Imprimanta Multifunctionala Canon Pixma TR8550

Imprimanta Multifunctionala Canon Pixma TR8550

Imprimanta Multifunctionala Canon Pixma TR8550

Majoritatea imprimantelor pe jet de cerneală Canon Pixma este orientata spre imprimarea fotografiilor excelente și folosesc șase sau mai multe cartușe, dar imprimanta Canon Pixma TR8550 este destinată mai ales amatorilor. Ca atare, are doar cinci cartușe de cerneală și adaugă un alimentator de documente plus imprimare duplex. Includerea unei facilități de fax, pune această mașină în categoria competitivă de multifuncționale compacte cu patru facilitati. La 939,90 lei, prețul este destul de bun.

Și acest model este într-adevăr compact. Canon consideră că este cu 38% mai mic decât modelul mai vechi MX920 pe care îl înlocuiește, păstrând în același timp două tăvi separate pentru față și spate și un ADF de 20 de coli deasupra. Ceea ce Canon oferă în plus nu este regăsit la multe multifuncționale, și este o interfață touchscreen mare de 4,3 inch, o conexiune Bluetooth în plus față de Wi-Fi și un al cincilea cartuș de cerneală pentru a spori calitatea imprimării.

Designul Canon Pixma TR8550

Imprimantele pentru acasă au fost din ce în ce mai mici, iar Canon Pixma TR8550 este un prim exemplu. Cu toate flapsurile și tăvile de rulare extinse, este puțin mai mare decât imprimantele fotografice Canon orientate spre familii și totuși încorporează o tavă de hârtie principală de 100 de coli, o tavă de hârtie pentru 20 de coli pentru hârtie foto și plicuri și un alimentator automat de 20 de coli (ADF) pe deasupra.

Canon Pixma TR8550 – deschisa

Fiind inteligentă și sofisticată, cu ecranul tactil mare care ocupă cea mai mare parte a panoului frontal, probabil, această imprimanta va fi o prezență discretă pe biroul de acasă.

Caracteristici Canon Pixma TR8550

Imprimanta multifuncțională Canon Pixma TR8550 este un aparat patru-în-unul, ceea ce înseamnă că toate modulele, de tipărire, scanare, copiere și fax sunt bifate, fiind un aparat bogat în caracteristici și Canon a făcut bine să includă articole de lux precum un touchscreen de 4,3 inch și conectivitate  Bluetooth.

Aplicația Bluetooth complimentează Wi-Fi-ul încorporat și face totul mai ușor pentru a asigura o conexiune fără fir stabilă cu un smartphone, astfel încât să puteți utiliza aplicația impresionantă de imprimare Canon, în timp ce ecranul tactil o face ușor de utilizat și monitorizat dintr-o privire.

În loc de patru cartușe de cerneală, puteți folosi și pigment negru suplimentar pentru a îmbunătăți calitatea textului și a fotografiilor. Puteți spune că această imprimantă a fost realizată de un brand al aparatelor de fotografiat, deoarece are de asemenea o intrare pentru SD Card și se poate conecta la camerele Canon fără fir prin PictBridge.

Sunt prezente și caracteristici esențiale precum imprimarea duplex și conectivitatea cu serviciile cloud precum Dropbox, ceea ce înseamnă că singurele elemente care lipsesc sunt conectivitatea NFC (deși Bluetooth face acest lucru) și un port USB frontal.

Configurarea și operarea Canon Pixma TR8550

Ecranul tactil color de 10,8 cm ar putea părea o extravaganță inutilă pentru o imprimantă, dar prețul cerut pentru acest model este încă scăzut și, desigur, face instalarea și operarea mai ușoare decât ar fi fost fără ea. Instalarea imprimantei este pur și simplu un caz de urmărire a instrucțiunilor și a tipăririi foilor de test atunci când se solicit acest lucru. Aveți cinci cartușe în loc de patru.

Ecranul tactil își dovedește valoarea atunci când trebuie să introduceți parola în rețeaua Wi-Fi. Nu este la fel de sensibil ca ecranul smartphone-ului, dar este mai rapid decât butoanele normale cu care deobicei trebuie să te confrunți. Ecranul este, de asemenea, excelent pentru comutarea de la  stocul de hârtie la monitorizarea dintr-o privire a stării lucrării de imprimare curente.

Canon Pixma TR8550

Canon Pixma TR8550

Aplicația Canon Print este, de asemenea, foarte utilă atunci când vine vorba de scanare și imprimare. Canon utilizează aplicația pentru a propune propriul serviciu de tipărire în cloud, deși acest lucru durează ceva timp pentru a fi configurat.

Performanţele Canon Pixma TR8550

Am constatat că imprimanta Canon Pixma TR8550 este destul de lentă când trebuie să tipărească pagini mono-duplex de text, dar paginile merită așteptarea. Cartușul adițional oferă cerneală de pigment negru în plus față de cele patru culori, ceea ce oferă cuvinte imprimate cu un negru bogat, menținând în același timp o atingere delicată. Dimensiunile foarte mici ale punctelor sunt la fel de clar definite ca și literele mari.

Cernelurile Canon suplimentare se potrivesc de asemenea documentelor color, culorile apărând vii și bine înglobate chiar și cele negre, fiind umplute în mod uniform pe tot parcursul textului. Fotografiile pe hârtie foto sunt deosebit de precise și pline de culoare. Ceea ce este de așteptat de la un producător de camere foto.  Prin adăugarea unui fax și a unui ADF și menținerea costurilor reduse, s-au făcut unele sacrificii în ceea ce privește calitatea tipăririi. În ciuda acestui fapt, Canon Pixma TR8550 este o imprimantă multifunctionala mono, color și foto.

Verdict final

Dimensiunile și stilul acestei imprimante surprinzător de compacte vor atrage orice client care  lucrează într-un birou înghesuit, în timp ce acel ecran tactil de 4.3 inch face totul mai ușor, de la configurare la verificarea fluxului dvs. de lucru.

Modelul Canon Pixma TR8550 justifică toate nevoile pe care le poate necesita un birou de acasă, inclusiv imprimarea duplex, fluxurile de hârtie separate pentru hârtie simplă și foto și un ADF. Bluetooth, în plus față de Wi-Fi, asigură o conexiune ușoară cu aplicația utilă de imprimare Canon, iar cartușul de cerneală suplimentar conferă fiecărui document text un finisaj clar și îndrăzneț, în timp ce fotografiile apar bogate și vii.

Canon Pixma TR8550

Canon Pixma TR8550 – Economie de spatiu

Prin adăugarea unui fax și a unui ADF Canon Pixma TR8550 câștigă ceva în timp ce compromite calitatea imprimării. De asemenea, este mai costisitoare de folosit, dacă folosiți cartușul de pigment negru suplimentar, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpărați cinci cartuse, în loc de cele patru culori obișnuite.

Pentru acești bani, și am văzut totuși deja câteva reduceri semnificative pe acest model, Canon Pixma TR8550 are multe de oferit. În primul rând, dimensiunea compactă este o realizare dat fiind că are trei sertare separate de hârtie, cinci cartușe de cerneală și un ecran imens de 4.3 inch tactil. De asemenea, oferă elementele esențiale, cum ar fi imprimarea duplex și trimiterea scanărilor de înaltă rezoluție către cloud prin intermediul unei aplicații însoțitoare. Imprimă monocrom, culori și fotografii la calitate excelentă.

Cumpara Canon Pixma TR8550

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor