Imprimanta Canon Pixma MX395

Imprimanta Canon Pixma MX395

Imprimanta Canon Pixma MX395

Disponibilă pentru mai puțin de 100 de dolari, imprimanta Canon Pixma MX395 vine nu doar cu facilitatea de imprimare, scanare și multiplicare, dar adaugă, de asemenea, un aparat fax la 33,6 kbps. Important de asemenea, acesta din urmă este susținut de un încărcător ADF de 30 de coli, permițându-vă să încărcați pachete de documente. În timp ce imprimantele pentru acasă ieftine au fost într-o măsură tot mai abundentă pe piața recentă, modelele la prețuri reduse pentru birouri mici și medii nu sunt la fel de comune. Noua gama de imprimante Canon “se întâmplă” să țintească tocmai această piață.

Imprimanta Canon Pixma MX395 – Caracteristici

Ce nu aveți la această imprimantă, sunt micile accesorii asociate cu modele de acasă. Deci, nu există nici o unitate de memorie-card și nici un port pentru stick-uri de memorie USB, de exemplu. Puteți folosi interfața software-ului (mai mult despre acest lucru, mai jos) pentru a scana și a folosi servicii de tip cloud (cum ar fi Evernote și Dropbox), dar aceasta nu este la fel de ușor ca la alte modele, de a încărca și a imprima diferite imagini.

Canon_Pixma_MX395

Imprimanta Canon Pixma MX395

Probabil cel mai important lucru, imprimanta Canon Pixma MX395 nu are facilități de wireless sau, de fapt, o rețea de sprijin, cum ar fi un Ethernet de încredere – așadar rămâi doar cu o conexiune USB.
Pentru utilizatorii unui birou mic se poate dovedi o neplăcere; mulți utilizatori vor alege să plătească un plus de vreo 20 de dolari și pentru o imprimanta Canon Pixma MX455. Aceasta adaugă suport pentru stick-uri USB, precum și conexiune Wi-Fi (dar nu și ethernet).

Imprimanta Canon Pixma MX395, de culoare neagră, având curbe delicate în design, rămâne totuși atractivă pentru orice birou. Panoul de control elegant este foarte îngrijit, având în vedere numărul de butoane de care are nevoie, pentru a satisface mai ales utilizatorii de fax.
Imprimanta Canon Pixma MX395 nu are panoul de control personalizabil inteligent al imprimantelor Canon mai scumpe, dar aveți un panou full cu 25 de butoane, indiferent dacă utilizați faxul sau nu.
Din fericire, interfața aceasta este destul de simplă în navigare. Aceasta folosește un ecran de text mai simplu decât ecranele LCD colorate folosite de cele mai multe modele Canon mai vechi. Am constatat că imprimanta a făcut cea mai mare parte din ceea ce ne-am așteptat, așa că nu am avut nevoie să utilizăm interfața de prea multe ori.

Incărcare cartușe la imprimanta Canon_Pixma_MX395

Incărcare cartușe la imprimanta Canon_Pixma_MX395

Alimentarea cu hârtie este un pic ciudată, totuși. Tava de ieșire este situată direct deasupra tăvii de alimentare de 100 de coli, astfel că printările ieșite ascund rapid tava de alimentare. Acest lucru nu este soluția cea mai elegantă și am fi preferat o mai bună separare a celor două tăvi. Este greu de ignorat pachetul software cu care vine Canon Pixma MX395, iar meniul ce se încarcă rapid pe desktopul computerului, deranjează puțin, consumând de o bună bucată de spațiu de pe ecran, înainte chiar de a da drumul unei lucrări de imprimare. Ți se prezintă însă o gamă bogată de opțiuni, de creatorul de carduri și calendare “Creative Park Premium”, la aplicația pentru albume fotografice “Imagine My Garden“, și “Easy-WebPrint“ un add-in pentru Internet Explorer, care vă permite să salvați și să printați diferite secțiuni de de pagini web. Cât de multe dintre aceste programe vor fi într-adevăr de interes pentru utilizatorii din birourile de afaceri, rămâne o întrebare deschisă, dar e greu să susținem că Canon nu oferă o mulțime de programe software împreună cu modelele sale, chiar și la cele mai ieftine.

Imprimanta Canon Pixma MX395 – Performanța

Canon PIXMA MX395 nu este cea mai rapidă dintre modele 2013/2014, și reușește să imprime pagini de text, la o rată de 9,5 pe minut. Calitatea la acest nivel rămâne un pic prea inconsecventă pentru a fi utilizată în alte scopuri decât documente obișnuite de birou și în timp ce modul de imprimare mediu are o viteză de 7.4 ppm, nu are, de asemenea, o foarte mare claritate a textului.
Cand vine vorba de culoare grafica, aici avem o chestiune diferită. Imprimările ieșite pe Canon Pixma MX395 sunt luminoase și vesele. Chiar și la modul cel mai rapid, de 3.5ppm, fidelitatea culorilor este surprinzător de bună și, cu adaos de hârtie foto, apar cele mai bune rezultate, iar în modul de printare “quality“, la viteza de 0.6ppm calitatea este aproape perfectă.
Scanerul este de asemenea extrem de eficient, producând scanări cu o relativă ușurință.
Imprimanta Canon PIXMA MX395 nu utilizează diferite tancuri de cerneală pentru culori, astfel încât aveți nevoie să cumpărați doar două cartușe. Pe de de altă parte aveți dezavantajul, că folosind mai mult una dintre culori, va trebui să înlocuiți întregul cartuș cu mult timp înainte de a fi de fapt gol la celealte culori.

Alta imprimanta Canon

Untitled

 

One thought on “Imprimanta Canon Pixma MX395

  1. Pingback: Imprimanta Canon Pixma MG4250 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor