Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M277fdw

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M277fdw

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M277fdw

Imprimantele multifuncționale laser color obișnuiau să fie extrem de costisitoare și se găseau, în general, doar în întreprinderile mai mari, care erau dispuse să plătească pentru viteza și calitatea oferită de tehnologia laser. Cu toate acestea, costurile au scăzut dramatic în ultimii ani și, la doar mai puțin de 1500 de lei, noua imprimanta HP LaserJet Pro MFP M277fdw este suficient de accesibilă chiar și pentru întreprinderile mici și persoane fizice care desfășoară activități independente și care lucrează de acasă. (Vezi de asemenea: Cele mai bune imprimante laser în 2015).
HP LaserJet Pro MFP M277fdw este o imprimantă multifuncțională relativ compactă având standardele de imprimante ale unui laser tradițional de birou, măsurând doar 420mm lățime, 322mm înălțime și 417mm adâncime. Adică nu e cu mult mai mare decât o imprimanta cu jet de cerneală obișnuită și, deși nu cântărește decât 21 kg, vei avea nevoie de un birou destul de robust pe care să o așezi.

HP LaserJet Pro MFP M277dw

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro MFP M277fdw

În ciuda designului său compact, HP LaserJet Pro MFP M277fdw reușește să „înghesuie” o gamă impresionantă de caracteristici, inclusiv un imprimare la 600 dpi, scaner și copiator la 1200dpi, și fax la 300dpi. Imprimanta are o tavă pentru alimentare cu hârtie de 150 de coli la baza unității, împreună cu un slot de intrare manual, care vă permite să introduceți plicuri individuale sau coli de hârtie foto. Imprimanta suportă duplex automat de imprimare (față-verso) și există și un alimentator automat de documente de 50 de coli stivuite, pe partea de sus, astfel încât M277fdw oferă cele mai multe dintre caracteristicile de care utilizatorii de afaceri mici sigur au nevoie.

HP LaserJet Pro MFP M277fdw: configurare

La prima folosire, o să observați că HP LaserJet Pro MFP M277fdw ajunge „complet încărcată” – cu patru cartușe toner deja instalate – deci tot ce trebuie să faceți este să instalați software-ul de imprimantă de pe CD-ROM-ul găsit în cutia abalajului. Există o interfață USB pentru conexiune directă la un PC sau Mac, precum și Ethernet și WiFi 802.11n pentru conectarea la rețea, acasă sau la birou. Imprimanta suportă „Apple AirPrint” pentru dispozitive iOS și aplicația „HP ePrint” disponibilă pentru utilizatorii de Android. Chiar și panoul „touch” de control funcționează bine, răspunzând rapid și fără probleme la atingere, în timp ce parcurgi diferitele opțiuni de meniu.

HP LaserJet Pro MFP M277fdw: viteză și calitate

Puteți, desigur, să primiți o gamă similară de caracteristici de multe alte imprimante cu jet de cerneală low-cost, dar avantajul real al tehnologiei laser este viteza și calitatea acestor imprimante. HP citează o viteză oficială de 18 de pagini pe minut atât pentru mono cât și pentru imprimarea color, dar în teste aceasta ajunge la doar 15 ppm mono și 13ppm pentru culoare. Chiar și așa, e mai rapidă decât majoritatea imprimantelor cu jet de cerneală pe care le găsim în această gamă de preț.

Calitatea textului imprimat este excelentă, cu text neted, fin și detaliat, și pe care, majoritatea imprimantelor pe jet de cerneală se vor lupta din greu să îl egaleze. Grafica cu culori este foarte bună de asemenea, astfel încât HP Color LaserJet Pro MFP M277fdw va fi o alegere bună pentru rapoarte și prezentări la birou. Singura noastră plângere minoră este că la imprimarea de fotografie a fost un pic dezamăgitoare. A fost nevoie de doar un minut pentru a imprima o fotografie A4 completă, dar testele au ieșit destul de întunecate și lipsite de strălucire la utilizarea hârtiei de birou simple, văzând rezultate mai bune la imprimantele inkjet ce folosesc hârtia normală. Dacă doriți să imprimați fotografii de înaltă calitate pentru broșuri de marketing sau prezentări oficiale, atunci va trebui să utilizați hârtie foto mai scumpă.

HP LaserJet Pro MFP M277fdw: costurile de imprimare

Costurile de imprimare nu sunt foarte mari, fiind mult mai ieftin să cumpărați cartușele de la noi, mai degrabă decât direct de la HP. Dacă utilizați cartușe toner HP XL, cu randament ridicat, veți găsi că imprimarea monocrom costă aproximativ 15 bani pe pagină, în timp ce imprimarea color ajunge la 19 bani pe pagină. Asta seamănă la consum cu multe imprimante pe jet de cerneală, dar viteza și calitatea superioară a textului imprimat oferă un avantaj imprimantei HP Color LaserJet Pro MFP M277fdw față de cei mai mulți dintre rivalii săi, la folosirea sa într-un birou de afaceri.

Cumpara Multifunctional laser color HP LaserJet Pro MFP M277dw

One thought on “Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M277fdw

  1. Pingback: Cele mai Bune Imprimante Multifunctionale in 2016 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor