Imprimanta Canon Pixma MX535

Imprimanta Canon Pixma MX535

Imprimanta Canon Pixma MX535

Imprimantele multifuncționale sunt tot mai fiabile în ultimul timp, iar Canon Pixma MX535 este un dispozitiv care are drept scop excelența în toate facilitățile sale și care nu se concentrează mai mult decât trebuie pe imprimare.
La orice dispozitiv multifuncțional, provocarea este să înghesui toate acele caracteristici într-un corp cât mai compact și să permiți ca acestea să fie utilizate în mod corespunzător. Rezultatul se poate simți ca fiind un briceag elvețian „Army Knife”, mai degrabă decât o imprimantă/scaner/copiator. Sau, în cazul Canon PIXMA MX535, un fax pe steroizi…
Cu toate acestea, designul încercat și de încredere al Canon reușește să păstreze totul în echilibru, iar carcasa elegantă și compactă reprezintă o declarație de putere pentru un buget de doar 476 lei.

Caracteristici Canon PIXMA MX535

Tava de ieșire se extinde deasupra alimentatorului principal pentru hârtie, de 100 de coli, aducând un aspect ușor ciudat. Acest lucru se datorează, în parte necesității de a rezerva jumătatea superioară a imprimantei pentru facilitățile puternice de scanare, copiere și fax.

Capacitatea de scanare este de o funcționalitate excepțională prin alimentatorul ADF capabil de a încărca 30 de coli, în timp ce producția de scanare în sine este puternică, plină de culoare și exactă. Timpul de scanare este de asemenea bune, cu o pagină A4 la rezoluție mică scanată în doar 8 secunde și la 300 dpi în mai puțin de 12. Chiar scanările la 600 dpi sunt finalizate în maxim 29 de secunde.
Capacul scanerului în sine este atât robust și extrem de reglabil, ceea ce face din Canon PIXMA MX535 un dispozitiv multifuncțional superior în clasa sa de preț.

Canon Pixma MX535

Canon Pixma MX535

Odată ce ați trecut peste lipsa de tăvi de încărcare și ieșire, Canon PIXMA MX535, de asemenea, funcționează destul de bine ca o imprimantă. Panoul de control este o afacere având un LCD și butoane de modă veche, fără interfețe sensibile la „touch” sau grafice. Dar dacă aspectul nu este cel mai plăcut de utilizat, este de cel puțin foarte logic.
Conectivitatea este bine integrată. Interfața wirelless la 802.11b/g/n face imprimarea fără fir utililizabilă, putând adăuga, opțional, facilități Bluetooth. Google Cloud și Apple AirPrint sunt acceptate, și puteți lucra cu imprimanta și de pe dispozitive mobile Android și iOS. Un mod „Access Point”, la îndemână, permite ca acest model să se conecteze perfect cu smartphone-uri și tablete, fără ca imprimanta să fie nevoie a fi cuplată într-o rețea.

Calități Canon PIXMA MX535

La prima vedere, Canon PIXMA MX535 pare un pic prea lentă. La urma urmei, în modul „draft” a imprimat un pachet de 10 de pagini, cu o rată de doar 9,7 pagini pe minut. Cu toate acestea, în modul standard s-a îmbunătățit în mod semnificativ calitatea imprimării, realizându-se totuși un timp de 8,6 ppm.

Când vine vorba de imprimarea graficii color, timpul de imprimare standard este de 2.8 ppm , și nu foarte departe de 3.8ppm în modul „draft”. Calitatea imprimării la Canon PIXMA MX535 este, în general, printre cele mai bune și, în special în modul standard, imprimările oferă o claritate superbă a textului (chiar dacă nu din aceeași clasă ca și lasere tipice), iar culorile fermecătoare sunt „sculptate” în linii ascuțite și curate.
Nu atât de impresionante au fost facilitățile imprimării duplex. Acest mod a scăzut viteza de imprimare a textului de la 9.7 la 4.7 ppm în modul draft, și de la 8,6 la 2,6 ppm în modul standard. Aceste reduceri masive la viteză înseamnă că utilizatorii pot rareori recurge la duplex când s-ar putea utiliza versiunea mult mai rapidă a imprimării pe o singură coală (ceea ce ar crește considerabil costurile).
Costurile de imprimare sunt standard, cu prețuri pentru cartușele de cerneală de la 80, 90 lei pentru 180 d epagini color.
Imprimantele multifuncționale sunt tot mai fiabile, iar Canon Pixma MX535 este un dispozitiv care are drept scop excelența în mai toate facilitățile sale, decât să se concentreze pe doar pur și simplu a tipări. Imprimările totuși sunt calitative și pentru afaceri și pentru birourile de acasă. Dacă doriți doar imprimare, puteți găsi, un pic mai multă viteză la alte imprimante, în special la cele laser. Dar ca multifuncțional, Canon Pixma MX535 este un model potrivit pentru piața românească.

Multifunctional inkjet Canon Pixma MX535

 

One thought on “Imprimanta Canon Pixma MX535

  1. Pingback: Multifunctional Konica Minolta Bizhub C224e – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor