Imprimanta Konica Minolta Bizhub 185

Imprimanta Konica Minolta Bizhub 185

Imprimanta Konica Minolta Bizhub 185

Minolta a lansat în acest an, imprimanta Konica Minolta Bizhub 185, specifică pentru imprimare alb-negru, simplă, și scanări necesare într-un birou mic.  Compania a calibrat Bizhub 185 ca dispozitiv pentru sarcini simple, cum ar fi imprimarea facturilor și copierii de liste de prețuri de exemplu, dar imprimanta respectivă adună o mână de caracteristici care subliniază ecologia gradului de utilizare și a acreditării “verde” cu care a fost înzestrată.

Imprimanta Konica Minolta Bizhub 185 Ecologică

Konica Minolta spune ca imprimanta Bizhub 185 are flexibilitatea de a gestiona diferite formate și greutăți de hârtie, și include un panou de control intuitiv pe un ecran LCD cu iluminare din spate, împreună cu un afișaj de stare cu LED-uri și un indicator de stare de eroare.

k

Control Panel Imprimanta Konica Minolta Bizhub 185

Caracteristica de scanare TWAIN face posibilă arhivarea documentelor pentru acces rapid și retipărire, și un toner polimerizat Simitri HD este în lucru la această imprimantă Konica Minolta, prin care se reduce producerea de dioxid de carbon la imprimări cu până la 40%. Konica Minolta Bizhub 185 are, de asemenea, eticheta Energy Star pentru impact redus asupra mediului.

Konica Minolta Bizhub 185

Konica Minolta Bizhub 185

Vitezele de imprimare sunt de aproximativ 18 de copii pe minut pentru A4 și nouă pagini pe minut pentru A3, la o rezoluție de 600 x 600 dpi, cu un timp de încălzire de aproximativ 29 de secunde. Rezoluția de scanare este, de asemenea, de 600 x 600 dpi.

Ca oferta speciala de la Cartridge Service Cluj, pentru această imprimanta, vă propunem toner GRATIS pentru 11.000 de pagini, odată cu achiziționarea acestei imprimante!

Untitled

Cartus toner original Konica-Minolta A1UC050
153,70Lei

Alte cartuse toner pentru imprimante Konica Minolta găsiți aici.

 

2 thoughts on “Imprimanta Konica Minolta Bizhub 185

  1. Pingback: Imprimanta Canon Pixma MX395 | Cartuse Imprimante

  2. Pingback: Konica Minolta, Viteza si Performanta | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor