Imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

Imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

Imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

În esență aceeași configurație ca și imprimanta HP Officejet Pro 8630 e-All-in-One, imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One, este mult mai potrivită pentru mai multe tipuri de birouri. Cu doar o tavă de 250 de coli în loc de două, este menită pentru lucrări mai ușoare de imprimare. În afară de capacitatea mai mică de hârtie, cu toate acestea, ea oferă aceeași listă impresionantă de funcțiuni ale unei imprimante multifuncționale (MFP), la un preț de listă cu 50 de dolari mai mic, ceea ce face o face alegerea noastră de azi pentru birourile mici si mijlocii cu nevoi de imprimare moderate, până la unele grele. Se poate imprima, scana și trimite faxuri, inclusiv printr-o rețea și poate lucra ca un copiator independent, ca fax independent, și expeditor de e-mailuri. Se poate de asemenea scana și imprima și de pe un stick de memorie USB.

HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

Imprimanta MFP de la HP acceptă de asemenea și imprimarea mobilă. Conectați-o direct la o rețea, fie prin Wi-Fi sau Ethernet și puteți imprima printr-un punct de acces Wi-Fi de pe rețea, de la un telefon cu sistem iOS sau Android, sau prin dispozitivele BlackBerry. Presupunând că rețeaua Dv. este conectată la Internet, puteți imprima, de asemenea, prin Cloud și puteți profita de aplicațiile Web ale HP. Dacă nu conectați imprimanta la o rețea, sau nu există nici un punct de acces în rețea, încă vă mai puteți conecta direct cu ajutorul echivalentul wireless al imprimantei, Direct-HP, o soluție Wi-Fi directă, pentru a imprima de pe un smartphone sau o tabletă.
Încă o alegere pentru conectarea la imprimantă este și Near Field Communication (NFC), deși sprijinul este destul de limitat, și s-ar putea să nu obțineți prea mult prin utilizarea acestei caracteristici. Ca și în cazul altor imprimante HP, 8620 suporta NFC Touch-to-Print, care este un standard relativ nou, și nu foarte răspândit. HP spune că singurul dispozitiv mobil cu care imprimanta va lucra este HP ElitePad 900 (665.21 dolari în magazinul online www.pcRUSH.com). Caracteristica aceasta poate deveni mai utilă decât durata de viață a imprimantei. NFC Touch-to-Print este definită ca parte a unui standard de către Alianța Mopria, un grup de producători de imprimante, care include HP, Canon, Samsung, Epson, Xerox, printre alții. În cazul în care smartphone-ul actual sau tableta nu acceptă standardul, următoarea actualizare s-ar putea să rezolve problema.

Manipularea hârtiei de către HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

Calitățile de manipulare a hârtiei de către HP Officejet Pro 8630 e-All-in-One sunt destul de relative, ținând mai mult cont de nevoile de folosire a clienților. Pentru că este limitată la o singură tavă de 250 de coli, și fără alimentare manuală, trecerea la un alt tip de hârtie ar putea deveni un inconvenient enervant, dacă aveți de a face foarte des cu această problemă. Cu toate acestea, pentru cele mai multe birouri nu va fi un inconvenient, manipularea hârtiei desfășurându-se, dealtfel, excelent. De asemenea, dacă veți cumpăra HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One și apoi decideți că aveți nevoie de o a doua tavă, o puteți adăuga ca opțiune (la aproximativ 79.99 dolari).

HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One Display

Caracteristici principale: imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One oferă imprimare duplex (pentru imprimarea pe ambele fețe ale unei pagini), pentru scanare, se oferă atât o platformă la dimensiunea legal cât și un alimentator automat de documente pentru 50 de pagini (ADF), care poate face duplex, la fel de bine. Fiind capabil atât de imprimare și cât și scanare duplex, imprimanta vă va permite să scanați, să trimiteți fax sau e-mail de pe ambele fețe și documente, în modul duplex, foarte ușor, precum și să copiați de pe ambele fețe originale, la alegerea dvs. Această caracteristică este ajutată, de asemenea, de ecranul panoului frontal color de 4,3 inci, care oferă un sistem al meniului foarte bine conceput, prin care puteți foarte ușor modifica setările și să dați comenzi imprimantei.

Configurare, viteza și calitate:

Cu doar o tavă pentru hârtie în loc de două, imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One nu este la fel de înaltă ca frații săi mai scumpi. Datorită flatbed-ului la dimensiunea legal, cu toate acestea, este încă o imprimantă mai mare și mai grea decât cele mai multe MFP-uri cu jet de cerneală, măsurând 12.4×19,7×18,5 inci (HWD) și o greutate de 12,75kg. Chiar dacă pare prea mare pentru a împărți un birou cu ea în mod confortabil, odată ce ați stabilit-o ăntr-un colț, configurarea este standard.
Pentru teste, imprimanta a fost conectată prin portul Ethernet și s-au instalat driverele pe un PC cu sistem Windows. Pe o suită de aplicații business (folosind hardware și software QualityLogic pentru sincronizare), viteza imprimantei a fost de 5,5 pagini pe minut (ppm). În mod surprinzător, aceasta o face un pic mai lentă decât HP 8630, la 5.9ppm, în ciuda HP, care spune că cele două imprimante sunt identice la viteză. Am văzut, de asemenea, o mică diferență la viteză pentru imprimarea de fotografii, cu HP 8620 printând în medie în 52 secunde un format de 4/6 și HP 8630 cu o medie de 48 secunde.
În orice caz, deși diferența este suficientă pentru a fi statistic semnificativă, nu este foarte diferită din punct de vedere practic. Ambele imprimante sunt mai rapide decât multe imprimante laser color, ieftine, și ambele sunt printre cele mai rapide imprimante MFP cu jet de cerneală orientate spre afaceri, împreună cu, de exemplu, Epson WorkForce Pro WP-4540 All-in-One Printer, care a avut viteza de 5.8 ppm la testele noastre și HP Officejet Pro 276dw, care a ajuns la 5.9ppm și este principala alegere a noastră “pentru birouri mici si mijlocii care au nevoie de o imprimantă modernă, de viteză”. Dacă aveți nevoie de o imprimantă PostScript sau una cu PCL 5 sau 6, musai aruncați o privire la HP Officejet Pro 276dw.

Calitatea la ieșire este de o calitate medie pentru o MFP cu jet de cerneală. Calitatea textului, putem spune, este absolut tipică acestei game de imprimante, cam la media intervalului care include marea majoritate a inkjet-urilor. Dacă nu aveți o nevoie neobișnuită de fonturi foarte mici, nu ar trebui să aveți o problemă cu textul, pentru orice nevoie de afaceri.
Calitatea grafică este la limita inferioară a intervalului care include aproape toate imprimantele cu jet de cerneală. Este cu siguranță destul de bună pentru orice nevoie internă de afaceri. Cei mai mulți oameni ar lua-o în considerare, de asemenea, ca fiind destul de bună și pentru prezentări PowerPoint și altele asemenea. Fotografiile în teste au fost, de asemenea, imprimate la o calitate tipică pentru un jet de cerneală și aproximativ echivalentă cu gama de printuri pe care le găsiți la un magazin specializat dintr-un mall.

Pentru cele mai multe birouri micro și acasă, cu toate acestea, limbajul acestei imprimante nu va conta și o capacitate de 250 de coli trebuie să fie suficientă, mai ales cu opțiunea de a adăuga o a doua tavă mai târziu, dacă aveți nevoie într-adevăr. Puteți astfel adăuga la lista lungă de caracteristici ale HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One și capacitatea sa de imprimare și scanare de la un stick USB.

Cumpara Multifunctional inkjet color HP OfficeJet Pro 8620 e-All-in-One

 

 

 

One thought on “Imprimanta HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

  1. Pingback: Imprimanta Canon Pixma Pro-10 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor