Imprimanta Canon Pixma PRO-100

Imprimanta Canon Pixma PRO-100

Imprimanta Canon Pixma PRO-100

Imprimanta Canon PIXMA PRO-100 ar putea fi noul model junior în linia profesională a imrpimantelor cu jet de cerneală foto Canon, dar care poate printa fotografii de calitate ”expozițională”, la dimensiuni mari de până la 13 x 19 inci (A3). Este o alegere buna pentru un fotograf amator care caută să-și ia hobby-ul mult mai în serios.
La 6,8 x 27,2 x 15,2 inci (HWD) când este închisă, e puțin mai mare decât omologul său de la Epson, Stylus Photo R2000 și cam la aceeași greutate. Ca și la Epson Stylus Photo R2000, îi lipsește un ecran LCD; instrucțiunile și datele, cum ar fi nivelurile rezervoarelor de cerneală sunt afișate pe ecranul calculatorului de la care imprimați. Totuși acestă imprimantă oferă Wi-Fi, precum și conectivitate Ethernet și USB.

Canon PIXMA PRO-100 WanderfulDavao

Imprimanta Canon Pixma PRO-100

Canon PIXMA PRO-100 folosește opt rezervoare de cerneală pentru culorile de bază: negru, gri, gri deschis, galben, magenta, photo magenta, cyan și foto cyan. Modelul high-end din seria, Canon PIXMA PRO (nr. 1) folosea 12 rezervoare de cerneală iar Canon Pixma PRO-10, zece. Deși prețul Canon PIXMA PRO-100 este mult mai mic decât cel al PRO-1, costurile sale de cerneală, cel puțin în prețul per mililitru de cerneală, sunt ceva mai mari. Fiecare dintre tancurile sale de cerneală conține 13 ml, la un cost de 5 lei per ml, față de cel pentru PRO-1, cu o capacitate mult mai mare (36 ml). Totuși cerneala pentru Canon PIXMA PRO-100 este mai ieftină pe ml decât prețul pentru cerneala imprimantei Epson Stylus Photo R2000.

Canon PIXMA PRO-100 are două tăvi de hârtie: tava din spate pentru o varietate de lucrări de artă, hârtie plastificată sau fotografică lucioasă și un slot manual pentru printări pe discuri media mai groase. Aceasta permite, de asemenea, imprimare pe CD-uri printabile, DVD-uri și discuri Blu-ray.

Viteza la imprimanta Canon PIXMA PRO-100

Viteza și calitatea, la imprimantele foto, nu pot fi ambele la fel de mari, dar mai rapid este totuși de preferat cînd toate celelalte caracteristici sunt egale. Canon PIXMA PRO 100 reușește o medie de 1 minut și 17 secunde la o imprimare de 4×6 și 2:01 la o ieșire de 10×8 inci. Această viteză mult mai rapidă decât 02:14 sec. și 03:53 sec. pentru Canon PIXMA PRO-1.

Calitatea la ieșire pentru Canon PIXMA PRO-100

Nimeni nu cumpără o imprimantă foto, cum ar fi Canon PIXMA PRO-100 pentru a imprima texte, dar e bine de știut că se poate face și acest lucru în cazul în care aveți nevoie, deoarece are o calitate peste medie pentru o imprimantă cu jet de cerneală. Se comportă bine mai ales cele mai comune fonturi pentru business. Calitatea grafică a fost mult mai bună decât la imprimantele pe jet de cerneală comune, deși culorile s-au dovedit mai șterse la câteva ilustrații din documentele printate.

Canon PIXMA PRO-100

Canon PIXMA PRO-100

La imprimarea de fotografii, însă, Canon PIXMA PRO-100 într-adevăr strălucește. In testele foto standard a captat în detaliu zonele luminoase și întunecate, deși, uneori, cele cinci rezervoare de cerneală ale imprimantei pot aminti faptul că 12 nuanțe diferite de negru sau gri sunt preferabile (pentru Canon PIXMA PRO-1) iar la o serie de printuri, culorile au fost ușor șterse. Cu toate acestea, calitatea imprimării fotografice de ansamblu este suficientă pentru a produce printuri bune pentru vânzare sau expoziție.
În comparație, Canon PIXMA PRO-1 costă de două ori mai mult ca și Canon PIXMA PRO-100 și este mai mare, mai grea și mai lentă, iar costurile sunt mai mici la cerneală. Canon PIXMA PRO-1 a făcut o treaba mai bună la imprimarea fotografiilor cu fundal negru sau foarte întunecate. Acestea ar fi diferențele, iar în continuare decizia vă aparține dacă țineți cont de acest review.

Imprimanta A3+ inkjet Canon PIXMA Pro-100

 

3 thoughts on “Imprimanta Canon Pixma PRO-100

  1. Pingback: Imprimanta Brother HL-3170CDW | Cartuse Imprimante

  2. Pingback: Imprimanta Samsung Xpress M2875FW | Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Noile imprimante de la Canon simplifica imprimarea fotografica | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor