Imprimanta Canon SELPHY CP910

Imprimanta Canon SELPHY CP910

Imprimanta Canon SELPHY CP910

Imprimanta Canon SELPHY CP910 este o imprimantă foto compact cu conectivitate wireless. Încape în geantă și vă permite să imprimați fotografii direct de pe telefonul dvs. iPhone, Android sau Windows. Fiind “un pic chic” Canon SELPHY CP910 este un upgrade al imprimantei foto Canon CP900 lansată în 2012 și care a fost fabricată în două ediții, negru sau alb, lucioase și atractive. Actuala imprimantă Canon Selphy este extrem de ușoară (810g fără cartușul de cerneală) și poate fi ușor purtată într-o geantă de umăr sau un rucsac, măsurând doar 178 x 127 x 60.5mm.

Pregătirea pentru a utilizare a imprimantei Canon SELPHY CP910 este relativ simplă. Pur și simplu deschideți panoul lateral și introduceți cartușul de cerneală. Apoi umpleți cu hârtie caseta de plastic ce reprezintă rezerva, coborâți panoul frontal și apoi faceți clic pe acesta.

Canon SELPHY CP910: conectivitate wireless

Prima producție a acestui model – Selphy CP800 – a făcut greșeala de a omite conectivitatea Wi-Fi și, în timp ce Canon SELPHY CP900 a încercat să corecteze acest lucru, inclusiv imprimarea Wi-Fi, tot nu putea utiliza Wi-Fi în mod direct. Cu imprimanta Canon SELPHY CP910, Canon a ajuns în cele din urmă la posibilitatea de a imprima acum de pe un dispozitiv iOS, Android sau Windows RT prin descărcarea aplicației Canon Easy-PhotoPrint și derulând prin meniul de pe afișajul color de 2.7 inci al acestei imprimante, până la opțiunea de conectare directă. Setați setările de Wi-Fi ale smartphone-ului pentru a SSID-ul, introduceți parola și sunteți gata pentru imprimare.

canon_selphy_cp910_black

Imprimanta Canon SELPHY CP910 (model negru)

Portul USB de pe partea laterală va permite o cenxiune pentru un PC sau Mac sau o conexiune pentru memorii flash și de imprimare prin PictBridge și alte carduri SD pentru printarea foto. Butoanele de control și meniurile sunt extrem de ușor de utilizat, iar ecranul LCD poate fi înclinat la 45 de grade pentru o mai bună vizualizare.

Canon SELPHY CP910: viteza de imprimare

Viteza la imprimanta Canon SELPHY CP910 rămâne la fel ca înainte – cu alte cuvinte, ușor lentă, la 47 secunde pentru o fotografie de dimensiunea unei cărți poștale și un pic sub 30 de secunde pentru imagini ale unui card de credit sau un mini autocolant.

canon_selphy_cp910_white

Imprimanta Canon SELPHY CP910 (model alb)

Calitatea fotografiilor rămâne impresionantă, totuși, cu o definiție clară a culorilor. Anumite comenzi de editare de la panoul de control vă permit să faceți anumite corecții și chiar să optați pentru mod “sepia“ sau printări alb-negru, plus că puteți crea fotografii pentru acte de identitate, de diferite dimensiuni. Cerneala și setul de hârtie 4 x 6 KP-108IN pentru imprimanta Canon SELPHY CP910 va permite 108 printări pentru aproximativ 150 lei.

3 thoughts on “Imprimanta Canon SELPHY CP910

  1. Pingback: Imprimanta HP Officejet Pro X576dw – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor