Imprimanta HP Officejet Enterprise Color X555xh

Imprimanta HP Officejet Enterprise Color X555xh

Imprimanta HP Officejet Enterprise Color X555xh

Imprimanta profesională HP Officejet Enterprise Color X555xh (5144.88 lei) este una dintr-un grup select de imprimante pe jet de cerneală, cărora le-ar sta mai bine grupate și măsurate cu unele imprimante laser. Ca și surioara ei mai mică, imprimanta de birou HP Officejet Pro X551dw, X555xh oferă viteză mare și manipularea hârtiei în genul laserelor. Aceasta oferă, de asemenea, caracteristici extra, cum ar fi posibilitatea de a imprima fișierele stocate pe propriul hard disk, ceea ce o face de un interes special pentru birourile mari care au nevoie de felul acesta de caracteristici, cele mai multe găsite doar pe imprimantele găsite la etajul principal al unei întreprinderi cu sute de lucrători.

x555xh

x555xh

HP Officejet Enterprise Color X555xh profită de un cap de imprimare care este aproape la fel de lat ca și pagina. HP o numește „HP PageWide Technology”.
Avantajul de a avea un cap de imprimare mare este că acesta poate imprima pagina într-o singură trecere de sus în jos, fără mișcarea înainte și înapoi, destul de costisitoare în timp de lucru. Această tehnologie permite să imprimați mult mai repede decât o imprimantă cu jet de cerneală tradițională. Pentru HP Officejet Enterprise Color X555xh, acest lucru se traduce într-o viteză evaluată la 44 (ppm) pagini pe minut. În teorie, este viteza pe care ar trebui să o vedeți când se imprimă un document text cu setarea implicită („default”) a imprimantei și ignorând timpul pentru imprimarea primei pagini. Nu a fost chiar așa de rapidă în testele noastre, dar cronometrul a măsurat un fișier text la ceva mai mult de 31 ppm, respectabil.

Noțiuni de bază HP Officejet Enterprise Color X555xh

Cel puțin la fel de important ca viteza brută este faptul că HP Officejet Enterprise Color X555xh oferă un nivel adecvat de manipulare pentru hârtie, cu două sertare de 500 de coli, o tavă multifuncțională de 50 de coli și un duplex (pentru imprimare față-verso), toate la modelul standard.
Printre facilitățile de remarcat ale X555xh sunt capacitatea de a imprima fișiere PDF de pe un stick de memorie USB și un panou de control color, „touch-screen”, de 4,3 inci, care face setările și comenzile ușor de modificat.

x555xh

Panou de Control – HP Officejet Enterprise Color X555xh

Dacă doriți să vă conectați prin Wi-Fi, HP oferă un modul extern pentru imprimantă la circa 700 de lei. În plus, puteți obține module interne și externe opționale, care lucrează cu „HP Direct”, o versiune wireless a „Wi-Fi Direct” astfel încât să puteți conecta imprimanta direct la un smartphone, laptop, sau tabletă pentru a imprima chiar dacă nu sunteți conectat la un punct de acces în rețea. Ambele module adaugă, de asemenea, „NFC Touch-to-Print”, care vă permite să imprimați printr-o conexiune ce se poate stabili prin simpla atingere a dispozitivului mobil cu imprimanta. Cu toate acestea, doar un număr limitat de dispozitive mobile suporta aplicația „Touch-to-Print”.
Printre caracteristicile care câștigă denumirea de “profesională” pentru imprimanta HP Officejet Enterprise Color X555xh este și posibilitatea de a adăuga parole pentru administrator și pentru utilizatori. Administratorul se poate conecta la panoul frontal al imprimantei de la un browser pentru a schimba orice număr de opțiuni, inclusiv setările de securitate, sau pentru a permite imprimarea de la un stick USB sau imprimarea prin „cloud” și și e pentru a trimite automat alerte, cum ar fi avertismente „low-ink” prin e-mail sau mesaje text.

Setup, viteza și calitatea imprimării

X555xh este mare și grea pentru o imprimantă cu jet de cerneală, măsurănd 21×15,7×24 inci (HWD) și o greutate de 28,6 kg. Mutarea imprimantei din loc și de a o pune peste cel de- al doilea sertar pentru hârtie, este bine a fi considerat un job de două persoane. Setup-ul dealtfel este standard. Pentru testele noastre am conectat imprimanta la o rețea cu cablu și am instalat driverele de pe un sistem Windows Vista.
Vitezele X555xh pentru o suită de aplicații pentru afaceri au ajuns 8.8 ppm, aproximativ, la egalitate cu cele 9.2 ppm ale lui X551dw. (Diferențele de până la aproximativ 0.5ppm nu sunt semnificative la această viteză.)

Calitatea de imprimare este, de asemenea, un plus. Calitatea textului a fost o ușoară idee mai jos decât la imprimantele laser din teste, dar de ajuns de bun pentru orice utilizare în afaceri. Grafica a fost egală cu cea pentru un laser, ceea ce o face mai mult decât suficient de bună pentru orice utilizare de afaceri internă, inclusiv pentru imprimate PowerPoint și alte documente asemenea. În funcție de cât de critic poți fi, s-ar putea lua în considerare ca fiind suficient de bună pentru materiale de marketing, sau CV-uri profesionale color.
Deoarece X555xh are menirea de a concura împotriva imprimantelor laser, am rulat testele de imprimare foto, folosind hârtie simplă și nu hârtie foto. Rezultatul a fost un pic mai slab decât v-ați aștepta de la un jet de cerneală, cu culori cam întunecate pentru un model de comparație la nuanță-saturație și luminozitate. Pe de altă parte, a fost comparabilă cu partea de jos a gamei pe jet de cerneală, dar care include cele mai multe imprimante laser color.

hp-officejet-enterprise-color-x555xh-printer-usb-printing

HP Officejet Enterprise Color X555xh – USB Printing

Am rulat, de asemenea, suita de fotografii utilizând și hârtie foto. După cum v-ați aștepta, ieșirea arată evident mai bine decât pe hârtie simplă. Cu toate acestea, culorile erau încă un pic întunecate. În general calitatea a fost aproximativ egașă cu ceea ce ați aștepta de la printurile unui magazin specializat.
Un plus final pentru X555xh este low-costul cartuselor de cerneala pe pagină, la 4 bani pentru o pagină monocrom și 11 bani pentru o pagină color. Acesta nu e deosebit de scăzut pentru această imprimantă scumpă, dar este suficient de scăzută pentru a ajuta la menținerea costurilor de funcționare foarte jos.
Ca o chestiune practică, X555xh are o capacitate maximă de 1.050 de pagini, dacă optați pentru încă un sertar de 550 de coli (la 199 dolari).
Dacă nu aveți nevoie de hard-disk-ul HP Officejet Enterprise Color X555xh sau caracteristicile sale administrative, asigurați-vă că luați în considerare HP X551dw. Aceasta oferă aceeași viteză și aproape aceeași calitate de ieșire ca și X555xh, și are o valoare mai bună pentru birouri mai mici și mijlocii. În cazul în care, cu toate acestea, aveți nevoie să utilizați un hard-disk și caracteristici asortate de control de securitate și administrativ, X555xh va fi probabil cea mai bună imprimantă pentru nevoile dumneavoastră.

Untitled

One thought on “Imprimanta HP Officejet Enterprise Color X555xh

  1. Pingback: Noi tipuri de hartie foto de la HP | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor