Imprimanta HP Officejet Pro 251dw

Imprimanta HP Officejet Pro 251dw

Imprimanta HP Officejet Pro 251dw

Cu imprimanta HP Officejet Pro 251dw (la 882 lei) intri definitiv în familia HP Officejet Pro. Aceasta oferă manevrare ușoară a hârtiei în esență, viteză mai bună și calitate grafică și de text, plus suport pentru PCL și PostScript. Dacă utilizați o aplicație care necesită una dintre aceste funcții imprimare, acestea sunt un plus important. Dar chiar dacă nu aveți nevoie de ele, producția de calitate superioară face ca imprimanta HP Officejet Pro 251dw să fie o alegere mai bună decât HP OfficeJet Pro 8100 dacă îți pasă mai mult de calitatea imprimării decât de costul inițial.
Ca și în 8100, HP Officejet Pro 251dw poate servi, de asemenea, ca o imprimanta personală pentru utilizări deosebit de grele. Cu toate acestea, având în vedere mărimea, la 9,4 x 19,5 x 18.1 inci (HWD), este posibil să nu doriți să partajați un birou cu ea.
HP Officejet Pro 251dw vine cu o tavă de încărcare de 250 de coli standard și imprimare față-verso, care ar trebui să fie suficiente pentru cele mai multe birouri micro sau mici. Dacă aveți nevoie de o capacitate mai mare, cu toate acestea, puteți adăuga a doua tavă de 250 de coli (la circa 79.99 dolari), pentru un total de capacitate de 500 de coli. Opțiunile de conectare includ atât Ethernet cât și Wi-Fi pentru o partajare mai ușoară.

HP Officejet Pro 251dw

Imprimanta HP Officejet Pro 251dw

HP Officejet Pro 251dw oferă, de asemenea, aceleași capacități de imprimare mobilă ca și 8100, cu suport pentru imprimarea prin „cloud” cât și prin Apple AirPrint și HP ePrint pentru imprimarea din iThings și alte dispozitive. Țineți cont de faptul că nu se poate imprima prin „cloud” fără a conecta imprimanta la o rețea care este conectată la Internet. Cu toate acestea, HP Officejet Pro 251dw merge mai departe decât 8100 prin adăugarea suportului pentru Direct Wireless, echivalentul HP pentru Wi-Fi Direct. Chiar dacă nu aveți un punct de acces Wi-Fi în rețea, vă va permite să imprimați wireless de la dispozitive mobile, utilizând o conexiune directă la imprimantă.

Setup și viteză pentru HP Officejet Pro 251dw

În teste HP Officejet Pro 251dw a fost conectată la o rețea cu fir și au fost instalate driverele pe un sistem Windows Vista. Setup-ul a fost absolut tipic. Viteza de instalare rapidă, cu toate acestea, a fost o surpriză plăcută.

Lucrul cu HP Officejet Pro 251dw

În aplicații de business HP Officejet Pro 251dw a ajuns la 6,0 pagini pe minut (ppm), ceea ce face o aduce în fața 8100, cu 5,9 ppm și doar o idee mai rapidă decât Epson WorkForce Pro WP-4020. Mai important este faptul că este așezată bine în teritoriul imprimantelor laser construite pentru viteză. Dell 1350cnw color cu LED-uri, de exemplu, a reușit doar 4,9 ppm. Este, de asemenea rapidă și pentru fotografii, cu o medie de 49 secunde pentru una în format 4×6.

Output de calitate și costuri

Ceea ce face viteza de imprimare în aplicații de business și mai impresionantă, este faptul că HP Officejet Pro 251dw, de asemenea, păstrează calitatea textului și a graficii, la printare. Fotografiile pe hârtie foto, nu au fost în aceeași clasă, dar au fost ușor de folosit pentru nevoile de birou.

Textul imprimat nu oferă margini destul clare pentru caractere, lucru așteptat doar de la un laser. Cu toate acestea, este destul de bun pentru aproape orice utilizare de afaceri. Este, surprinzător, și rezistent la apă. În teste, fiind frecat cu un țesut umed, nu s-a întins.

HP Officejet Pro 251dw

Cartuse Imprimanta HP Officejet Pro 251dw

Calitatea imaginilor, în mod similar, este suficient de bună pentru orice nevoie de afaceri interne, până și la inclusiv notițe în PowerPoint. Chiar și în modul de calitate „default”, cele mai multe dintre paginile din suita de test a fost de o calitate impresionantă. Majoritatea clienților au considerat acest lucru destul de bun pentru producția pentru un client important, pe care au vrut să-l impresioneze cu un sentiment de profesionalism.
Fotografiile pe hârtie foto, nu au fost în aceeași clasă ca textul sau elementele grafice. Calitatea foto ajunge doar la limita inferioară a ceea ce v-ați aștepta de la printuri profesionale. Care, de asemenea, le aduce și la limita inferioară a intervalului tipic pentru un jet de cerneală. Din fericire, acest lucru nu mai este de mult o problemă pentru o imprimantă cu folosire zilnică într-un birou.

Un ultim punct care se cere a fi menționat este costul de funcționare a HP Officejet Pro 251dw, la aproximativ de 1,6 cenți pe pagină mono și 7,2 cenți pentru o pagină cu culori, la fel ca și pentru Officejet Pro 8100. Mai important, însă, este că ajunge semnificativ mai mic decât costurile pentru imprimante laser color mai ieftine, ceea ce face ca HP Officejet Pro 251dw să fie mult mai puțin costisitoare decât o imprimantă laser color low-cost.

În cazul în care principalele subiecte sunt viteza și manipularea hârtiei, puteți salva un pic de bani prin alegerea HP Officejet Pro 8100 ePrinter sau Epson WorkForce Pro WP-4020. Cu toate acestea, HP Officejet Pro 251dw oferă, în esență, aceeași manipulare de hârtie și viteză și adaugă mai multă calitate la imprimări, plus PCL și PostScript. Dacă aveți nevoie de oricare dintre aceste aplicații, este bine să alegeți valoare cu un pic de cost suplimentar.

Cumpara Imprimanta HP Officejet Pro 251dw

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor