pagină. Sticla de cerneală neagră poate tipări până la 5.000 de pagini, ceea ce înseamnă aproximativ 0,7 bani pe pagină. Acestea sunt niște numere greu de învins dacă costul este preocuparea primordială în cumpărarea unei imprimante.

Cartuse Originale HP GT51 si GT52

Cartuse Originale HP GT51 si GT52

Elevii sau studenții care au nevoie de un dispozitiv multifuncțional care să le permită să tipărească proiecte școlare la un cost foarte redus, precum și materiale de referință pentru copiere sau scanare atunci când este necesar, vor aprecia cu siguranță imprimanta HP Deskjet GT 5820 AiO. De asemenea, este ideală pentru birouri mici cu cicluri de imprimare de aproximativ 1.000 de pagini pe lună.

Cumpara Imprimanta Multifunctionala HP DeskJet GT 5820 AiO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor