Imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW

Imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW

Imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW

Una dintre puținele aparate accesibile, pe jet de cerneală, orientată spre birourile de afaceri și care se poate ocupa și de hârtia standard la dimensiuni de până la A3, imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW (954,46 lei) poate fi o alegere foarte bună pentru un birou mic sau acasă. Este din generația următoare imprimantei Epson WF-7010 a cărei fabricații a fost deja intreruptă, dar care încă este disponibilă pe unele site-uri la această oră. Epson îmbunătățește caracteristicile care au făcut din predecesor un concurent puternic pe piața de imprimante.

Epson WorkForce WF-7110DTW – Caracteristici importante

Imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW este un impresionant aparat inkjet după orice standarde rezonabile. Comparativ cu concurenta sa cea mai directă, cum ar fi imprimanta wireless PIXMA iX6820 pe jet de cerneală, acest Epson oferă o mult mai bună manipulare a hârtiei și viteză mai mare.

Pentru manipularea hârtiei, Epson WorkForce WF-7110DTW oferă două tăvi de hârtie, plus una duplex (pentru imprimare față-verso) și un slot pentru alimentare manuală. Cele două tăvi o fac mai ușor de utilizat permițându-vă să păstrați hârtie de dimensiune „Letter” într-o tavă, și de dimensiune A3 în cealaltă și tipărirea la dimensiunea dorită, la alegere. Fiecare tavă are capacitatea de 250 de coli, pentru un total de capacitate de 500 de coli. Slotul de alimentare manuală vă oferă flexibilitatea suplimentară pentru a imprima un document de un al treilea tip sau dimensiune de hârtie fără a fi nevoie a schimba hârtia în tava de alimentare.

Imprimanta Epson WorkForce WF-7110TW

Imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW

În plus, puteți încărca o singură coală de hârtie de maxim 33 x 112 cm în oricare sertar de hârtie, în conformitate cu Epson. Rețineți, totuși, că dimensiuna fiind prea mare pentru tava de ieșire, cea mai mare a foii va sta în partea frontală a imprimantei.

Printre caracteristicile imprimantei Epson WorkForce WF-7110DTW, care nu există la predecesoarea sa, avem suport pentru Wi-Fi, Wi-Fi Direct și imprimare mobilă. Conectarea imprimantei la o rețea prin Ethernet sau Wi-Fi permite imprimarea de la un dispozitiv iOS, Android, Windows Phone sau Fire Kindle (Amazon) prin intermediul unui punct de acces Wi-Fi în rețea, precum și imprimarea prin cloud dacă rețeaua este conectată la Internet. Dacă vă conectați imprimanta la un singur PC printr-un cablu USB, pierdeți capacitatea de a imprima prin cloud, dar puteți imprima totuși de pe un dispozitiv mobil, cu ajutorul Wi-Fi Direct prin care conectați direct la imprimantă dispozitivul mobil.

Epson WorkForce WF-7110DTW – Configurare și viteză

Cea mai grea parte a configurării imprimantei Epson WorkForce WF-7110DTW este găsirea unui loc pentru ea. Imprimanta cântărește aproape 15 kg și măsoară 30,5 x 57 x 42,4 cm (ÎLA) cu tăvile închise. Cu tava de ieșire complet deschisă, adâncimea crește la 81 cm. Presupunând că aveți loc pentru ea, totuși configurarea este standard. Se conectează la o rețea folosind portul Ethernet și se instalează driverele normal, pe un sistem Windows 7, 8 sau 10.


Viteza de imprimare nu este neobișnuită, dar este mai bună decât concurența pentru a conta ca un plus. Pe aplicații de business, imprimante reușește circa 5,5 pagini pe minut (ppm). Asta-i o îmbunătățire vizibilă față de Epson WF-7010 (4 ppm) și semnificativ mai rapid decât la Canon iX6820 (2.7ppm). Viteza pentru imprimarea foto este mult mai lentă în raport cu concurența, în medie un minut și 38 de secunde pentru o fotografie 4 x 6, comparativ cu 1:13 pentru Epson WF-7010 și 59 de secunde pentru Canon iX6820.

Epson WorkForce WF-7110DTW – Calitatea în imprimare

Calitatea la imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW a fost neuniformă în teste, cu text excelent tipărit și calitate bună la foto pentru o imprimantă pe jet de cerneală, dar la grafică este ușor sub medie la setările implicite. Calitatea textului este în partea de sus a gamei, care include marea majoritatea imprimantelor inkjet, ceea ce o face destul de bună pentru aproape orice utilizare de afaceri. Ca la orice alt jet de cerneală, cu toate acestea, este un pic mai slăbuță pentru ceea ce am dori noi zilnic, să zicem, un CV care trebuie să arate pe deplin profesional.

Calitatea grafică este totuși destul de bună pentru orice nevoie internă de afaceri, dacă de cele mai multe ori aveți nevoie de pagini pentru notițe PowerPoint sau altele asemenea. Pe unele pagini, cu toate acestea, am văzut benzi minore în blocurile mari la culorile închise, cum ar fi verde închis și negru. Vestea bună este că puteți elimina banding-ul prin setarea driverului de imprimantă pentru o calitate mai mare, deși acest lucru vă va oferi viteze mai mici la imprimare.
Pentru fotografii, Epson recomandă utilizarea unor medii de prezentare mate. Calitatea la ieșire cu hârtia mată este mai bună decât ați aștepta de la cele mai multe ateliere de printare. Cu toate acestea, dacă vă așteptați ca fotografiile să aibă un finisaj lucios, s-ar putea să nu vă placă aspectul mat.

cartuse-epson-workforce-wf-7110

Cartuse Epson Workforce WF-7110DTW

Combinațiile imprimantei Epson WorkForce WF-7110DTW de calitate la ieșire, viteză și, cel mai important, cea de manipulare a hârtiei, o fac un aparat convingător ca imprimantă de lucru. Cele mai multe dintre imprimantele concurenților direcți, inclusiv Canon iX6820, oferă doar o singură tavă pentru hârtie, lucru care pur și simplu este insuficient dacă aveți doar o singură imprimantă pentru toate nevoile dvs. de imprimare. Epson WF-7010 se potrivește, în esență, cu Epson WorkForce WF-7110DTW la manipularea hârtiei, dar nu este la fel de rapidă, și nu oferă Wi-Fi sau imprimare mobilă. Pentru moment, cel puțin, imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW este foarte sus in clasamentul pe 2015 al celor mai bune imprimante.

Cumpara Epson Workforce WF-7110TW

 

2 thoughts on “Imprimanta Epson WorkForce WF-7110DTW

  1. Pingback: Imprimanta HP Color LaserJet Enterprise M553dn | Cartuse Imprimanta

  2. Pingback: Imprimanta HP OfficeJet Pro 276dw – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor