Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w

Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w

Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w

Una dintre cele mai recente tehnologii, deja celebră pe piața imprimantelor este cea „wireless”. Conexiunea Wi-Fi este din ce în ce mai folosită pe un număr din ce în ce mai mare de modele dintr-o gamă ajungând să fie acum aproape omniprezente. Ca și imprimantă economică, HP LaserJet Pro P1102w este dotată cu noa tehnologie wireless, având nevoie de doar un buton pentru a o activa și dezactiva.

Caracteristici HP LaserJet Pro P1102w

Această imprimantă are dimensiuni foarte modeste, mai ales pentru că este tava de intrare și de ieșire se folosește doar atunci când este necesar. Tava de alimentare de 150 de coli se pliază în jos ieșind din panoul frontal și hârtia se alimentează prin față. Inteligent poziționat deasupra tăvii principale de alimentare este un alimentator de prioritate pentru 10 coli, pentru plicuri sau hârtii speciale, lucru destul de neobișnuit într-o imprimantă din această categorie.

Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w

Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w

Panoul de sus are o inserție texturată negru, în timp ce corpul este lucios, din plastic negru, cu un panou de control mic pe partea stângă, inclusiv indicatori pentru conexiunea wireless, erori și curent și alte două butoane pentru wireless și „cancel job”. Indicatorul wireless albastru se stinge atunci când imprimanta comută în modul „sleep.

Într-o mică deschizătură din partea din spate stânga a panouluui, se poate concta un cablu USB temporar dacă este necesar, chiar dacă intenționați să utilizați imprimanta prin Wi-Fi.

Ridicați capacul de sus și veți avea acces cilindrul discret și la cartușul toner mic, care ajunge jos în interiorul imprimantei. Tonerul este un consumabil economic, evaluat la 1.600 de pagini și este singurul consumabil din imprimantă.

HP oferă drivere pentru 32 și 64-biți pentru Windows XP, Vista și 7 și pentru OS X de la versiunea 10.4. Există, de asemenea, un driver pentru Linux disponibil pentru descărcare. Nu sunt prea multe alte instalări software-uri.

HP LaserJet Pro P1102w este definit de producător la o viteză de 18 ppm, care este una echitabilă pentru o imprimantă laser personală. Un text de 5 pagini a avut nevoie de 27s, ceea ce este echivalent cu o viteză de 11.1ppm, dar la creșterea numărului de pagini (la un document de 20 de pagini) viteza s-a mărit până la 15.8ppm, ceea ce este cu peste 75 la sută din viteza nominalizată de HP.

imprimantă

Cartus Toner pentru Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w

Un document de 5 pagini de text și grafică a ajuns la 13ppm și o fotografie de 15 x 10 cm pe o foaie A4 a solicitat imprimanta doar 13 secunde, la rezoluția de top a aparatului, denumită „FastRes” si 1200 dpi. Pentru „FastRes” normal, la 600 dpi imprimanta a avut nevoie de doar 10 secunde.

Aceste viteze sunt foarte rezonabile pentru o mașină „entry-level” fiind comparabile cu modele mai recente cum ar fi HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw.

Cu privire la calitatea de imprimare a imprimantelor laser monocrom, ca la aproape toți producătorii, aceasta este bazică. Textul se vede bine la dimensiuni normale, dar nu mai mic de 10-12 puncte și este dens și negru.

Costuri si verdict pentru HP LaserJet Pro P1102w

În general, această imprimantă este un laser mono „entry-level” valoros, care vine cu conexiune wireless ca standard și imprimă, rapid, pagini de bună calitate. Este relativ ieftină în exploatare, deși, costurile sunt în jur de 25 la suta mai mari decât la unii dintre principalii săi rivali pe jet de cerneală. Dacă sunteți un client devotat HP, există și alte consumabile compatibile care vor face din această imprimantă un „coleg valoros” pentru birou.

Imprimanta laser HP LaserJet Pro P1102w

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor