Imprimanta laser HP Color LaserJet Pro M452nw

Imprimanta laser HP Color LaserJet Pro M452nw

Imprimanta laser HP Color LaserJet Pro M452nw

Imprimanta HP Color LaserJet Pro M452nw (1.344 lei) ar trebui să fie în topul căutărilor, dacă aveți nevoie de o imprimantă laser color pentru un birou de mici dimensiuni. Este un pic prea mare pentru pentru o imprimantă personală, dar este suficient de mică pentru a-i găsi un loc într-un birou normal.
HP Color LaserJet Pro M452nw este un pas înainte față de HP Color LaserJet Pro M252dw, pe care o găsiți la un preț mai mic in magazinul nostru. Prețul mai mare al acestei imprimante HP vă oferă o viteză mult mai mare și o manevrare mult mai bună a hârtiei, având două tăvi, plus alimentare manuală și o capacitate dublă. Cu toate acestea, este, de asemenea, o imprimantă semnificativ mai mare și mai grea. Deci, într-o anumită măsură, puteți alege HP M252dw pentru uz personal, iar HP Color LaserJet Pro M452nw este pentru lucrul într-un birou micro sau mic.

HP Color LaserJet Pro M452nw – Elemente de bază

Pentru manipularea hârtiei, HP Color LaserJet Pro M452nw oferă o tavă de 250 de coli principală și o tavă multifuncțională de 50 de coli. Această cantitate ar trebui să fie suficientă pentru cele mai multe birouri micro sau mici sau grupuri de lucru, dar dacă ai nevoie de mai mult, puteți suplimenta capacitatea cu încă o tavă de 550 coli opțională (cca. 790 de lei) pentru un total de 850 de coli. Atât capacitățile standard cât și cele maxime sunt un pas înainte față de unele imprimante HP echivalente sau la modele ale altor producători, spre exemplu Xerox Phaser 6500 ca principală opțiune.
Ca și multe alte imprimante de astăzi, HP Color LaserJet Pro M452nw suportă, de asemenea și imprimarea mobilă. O puteți conecta direct la o rețea prin Ethernet sau Wi-Fi și vă puteți conecta la imprimantă printr-un punct de acces în rețea pentru a imprima de la telefoane sau tablete Android, iOS, Blackberry și altele. Presupunând că rețeaua este conectată la Internet, puteți imprima, de asemenea, prin cloud.

HP Color LaserJet Pro M452nw

HP Color LaserJet Pro M452nw

Dacă o conectați la un singur calculator printr-un cablu USB în schimb, veți pierde capacitatea de a imprima prin cloud, dar puteți beneficia totuși de Wi-Fi-ul direct al imprimantei pentru a vă conecta direct de pe telefon sau de pe tabletă pentru a imprima. Dacă dispozitivul mobil acceptă NFC, se poate stabili, de asemenea, conexiunea prin simpla atingere a dispozitivului de logo-ul NFC de pe partea din stânga sus a imprimantei.

HP M452nw – Configurare și viteză de imprimare

HP Color LaserJet Pro M452nw măsoară (L x l x h) 412 x 469 x 295 mm și cântărește 18,9 kg, ceea ce este destul mult și veți avea nevoie de ajutor pentru a o muta din loc. Configurarea se face standard. Se conectează ușor la o rețea utilizând portul Ethernet și se instalează driverele petru sistemul de operare Windows dorit.
Viteza de imprimare este una dintre cele mai clare avantaje ale HP M452nw. Evaluările oficiale ale HP pentru imprimantă în testele de imprimarea a fișierelor simple este de 28 de pagini pe minut (ppm), atât pentru pagini color cât și pentr alb-negru. Pentru aplicații de afaceri și fișiere mai complexe cu grafice color și fotografii, imprimanta ajunge la 9.8ppm.

Calitatea la imprimare

Vestea bună despre imprimare este că, la fel ca majoritatea imprimantelor laser color oferă o calitate bună a imprimării fișierelor de text, fiind doar ușor sub valoarea normal admisă a calității pentru cele mai multe utilizări de afaceri. Atâta timp cât nu aveți o nevoie neobișnuită pentru fonturi mici, nu ar trebui să aveți nimic de obiectat cu privire la imprimările respective.
Calitatea grafică este printre cele mai bune găsite la o imprimantă laser color, făcând-o destul de bună pentru materialele de marketing de care aveți nevoie, cum ar fi broșurile de reclamă. Fotografiile imprimate au fost aproape de calitatea reală a unei poze. Cu toate acestea, culorile sunt un pic parcă prea închise și am văzut niște benzi subtile, însă doar pe o fotografie în alb-negru.

HP Color LaserJet Pro M452nw

 

One thought on “Imprimanta laser HP Color LaserJet Pro M452nw

  1. Pingback: Noile imprimante HP LaserJet 400 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor