Imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW

Imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW

Imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW

Noua imprimanta Epson WorkForce Pro WF5110DW este perfectă pentru mediul de afaceri. Proprietarii Epson Workforce Pro WF5110DW beneficiază de costuri reduse de exploatare, consum redus de energie, viteze mari de imprimare și caracteristici concepute pentru integrarea ușoară în mediul de afaceri. Imprimarea automată față-verso (duplex) face ca orice muncă să devină ușoară și eficientă.

Epson Workforce Pro WF5110DW – Costuri reduse de funcționare

Epson Workforce Pro WF5110DW are un cost cu până la 50 la sută mai mic pe pagină decât imprimantele laser color competitive, economisind bani prin rezervoarele de mare capacitate ale cartușelor de cerneală ale acestei imprimante, ce vă oferă până la 4.000 de pagini la o acoperire de 5%. Și există și mai puține piese pentru a înlocui un defect, decât la o imprimanta laser.

Imprimantă Ecologică

Epson Workforce Pro WF5110DW utilizează până la 80 la sută mai puțină energie decât imprimantele competitive laser color, datorită, în parte, tehnologiei sale ce nu folosește căldura. Nu sunt emisii de gaze de ozon și având un modul de imprimare îmbunătățit pentru a nu face zgomot și deasemenea un ventilator silențios în timpul imprimării, imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW este ideală pentru un mediu de lucru în birouri.

Epson Workforce Pro WF5110DW

Workforce Pro WF5110DW

Economisiți timp

Această imprimantă de afaceri eficientă, este mai rapidă decât o imprimantă laser necesară locurilor de muncă cu nevoi tipice de imprimare, cu viteze de imprimare de până la 34 ppm monocrom și 30 ppm color sau 20 ppm la viteza de imprimare ISO în ambele. Capacitatea sa de hârtie mare de 580 de coli înseamnă mai puțin timp petrecut pentru reumplere și înseamnă un ciclu lunar în care puteți imprima până la 35.000 de pagini cu încredere.

Epson Workforce Pro WF5110DW – Construită pentru afaceri

Puterea tehnologiei PrecisionCore însoțește calitatea la ieșire pentru care Epson este cunoscut și mai ales acum, la vitezele mari de printare necesare pentru birouri, cu nevoi comerciale sau industriale. Imprimările se usucă rapid datorită cernelurilor DURABrite Ultra. Se poate imprima în siguranță cu E-mail Print pentru Enterprise. Epson Connect vă permite să imprimați cu ușurință de la smartphone-uri, tablete și alte asemenea tehnologii iar capacitatea sa de Wi-Fi Direct ™ vă permite să imprimați de la dispozitivele wireless suportate, fără conectare la un router.
Compatibil cu: Windows/Mac.

Cumpara Imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW

 

5 thoughts on “Imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW

  1. Pingback: Cele mai bune Oferte la Cerneala pentru Imprimante! | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  2. Pingback: Imprimanta Brother DCP-7055W | Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Imprimanta Epson WorkForce WF-3640 | Cartuse Imprimante

  4. Pingback: Imprimanta HP Officejet Enterprise Color Flow X585z | Cartuse Imprimante

  5. Pingback: Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-4630 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor